revolation

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
ewli şirinmi şirin bir kızı war, aynı zamanda sitemizin yöneticilerinden =)
bakalım revolation kimmiş =)

2i893ck.jpg

2mzjoz4.jpg

infatuate:
slm rewolation=)

revolation:
slm yenge =)

infatuate:
benim kadar çok kişinin yengesi olan warmı acaba merak ediorum :saskin

revolation:
ehehe bilmem valla 245.000 küsur kişi ne diyeyim =)

infatuate:
işim çok zor =) her neyse, nasılsın rewo ? hayat nasıl ?

revolation:
idare eder hayat hep aynı sıkıcı bir maraton herşey aynı işte iş-güç, bora abinin oyunda pusup hs atması dışıda aynı =)

infatuate:
öldürceksiniz bigün beni o oyun yüzünden zaten =) önce gerçek ismini we yaşını alalım senden, sonrada bütün bir gün neler yaparsın onu anlat bize =)

revolation:
adım okan ama arkadaşlar genelde hep revo der 28 mayıs 1984 doğumluyum 23 yani =)
revolation:
günüm nasıl geçer, sabah 9 akşam 18:30 arası işteyim işte kaçamak olarak hackhell'e bağlanıyorum akşamları da malum oyundayım =)

infatuate:
23 yaşındasın, ewlisin we çok tatlı bi kızın war, hangi araya sığdırdın bütün bunları ?

revolation:
şimdi... ben doğuştan kalp hastasıyım ve2 yaşımda anlaşılmış bu 7 yaşımda kalpten ameliyat oldum ve bu benim hayalim olan hava harp okuluna girmemi engelledi tabi askere gitmemide ilk-orta-lise derken üniv. de bitince çok uzamasın dedik
ve 2000 senesinde başlayan beraberliğimizi 2005 yılında evlilikle noktaladık =) darısı başınıza

infatuate:
inşallah, umarım mutluluğunuz daim olur =)

revolation:
hepimiz için bir amin =)

infatuate:
ne işle meşgulsun peki ?

revolation:
muhasebeciyim

infatuate:
ehehe çok sıkıcı =)

revolation:
evet ama şu var bu işle uğraşmak beni sıkmıyor çünkü sevdiğim bir meslek ayrıca sıkılmamam lazım çünkü bu benim altın bileziğim (öyle derler dimi)

infatuate:
ewet öle derler =)
infatuate:
nerelisin aslen ? kardeşlerin war mı ?

revolation:
aslen Tokat ama... bunu 22 yaşımda öğrendim şöyle anlatayım ; benim baba tarafım ankara ve eskişehirde bende kendimi hep eskişehirli bilirdim
ama öyle değilmiş, ortaköy doğumluyum anne tarafım 2 kuşak İstanbullu,
1 abim var 76 doğumlu, 5 sene istanbuldaydı şuan ağrıda şark hizmetinde haftaya izne çıkıyor inşll görüşeceğiz =)

infatuate:
Allah kolaylık wersin abine de =)

revolation:
ona mı bana mı pc ile ilgili günde 5 kere arar sağolsun =)

infatuate:
seni çileden çıkaran we mutlu eden şeyler nelerdir ?

revolation:
beni çileden çıkaran tek şey haksızlıktır, mutlu eden şey ise kızımla eşimle ve birde arkadaşlarımla ki gerçek dost dediklerim bunlar işte bu kişilerle vakit geçirmek tabi hackhell'de olmak ayrı bir mutluluk

infatuate:
=) nası bi duygu baba olmak ? gençlerimize öneriomusun =))

revolation:
baba olmak çok güzel bir duygu inanın anlatılamaz ve tarif edilemez hele birde kız babası olmak çok muhteşem bir duygu baba demesi, böyle gözlerinin içine bakması süper herkese tavsiye ederim

infatuate:
kız çocukları babaya düşkün oluo tabi =)

revolation:
evet eşimde öyleymiş küçükken ve genelde bakarsak tüm kızlar öyle

kesinlikle =)
revolation:
=)

infatuate:
gelelim hackhell'e =)

revolation:
evettt =)

infatuate:
önce siteyele ilgili düşüncelerini alalım, sonrada seni kızdıran we hoşuna gidenleri =)

revolation:
siteyle 2005'in aralık ayının son günlerinde tanıştım tamamen tesadüf hacke merak sarmıştım o zamanlar ve google de arama yaptığımda hackhell'le tanıştım önceleri 1-2 ay falan sömürücü oldum ama daha sonra... bi kaç dosya toplu serial vs vs derken
teşekkür toplamak hoşuma gitti
revolation:
ama daha sonra şunun farkına vardım benim asıl hoşuma giden teşekkür toplamak değil insanlarla bişeyler paylaşmak azda olsa birilerine yardım etmek... işte bu hoşuma çok gidiyor ki tüm arkadaşlar da bu yapıya sahip,
yönetimden tutunda en alt üyeye kadar bugün 1 mesajı olan bir arkadaş bile bazen çok önemli bir paylaşımda bulunabiliyor
revolation:
gelelim beni kızdıran ve hoşuma gitmeyen şeylere forum adabını bilmeyenlere her zaman kızmışımdır hoşuma gitmeyen ve beni kızdıran tek şey bu bunun dışında forumda bir kızgınlık, bir dargınlık vs vs yok =)

infatuate:
gayet hoşmuş =)
infatuate:
son olarak bana we hackhell'e söylemek istediğin bişeler war mı ?

revolation:
önce sana =) sonra siteye =)
revolation:
valla bu yönetime katılman ve bu rop. olayını tekrar canlandırman çok hoş, ayrıca güvenilir, seviyeli, dürüst birisin ki Dark'ın seni neden bu kadar çok sevdiği belli oluyor =)
inşallah darkla kısa zaman sonra sizde hayatınızı birleştirirsiniz (Dark evlende gör internet kaç bucakmış eheh)

infatuate:
tşkler düşüncelerin için =)

revolation:
sağol da bizi de düğüne çağırırsınız artık

infatuate:
herkes dawetli olacak inşallah =)

revolation:
zaten bi maxiciğim bide siz varsınız bildiğim bide Kırmızı kızla Deer =)
beni çağırmazsanız valla nikahı basar damat benle evli düğünü durdurun derim =)
revolation:
hackhell'e de söyleyecek bir cümlem var çok güzel, düzeyli her yönüyle herşeyi yerinde ve mesafeli bir forum kuruluşunda emeği geçen herkese özellikle de Dark ve react0re teşekkürlerimi sunuyorum biraz yağcılık gibi olacak ama hackhell bana çok şey öğretti
hackhell olmasaydı...
ben nete bu kadar takılır mıydım? işte bu çok önemli bir soru...

infatuate:
eheheh, umarım herşey gönlünce okan =) bize wakit ayırdığın için tşkler =)

revolation:
teşekkür ederim asıl sizin her istediğiniz gönlünüzce olsun bu arada bana vakit ayırdığınız için ben size teşekkür ederim =) güzel bir sohpet oldu

infatuate:
kesinlikle =) görüşürüz rewo =)

revolation:
ok görüşmek üzere yenge kib bye!!!

edit: rewonun anlattığı fıkra gibi olaya ben bayıldım =)

revolation:
eşim 2003-2004 yıları arasında istanbulda bir hastanede prof. sekreteri olarak göreve başladı sağlık alanında hiç çalışmadığından bazı kelimelere de yabancıdır, birgün bir hasta yakını eşimin odasına gelip ""hanfendi hastamız ex oldu"" demiş, eşimde bunun üzerine "" hımm!!! geçmiş olsun efendim, üzülmeyin inşallah iyileşir"" demiş, ex'in anlamı ölü demektir tabi oda da kim varsa kafasını yere indirip gülmüş, bunu bana anlattığında gülmekten çatlayacaktım :)

the end :clap​

eheheehe okan kardeşim hayatını öğrenmek beni çok mutlu etti =)
güzel bi röportaj olmuş

ellerinize saglık güzel bi röportaj olmuş =)

revolation mutluluklar dilerim sana ailenle...

süper bi röportaj olmus ellerinize yüreginize saglik

mutluluklar seninle olsun revo

hackhell dostlari bi baska oluyor

hepiniz Allah'a Emanet Olun

küçük revonunda hackhellci olacağı günleri görürüs inşallah =)

güsel bi rop. olmuş eşinle mutluluklar revolation fıkra gibiymiş gerçekten

her ıkınızede tesekkurler.

revo hh de cok deger verdıgım, sevdıgım , saydıgım bır kısılık. sımdı cok daha ıı tanımıs oldum. ALLAH c.c bır yastıkta kocatsın. yegenımı gozlerınden op benden taraf ALLAH nazardan saklasın pek tatlıymıs. Torunlarının Torunlarını Gorursun ınsallah aılecek tabı. lem bı evlenelımde mısafırlıge cagırayım sızı :durdurun

ex olayıyla ılgılı benzer bır olayda benın basıma gelmıtı ınsan cok zor duruma dusuyor bende rezıl olmustuum yaw

revo kanka süpersin sende yenge elinize sağlık

Elinize Saglik
Revo Harbiyeye Gidememene Uzuldum Tabi Saglik Olarak Dogal
Ama Kizin I Allah Anali Babali Buyutsun

:durdurun :durdurun seni revo seni.. kanka iyi döktürmüşsün yine Kazım Kanat gibisin abi uzun yorum yapmadan duramıyorsun.. Bu arada düğünlere benide ekleyin EA Games'ten kız buldum onla uqraşıyorum :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

23 yaşında ewli ve çocuklu :saskin

güsel rop.. saol:melek

:saskin :saskin :saskin

güzel bir röportaj olmuş yenge
okumak keyifliydi :)

ufaklık çok şirinmiş yeni gördüm
Allah bağışlasın ;)

kısa birşeyler desem bile çok uzun sürer
msn diye bişi var di mi yaaa
forumu doldurmuyum şimdi :p

Evet 23 yasında evLi ve baba oLmus ..
Allah bir yaStıkta kocatsın ..
insallah mutluluğunuz daim oLur ..

Bu Arada ben evde kaLmısım yaa ..
Anne beni cabuk evLendiRin :p

Bu KeyiFli Röp. icin tSk ediyoRum ..
İkinizin de Emeğine SaqLIk ..

Güzel Sohbetti... Revoyuda tanıdık.. Teşekkürler..!!

ağlatttınız olm beni kandil gecesi... bu kadar mı seviyordunuz beni. hepinizi çok seviyorum... hepinize tek tek cevap yazmak isterim ama sayfalara sığmaz...

tek cümle ile cevap vereyim hepinize... (o resimden sonra ağladık dedik karizma gitti :durdurun )

HEPİNİZİ ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SEVİYORUM ARKADAŞLAR...

Geri