Rezil Oldular Rezil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Solariz

Administration
Reaction score
0
Arkadaşlar kuşbeyinli bir arkadaşımız, sevdigim bi kardeşime whm hakında bilgi verdigim resimleri sitelerine ekleyip hh nin host panelı hackledim diye yazıp sonrada vermiş oldugum kişi tarafıdan alay konusu olduklarını anlayınca :) neler oldu neler görün

hh2qk8va.gif

hh22tj2cp.gif

hh36td9tr.gif

hh48ji2hn.gif

puhahah gece gece gülücek bişi arıyodum buldum :D

tek kelimeyle mükemmel.. denebilecek başka bi söz bulamıyorum
hepsi ..öt olmuştur emınım...:)

manyak salak bunlar uzun lafın kısası ötesinde bir şey yok

bunu bugun duydugumda harbı kımın ne mal oldugunu anladım... alın sıze coder ım dıye gecınıp hesap makınası yazabılen arkadasın sagdan soldan bır resım bulunca ustune gıydırdıgı hacker kımlıgı ve onun saz arkadaşları :clap: :clap: :clap: :clap:

Ya Allah Akıl ve Mantık Dağıtırken Bu Theblack Şerefisizine pay vermedi..

itin önde gideni Yalaka yıkamacı ismini anmaya değmez :)

hackhell ı ben hacklerım anca!! screenshot alıp paıntte ufak bı oynama yapıp yollıım bu adama........ onuda ben hackledım dıye ustune alır reklam yapar artık heueh :)

ya para ıcın bıle olsa bu salak adamlar ceKılmez ya yazık m3hm3t'e.... ;)

ahahaaha....sadece gülüyorum....yaw insan bi düşünür düşünür....başka bişey yapmaya gerek yok

Ha birde Hayal itine iki laf Düne Kadar Buraya gelipte Abicim Mod Abicim Mod diyen aciz admaın önde gideni bugunde Lamer diyor Heyt bea dünya sen de yuvarlaksın biliyorum işte Allahım Kullarında Yarattığın Bu dünya Gibi Yuvarlak Oluyorlar Yeri geldiğinde

yazık forumlarında online mod olmuyo 12 den sonra :D

Hackhell'in kontrol panelini görmekte büyük bir başarı onlar için.
Burnuma savaş kokuları geliyor...

uyarmasalar bizi harbi hacklendik olucak adı ahahaa bukadarmı kusbeyınlı bu cocuk yaa :) bıde soruyolar nıye ındex atmadın dıye, onemlı olan ındex degıl hostun sıfresını kırmak dıyor ahahahaha :)

Bu konuyu görüntüleyen: 11 (11 üye ve 0 ziyaretçi)
Yine tüm Hackhell toplandık :eek:
Dağılın bakim gösteri yapmıyoz :D

Ya abicim Zuken Hayal Theblackdeat bunlar kim :) Burda yer bulamayıp tıpış tıpış gitmek zorunda kalan zibidiler

Hay sallayayım topuna onlar kim HH nin Topraklarından geçmek kim birde gelip Hackleyecekler adamlar daha kıçı kırık donunu düseltemiyorlar :)

bu arada konu ile ilgisi yokda:)
bim imzandakı ınternet hızı eger dogruysa muhahahaha :D
allah kolaylık versın sana ben 256 da bıle sıkılıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri