Rober Hatemo - Beyaz ve Sen

Sebastian_

New member
Reaction score
0
Beyaz ve Sen

Bu bir yasak aşk öyküsü çokta acıklı , birazdan evleniyor yarim ondan bu acı , birde başımda dönüyorken bizim bu şarkı , mutluluk hediyem şarkımda senin olsun , ey tanrımda yanabilirmiyim buna ben , yardım et çıkar onu al aklımdan lütfen , taşıyamıyabilirim düşerim birden , nede güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen , sensizliği paylaşırım yalnız evimde , yokmuş böyle bir acı ne yerde nede gökte , attın imzanı kıydın ikimizede , çektim kendimi sen mutlu ol dünya evinde , ey tanrımda yanabilirmiyim buna ben , yardım et çıkar onu al aklımdan lütfen , taşıyamıyabilirim düşerim birden , nede güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen , şarkımızı söylüyorum sakın ağlama , kıyamamki sana benim olamasanda , hani sana o ilk canım değişim varya çınlasın kulağında her bu şarkı çaldığında , sensizliği paylaşırım yalnız evimde , yokmuş böyle bir acı ne yerde nede gökte , attın imzanı kıydın ikimizede , çektim kendimi sen mutlu ol dünya evinde , ey tanrımda yanabilirmiyim buna ben , yardım et çıkar onu al aklımdan lütfen , taşıyamıyabilirim düşerim birden , nede güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen

Geri