Romantizm & Duygusallık & Sevgi Bölümü Yetki Talebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kopuk Dadı

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Görelim Mevlam Neyler / Neylerse Güzel Eyler!
merhaba arkadaşlar

çoğunuzun bildiği gibi daha önce romantizm bölümünde görev aldım.şuan bölüm modlarından kırmızıkız ve Genco görevinden ayrıldı.Qapris zaten online olamıyor.kısacası bölümle ilgilenen biri yok.bende şu sıra işten ayrıldım evdeyim fazlasıyla vaktim var ve bölüm için yardımcı olmak istiyorum.herhangi bir mod ataması yapılana kadar romantizm bölümü için yetki talebi istiyorum

olumlu ve olumsuz görüşlerinizi bekliorum

+ ( Artı ) ZeytinßurnuLu

:)

Layıkıyla bu bölümü yönettiğine daha önceleri şahit olmuştuk...Yine aynı şekilde hatta daha da başarılı olacağına hiç şüphem yok..

Seni yönetimde aramızda görmekten mutluluk duyarım..Her şey gönlünce olsun inşallah...

+ 1907

Bu AdayLık Konusuna Çok Sevindim. Zaten Bu İşi Daha Önce Yapmışsın. HackheLLde BiriLeri Bu İşi Yapacaksa Bu Fikrimce Sen OLmaLısın Kardeşim. ALLah Utandırmasın.

+1071

Hayırlısı olsu bakalım (+)

+ meLonkoLik

yenge sana zahmet beni de yanına aLır mısın??

Benden + 1907 . . .

ModLarın arasına duyarLı yöneticilerin girmesini istiyoruz her daim (+) Kardesim​

hayırlı olsun tecrübeli olduğuın bir işi neden almayasın hakkındır şimdiden tbrikler yardımcı istersen herzaman hazırım:D benden elbette kocaman bir ++++++

bence derhaL atanmaLısın,böLümün durumu ortada..
+53
benim de böLümLe iLgiLi bi kaç düşüncem vardı,kendi şiirLerimiz gibi böLümü aLtböLümLere ayırmak gibi.. =)
hayırLısı oLsun görevinde başarıLar diLerim..

yerimde gözün olduğunu biliyordum kanıtlamış oldun lokumum :001_rolleyes:

şaka bi yana aday olduğunu söylediğinde gerçekten sevindim..
az önce romantizm bölümüne baktımda , ben yetkiyi bırakalı gerçekten romantizmin hali içler acısı olmuş..

3 yıllık eski moderatör olarak sözüm kaale alınırmı bilmem ama,
+ kırmızıkız

kolay gelsin tatlım :)

neden konu açıyorsun ki ?

admine msj atıp alabilirdin görevi pek tabi

şimdiden kolay gelsin

Şansın seninLe oLsun .. ( + )

Hackhell'dekiş tecrüben ve yetki istediğim bölümdeki konuların yeterli.
Eğer gereksinim varsa ve Romantizm bölümü modlarıda olumlu düşünüyorsa benim düşüncem olumlu
|+ oLdness_07|
Hakkında hayırlısı olsun Kopuk Dadı

Yiğidi öldür ama hakkını ver diye laf vardır aynen katılıyorum...+++ 1984

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri