Ronaldo: ''Messi En İyisi''

admiral

New member
Reaction score
0

Real Madrid için taraftarlıktan daha derin duygulara sahip olduğunu söyleyen Ronaldo, buna rağmen kendisine göre dünyanın en iyi oyuncusunun Leo Messi olduğunu ifade etti.

Brezilyalı futbol efsanesi Ronaldo, Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin dünyadaki en iyi futbolcu olduğunu söyledi.

Hem Real Madrid'de hem de Barcelona'da forma giymiş olan Ronaldo, Marca'ya yaptığı açıklamalarda konu hakkında "Ben Real Madrid için bir taraftardan fazlasıyım ama şu şüphesiz ki, Messi dünyadaki en iyi futbolcudur." ifadelerini kullandı.

Brezilyalı efsane daha sonra Euro 2012 şampiyonu İspanya'nın başarısına övgüler yağdırarak sözlerine "Futbol değişim içinde. Bence İspanya 9 numara oynatmadan büyük iş başardı. [Vicente] Del Bosque'yi iyi tanıyorum, onunla beraber çalışmıştık. Beni her zaman saf bir 9 numara gibi oynatmıştı. Bu durum maça göre değişir. Bence 9 numara futbolda varlığını sürdürecek." ifadeleriyle devam etti.

Ronaldo Barcelona'da 1996-97 yılları arasında oynamış, daha sonra İtalya'da Inter formasını giydikten sonra bir kulüp efsanesi haline geleceği Real Madrid'e transfer olmuştu.​

Geri