Rooney sözleşmesini uzattı

by.erce

New member
Reaction score
0

113632_news.jpg

Manchester United'dan ayrılacağı konuşulan genç forvet oyuncusu, beş yıllık sözleşmeye imza attı.

Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Wayne Rooney, takımdan ayrılacağı yönündeki söylentilere sözleşmesini uzatarak son noktayı koydu.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Rooney ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve genç oyuncunun sözleşmesinin 2015 yılına kadar uzatıldığı açıklandı. Anlaşmaya varılmasının ardından menajer Sir Alex Ferguson, "Zor bir hafta geçirdik. Rooney'nin takımda kalması benim için sevindirici. Onun buradaki duygu yoğunluğunu hissettiğini biliyordum. Eminim ki Wayne, Manchester United'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu anlamıştır" ifadelerini kullandı.

Rooney de mutluluğunu "United ile anlaşmaya vardığım için mutluyum. Son günlerde menajerimizle ve yöneticilerle yaptığım görüşmelerde takımda kalmaya verdim. Burada mutlu olduğumu yeniden anladım. Ait olduğum yerde daha başarılı olmak için çabalayacağım" sözleriyle anlattı.

Bursaspor maçından önce takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Rooney'nin Manchester City veya Chelsea'ye transfer olması bekleniyordu.

Goal​

Büyük ihtimalde Sir ün 90 ıncı yaş günü pastasınıda birlikte kesler bu gidişle :biggrin:

çok agresif bir futbolcu o yuzden dıger takımlarda manu dakı gıbı rahat oynayamazdı bence

Madem gitmeyeceksin, neden "Gideceğim" diye hava yaptın? Bencede gitmemesi en mantıklısı. Çünkü ManU'dan giderse, sonunun Owen'dan farklı olmayacağını düşünüyorum...

Geri