RTÜK Bu Klibi Çok Seksi Buldu

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

RTÜK BU KLİBİ ÇOK SEKSİ BULDU!

Justin Timberlake ile Ciara'nın “Love Sex Magic” adlı parçalarına ait klibin Numberone TV'deki yayınının yasaklatılması şaşkınlık yarattı.

RTÜK, yasağın gerekçesini şu sözlerle ifade etti: “Parçanın sözlerindeki seks ve şehvet içeriğinin, klipteki cinsellik içeren kıyafetler, dans ve mizansenle desteklendiği tespit edilmiştir. Gündüz kuşaklarında her gün muhtelif zamanlarda yayımlanan söz konusu klibin çocukların ve gençlerin gelişimine ve genel ahlaka aykırı olduğu düşünülmektedir.”

'BU ZAMANDA AYIP BİR ŞEY'

Numberone TV’nin sahibi Ali Karacan yasağı “Bu zamanda ayıp bir şey” şeklinde nitelendirdi ve şunları kaydetti:

“Bu çağdışı bir uygulama. ‘Love Sex Magic’ adlı şarkının klibi dünyanın her yerinde oynuyor. Bu tür kararlarla dünyaya rezil oluyoruz. Justin Timberlake dünyadaki en önemli erkek şarkıcı. Plak şirketi zaten çizgiyi aşan bir klip çekerek risk alır mı? Dünyanın her ülkesinde oynayacak standartta bir klip çekme konusunda plak şirketleri her zaman hassas davranır.”

Kaynak

Ohaaaaaaaa! Bu klip kaç aydır tvde.Daha yeni mi gördünüz. Rtük başına tv ve sinema bölümünden biri değil, ilahiyat profosörü olursa daha neler görecez ki.Bunlar hiçbişey.

doğru açılmak lazım..
gözüne kestirdiğini araklamak lazım...
soyunmak lazım ,,,dökünmek lazım...
yoksa nasıl ileri gideriz..
yaşasın hayvanlardan daha iyi sevişmek...
yaşasın ten özgürlüğü...

İnternete gir izle bu kadar büyütülmemesi gereken bir yasak bence..

Ohaaaaaaaa! Bu klip kaç aydır tvde.Daha yeni mi gördünüz. Rtük başına tv ve sinema bölümünden biri değil, ilahiyat profosörü olursa daha neler görecez ki.Bunlar hiçbişey.

Davut Dursun ilahiyat profosorü değildir. Eleştiriyse araştırıp...

doğru açılmak lazım..
gözüne kestirdiğini araklamak lazım...
soyunmak lazım ,,,dökünmek lazım...
yoksa nasıl ileri gideriz..
yaşasın hayvanlardan daha iyi sevişmek...
yaşasın ten özgürlüğü...

Dünyada başka hiçbir yer engellemiyorsa seni bilmem ama ben girelemek derim buna.Çağın gerisinde kalmak.Ayrıca isteyen soyunur isteyen kapanır.Neden bu kadar karışılıyor.Bugün bunu engelleyen yarın daha ileri gidecek öbürgün daha ileri ....

İnadına lyrics:
Love Sex Magic
Ciara (Feat. Justin Timberlake)
(Verse 1)

Your touch is so magic to me
The strangest things can happen
The way that you react to me
I wanna do something you can’t imagine
Imagine if there was a million me’s talking sexy to you like that
You think you can handle, boy
If I give you my squeeze and I need you to push it right back

(Verse Break)

Baby, show me, show me
What’s your favorite trick that you wanna use on me
And I’ll volunteer
And I’ll be flowing and going
Till clothing disappears, ain’t nothing but shoes on me
Oh, baby

(Chorus)

All night show with just you and the crowd
**DOIN' TRICKS YOU'VE NEVER SEEN*
And I bet that I can make you believe
In love and sex and magic
So let me drive my body around ya
I bet you know what I mean
Cause you know that I can make you believe
In love and sex and magic

(Verse 2)

Everything ain’t what it seems
I wave my hands and I got you
And you feel so fly assisting me
But now it’s my turn to watch you
I ain’t goin stop you if you wanna grab my neck
Talk sexy to me like that
Just do what I taught you, girl
When I give you my heat and I need you to push it right back

(Verse Break)

(Chorus)

(Bridge)
(breakdown-JT)
Oh, this is the part where we fall in love (sugar)
Oh, let’s slow it down so we fall in love
But don’t stop what you’re doing to me

(Chorus [2x])

Davut Dursun ilahiyat profosorü değildir. Eleştiriyse araştırıp...

http://www.hackhell.net/geri-donusu...-sapkin-ataturk-ve-inonuye-militan-diyor.html

Buradaki habere göre yorum yapmıştım.

nete bir şey diyemem her şey açık ve isteyen istediği şeye ulaşabiliyor fakat tvde yasaklanması bence yerinde bir karar gençlere ve çocukların gelişimine ve genel ahlaka zararlı bu durumda elbette yayınlanmayacak..

dünyanın diğer yerlerinden ne oldugu bence cok önemli değil U+ur hand burası müslüman bir ülke bunun yanı sıra Amerika vs gibi ülkelerdeki gençlerle bizim gençlerimiz de ahlakımız da bir değil bu benım fikrim :)

iyi forumlar

nete bir şey diyemem her şey açık ve isteyen istediği şeye ulaşabiliyor fakat tvde yasaklanması bence yerinde bir karar gençlere ve çocukların gelişimine ve genel ahlaka zararlı bu durumda elbette yayınlanmayacak..

dünyanın diğer yerlerinden ne oldugu bence cok önemli değil U+ur hand burası müslüman bir ülke bunun yanı sıra Amerika vs gibi ülkelerdeki gençlerle bizim gençlerimiz de ahlakımız da bir değil bu benım fikrim :)

iyi forumlar
Şahsen bir kliple ahlakını hemen bozan biri varsada o kişinin ahlakı kaç kuruştur bilmiyorum.

çok gülünçsün...: )u+uhand

Bende senin hakkımda düşünceleri söylesem eminim banlanırım.O yüzden yaptığımı yap: içinde tut.

Şahsen bir kliple ahlakını hemen bozan biri varsada o kişinin ahlakı kaç kuruştur bilmiyorum.

Bende senin hakkımda düşünceleri söylesem eminim banlanırım.O yüzden yaptığımı yap: içinde tut.

bu ve bu tarz klipler yayınlandıgı sürece bozulmaması imkansız cunku cocuklardan bahsediyoruz o kadar psikoloji egitimi aldım ve bu egitimlerim doğrultusunda konuştum
sonucta cocuklar ahlak gelişiminin en önemli oldugu caglarda bu ve buna benzer klipleri filmleri her neyse neyi, olursa olsun izledikce cok da normal bir ahlaka sahip olmaz Türkiyeli olan Türk olan biri içindir söylediklerim

soyunmakla sevişmekle medeni olunmuyor ileri gidilmiyor herkes gibi olmak hiçkimse gibi olmaktır kendi cizgimizde ilerlemliyiz

neyse
konuyu kirletmek istemem alıntı yapmayacagım fikrimi beyan ettim iyi forumlar iyi paylaşımlar

bu ve bu tarz klipler yayınlandıgı sürece bozulmaması imkansız cunku cocuklardan bahsediyoruz o kadar psikoloji egitimi aldım ve bu egitimlerim doğrultusunda konuştum
sonucta cocuklar ahlak gelişiminin en önemli oldugu caglarda bu ve buna benzer klipleri filmleri her neyse neyi, olursa olsun izledikce cok da normal bir ahlaka sahip olmaz Türkiyeli olan Türk olan biri içindir söylediklerim

soyunmakla sevişmekle medeni olunmuyor ileri gidilmiyor herkes gibi olmak hiçkimse gibi olmaktır kendi cizgimizde ilerlemliyiz

neyse
konuyu kirletmek istemem alıntı yapmayacagım fikrimi beyan ettim iyi forumlar iyi paylaşımlar

Çocuklar konusunda katılıyorum.Ama fashion tvde var mesela.orayı çocuklar izlemiyor o yüzden gün boyu neler var neler...
Yabancı müziğide izleyeceklerini sanmıyorum.

Geri