sömürmeye hayır!!!

SüVaRi

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar msj sayısı ellinin altında yada teşekkür sayısı yirmi yada belli bi sayının altında olanlarda yeni üye yerine sömürücü üye yazılsın :eek: böylece üyeler psikolojik baskıyla emeğe saygı göstermeye itilir sömüreceği varsa bile teşekkür edip sömürür.kısaca kimse nicknin altında sömürücü yazmasını istemez

:hhman:

Hiç olmazsa keyıflı bir onerı geldı bugun :)

yav ayıp bu sitede herkes ilk başlarda 50nin altında olur düşünerek aç bazı şelere

sanrım ilk 50 mesajı saçma sapan şeylerle doldurmaya çalışırlardı:)

aferin eleman iyi bir konuyo parmak basmışın tebrik ediyorum

dostum güzel bi konuya değinmişsin ama gel gelelim bunu faaliyete koyarlarsa ortalıkta kelle başı enaz 50 sacma sapan mesaj olcak. ki gör bakalım forumun halini. bazen farkediyorum su durumda bile bisürü sacma msj var. Teşekkürü butondan değilde msj olarak yapılıyo. daha nedenebilir ki!

Aslında üzerinde tartışılması gerekn bir konu

marthell kardeşim buraya üye olan herkes ilk başlarda parazitdir saten ama zamanla herkes düzelir bunu o kişini yüzüne vurmaya gerek yok ama adam bide kalkıp bunu ib...liğe vurursa çok gereksiz yorumlar yapabilir...bu da hh i zedeler..bunları da düşünmek lazım ve şunu da belirteyim ben de bir zamanlar sömürücüydüm ama bir müddet sonra ben de görev almaya başlarım..bence üzerinde durulmamalı..

bence maverick arkadaşımız doru sölüyo şimdi siteye girenlerin çoğu hackhellin içeriğini bilmiyo ama sonra zamanla teşekkür peşinde koşuyo buda onu iii bi paylaşımcı yapıyo hackhellde uzun süre olanlar kesin beğendikelri mesaja teşekkür ediyolar

geyik bir öneri olmuş güldüm gece gece...:):)

marthel' Alıntı:
Arkadaşlar msj sayısı ellinin altında yada teşekkür sayısı yirmi yada belli bi sayının altında olanlarda yeni üye yerine sömürücü üye yazılsın :eek: böylece üyeler psikolojik baskıyla emeğe saygı göstermeye itilir sömüreceği varsa bile teşekkür edip sömürür.kısaca kimse nicknin altında sömürücü yazmasını istemez

:hhman:

ahuaahhu bunu solien in qayıt tarihine we msj sayısına baq hele.. 50 msj deilde 50 qonu olsa nasıl olsa gereqsis qonular silinmeqde..

yaw bıraqn bunları ben anlamıorm yeni üyeleri..
adam gelio 4. msj ında sitei eleshdrio bide oneri qonusu achıo.. washh ne chabuq tanıdın sen sitei de hady onu gechdim sömürüye hyr die qonu achıo ama qayıty tarine baq msj sayısına baq onu gechdim attıı msjlara baq ya tesekkür ederim yasmısh ( sanqi tsk butonu yoq ) yada geiq..

nyse ishde Bence gereqsis we bosh msj arttırıcı bi qonu..

güzel fikirr benceee

St.AnGeR' Alıntı:
ahuaahhu bunu solien in qayıt tarihine we msj sayısına baq hele.. 50 msj deilde 50 qonu olsa nasıl olsa gereqsis qonular silinmeqde..

yaw bıraqn bunları ben anlamıorm yeni üyeleri..
adam gelio 4. msj ında sitei eleshdrio bide oneri qonusu achıo.. washh ne chabuq tanıdın sen sitei de hady onu gechdim sömürüye hyr die qonu achıo ama qayıty tarine baq msj sayısına baq onu gechdim attıı msjlara baq ya tesekkür ederim yasmısh ( sanqi tsk butonu yoq ) yada geiq..

nyse ishde Bence gereqsis we bosh msj arttırıcı bi qonu..

arkadaşım herkesin bu siteyle ilgilenmek için senin kadar zamanı olmayabilir.Konuşmanda küçümseyici kelimeler kullanıyorsun.Çok aktif bir kullanıcı değilim işim yüzünden fazla giremiyorum.Ama girdiğim saatlerdede en çok zevk aldığım sitelerden biri.Anlatmak istediğim adam üye oluyo ama kaç ay geçiyo ne bi teşekkür ediyo nede yorum yapıyor.Seviyeli bir ortam için emeğe saygı şart.Bende bunu önlemek için böyle bir öneri getirdim ama yaklaşımın yanlış.Önerimi beğenmemiş olabilirsin fakat bunu daha düzgün dile getirebilirdin

labyrinth
Yabancı
Teşekkür Sayısı: 568
6 Mesajına 7 Kere Teşekkür Edildi
bu arkadaşı kutluyorum
sömürüyor belki ama hakkını vermiş azda olsa..

freemitnick' Alıntı:
labyrinth
Yabancı
Teşekkür Sayısı: 568
6 Mesajına 7 Kere Teşekkür Edildi
bu arkadaşı kutluyorum
sömürüyor belki ama hakkını vermiş azda olsa..

:mutlu: :mutlu: :mutlu: :mutlu: :mutlu:

birader buda çok komik be sömürüyo ama teşekkür ediyo

HELAL ADAMA !!!

Geri