Sözde Soykırıma Dur Diyelim

Türkü

New member
Reaction score
0
Konu hepinizin malumu iddialar.Bu iddialar Almanya'da bile kabul edildikten sonra tüm dünyanın kabul etmesi uzun zaman almayacaktır ve kabullerin yarattığı prestij kaybı ve potansiyel tazmınat paraları başımızı ağırtacaktır.

Bu yüzden hackhell.com da bu iddiaları çürüten bir metin hazırlamayı ve bunu çeşitli dillere çevirerek mail olarak göndermeyi öneriyorum.

Bu sadece metni mail listenizdekilere göndermenizden ve gönderdiklerinizden bunukandi listelerindekilere göndermelerini istemenizden ibaret bir sesini duyurma olacaktır.

Günümüz dünyasında sivil toplumun ve halk hareketlerinin etkisi tüm dünyada görülmektedir.Bu yolla 1-2 kişiye dahi derdimizi anlatabilirsek bu büyük 1 başarı olur ki hedefimiz milyonlardır.

Eğer destek olacaksanız veya metnin hazırlanmasında aktif görev alacak donanıma sahip olduğunuzu düşünüyorsanız ya da çevirilerde görev almak isterseniz bana pm atınız ya da burada belirtiniz.

Saygılar.

Dostum çeviri yapabilecek ingilizcem yok ama yapılırsa desteklerim...

çeviri Işi çok Zor Değil Kimse Yardim Etmezse Ben çeviririm önemli Olan Türkçe Metni Kaliteli Hazirlayabilmemiz.çeviri Işini Gönüllü Yapabilecek Arkadaşlarimizda Mutlaka çikacaktir.

Peki bun metni nerelere göndermeyi düşünüyorsun ? Sadece hazırlayıp belli yerlerdemi göstericeksin ? Yoksa belli haber kuruluşlarınamı ulaştıracaksın ?
Bende ne Ingilizce var nede başka dil . Ama bende bu projeyi destekliyorum .

yabancı dilim ne yazıkki hiç yok.
ben dağıtımı ve diğer forumlarada bu konuyu taşıma konusunda elimden geleni yaparım.

Dostum Ben Değil Biz Yapacağiz.destek Olacak Tüm Kurum, Kuruluş, Gerçel Ve Tüzel Kişilere Göndereceğiz.bu 1 Millet Meselesi Ve Konudan Haberdar Olmayan Kendi Vatandaşlarimiz Bile Bu Bilgilerden Yararlanacak Bilgi Sahibi Olacaktir.

Cagri0905' Alıntı:
Dostum Ben Değil Biz Yapacağiz.destek Olacak Tüm Kurum, Kuruluş, Gerçel Ve Tüzel Kişilere Göndereceğiz.bu 1 Millet Meselesi Ve Konudan Haberdar Olmayan Kendi Vatandaşlarimiz Bile Bu Bilgilerden Yararlanacak Bilgi Sahibi Olacaktir.

okey ben varım+1

az öncede dediğim gibi almancaya çeviri yaparım ve bunları daha detaylı araştırıp türkçe metni hazırlarım elimden geldiğince yardımcı olurum bu konuda

cewiri olayi basit ingilizce cewirisini tam olarak ben yaparim, lakin bir ise yaramayacak arkadaslar, bu olayi bu sekilde forum ile, ufak hareketlerle cozemeyiz, bunun icin lobi yapmak lazim, siyasi guc kullanmak lazim, para kullanmak lazim

ermeniler bu soykirim olayini mail ile degil lobi yaparak maddi guclerini kullanarak gerceklestiriyor

ilk adımı belki küçük olacak ama bu daha da ilerleyebilir
unutmamak gerek bebek emeklemeden yürümez koşmaz!!!
o yüzden bu şimdi imkansız gibi görünse de ihtimalleri göz önünde bulundurmakta fayda var

ifrit' Alıntı:
cewiri olayi basit ingilizce cewirisini tam olarak ben yaparim, lakin bir ise yaramayacak arkadaslar, bu olayi bu sekilde forum ile, ufak hareketlerle cozemeyiz, bunun icin lobi yapmak lazim, siyasi guc kullanmak lazim, para kullanmak lazim

ermeniler bu soykirim olayini mail ile degil lobi yaparak maddi guclerini kullanarak gerceklestiriyor

çok güzel ve doğru bir teşhis.amma hiç bir şey yapmamak daha kötü mutlaka bir yerlerden başlamak gerekiyor değilmi dostum.?(önemli olan çağrı arkadaşımıza destek olmak bakalım neler yapabileceğiz.denemeden bilemeyiz değilmi.?.ahımız kalacağına emeğimiz kalsın )
ne kaybederiz ki.?

yaw baslayalım ben baslama olayına bırsey demıyorum, en azindan vicdani rahat insanlar oluruz

lakin yazdigim gercegide goz ardi etmemek lazim...

ermeniler bu yasayi nasil onaylatiyor?

yuklu miktarda ruswetlerle, siyasi adi ile ``lobi yaparak``...

ifrit sana hak vermiyor değiliz ama başımızdakiler kendi çıkarları doğrultusunda yön veriyorlar bir avrupa birliği diye neredeyse bütün ipleri ellerine verecekler siyasi birlik olayı bizim türkiyemizde zor ne yaparsak kendimiz yaparız türk milleti bu konuda duyarlıdır kurtuluş savaşını hatırla önemli olan bu uyuyan halkı uyandırmak gerisi gelir merak etme

ifrit' Alıntı:
yaw baslayalım ben baslama olayına bırsey demıyorum, en azindan vicdani rahat insanlar oluruz

lakin yazdigim gercegide goz ardi etmemek lazim...

ermeniler bu yasayi nasil onaylatiyor?

yuklu miktarda ruswetlerle, siyasi adi ile ``lobi yaparak``...

eyvallah dostum yazdıklarını göz ardı etmedik ne haddimize taktirle karşıladım
(çok güzel ve doğru bir teşhis)

Konu hakkında bilgi sahibi olmayan türklere ulaşmamız bile yeterli olacaktır.Dedim ya 1-2 kişi bile yeter ama hedefi soruyorsan milyonlar.

Ben hiçbirşeyden kolay vazgeçmem inandığım şeyin arkasındayım sonuna kadar.Hiç kimse destek vermese bile ben tek başıma yapardım.Dediklerinde elbette haklılık payı var ama onu sandıkta belirteceksin.

Çeviri konusunda yeterince yardım edebileceğini söyleyen arkadaşımız var sağolsunlar.Önceliğimiz türkçe metin.İyi tarihçiler lazım.

Cagri0905' Alıntı:
Konu hakkında bilgi sahibi olmayan türklere ulaşmamız bile yeterli olacaktır.Dedim ya 1-2 kişi bile yeter ama hedefi soruyorsan milyonlar.

Ben hiçbirşeyden kolay vazgeçmem inandığım şeyin arkasındayım sonuna kadar.Hiç kimse destek vermese bile ben tek başıma yapardım.Dediklerinde elbette haklılık payı var ama onu sandıkta belirteceksin.

Çeviri konusunda yeterince yardım edebileceğini söyleyen arkadaşımız var sağolsunlar.Önceliğimiz türkçe metin.İyi tarihçiler lazım.

sizin gibi değerli insanlar hiç yanlız kalırmı.?
konu yeni açıldı ilerleyen günlerde destek çığ gibi büyüyecektir.

1. sorun türkce metın bence cevırıyı yapcak cok kısı bulunabılır
2.ifrit dogru demıs belkı bır ıse yaramaz ama en azından bır hareket etmıs oluruz
3.hareketsız kalmakdansa basarısız hareket tercıhımdır

kady' Alıntı:
1. sorun türkce metın bence cevırıyı yapcak cok kısı bulunabılır
2.ifrit dogru demıs belkı bır ıse yaramaz ama en azından bır hareket etmıs oluruz
3.hareketsız kalmakdansa basarısız hareket tercıhımdır

Ewet çeviri sıkıntımız yok.

Biz elimizden geleni yapalım başarılı olacağına inanıyorum.

Türkçe metni en kısa zamanda hazırlayacağız.Bu konuda kendine güvenenlerin yardımı gerekecektir.Bence 1 hafta içinde hallederiz bunu.Yeterki desteğinizi esirgemeyin.

Geri