Cehennem zebanisi . Bence Adminliği hakeden bir SüperMod. Görevını en ıyı şekilde yapıyor. Ayrıca kişiliğide sağlam. Yani yönetıcı olan bir insanda olması gerekenler onda fazlasıyla var. SüperModların içinde 1 numara kendısı.O bu site ıcın önemlı bır ısım bana göre. Dikkatlı ..siteyle alakalı.
Bence adminlerın onun tavsıyelerını , uyarılarını ve ısteklerını kulak ardı etmemesı lazım. ( Etmıyorlar tabı edıyorlar dıye sölemıyorum ama yınede dıkkate alsınlar bu yorumumu.....
KaRma: eskıden çok fazla emek vermıs bunu bılıyorum. Öyle yada böyle Hakettıgı yerde oldugnu düşünüyorum.Bazen önyargılı düşünebılıyor..Bunu da aşarsa daha ıyı olur =)
Bunun dısında onlıen suresı fazla siteyle alakalı ...her bölumde ne oluyor ne bıtıyor takıp etmeye calısıyor.Buda işini yaptıgını gösterıyor aslında...
Ecstasy: Çalıskan , görevını cıddıyetle yapan biri .SüperModlugu sonuna kadar hakedıyor.Yardımsever , paylasımcı , saygılı ,saygıyı hakeden tarafsız ...görevını yapıyor .Hakettıgı yerde.
Kent55:Çok çalıskan siteyı nerdeyse evı benımsemıs..Yardımsever , paylasımcı ve paylasıma saygılı. sıtede olup bıtenden haberdar..ilgili...süpermod olması yerınde bır karar.
Post kasma denılen olaya da katılmıyorum.Konu açmak post kasmak degıldır.Her bölümü canlı tutmaya çalısıyor onun amacı post kasmak degıl sıteyı canlı tutmaktır.Bunun ııcnde onu tebrık etmek gerekır.
aynı bölume durmadan konu acmıyorkı......her bölume konu acmaya calısıyor...özellıkle de konu acılmayan bölumlere..buda önemlıdr...
Yanı hiçbir SüperMod hakkında olumsuz görusum yok .Hepsı de hakettıgı yerde v e ıslerını en ıyı sekılde yapmaya çalıısyor.
ama dedıgım gıbı sıralama yapmamız gerekse bırıncı ıkıncı falan dıye....
İlk sıralamada Cehennem Zebanısı olur.... O Adminliği hakeden bir SüperMod o kadar ıyı işinde yani....