infatuate
İstirahatte
buyrun size bir yönetici daha =) foto istediğimde bana bunu gönderdi, onu temsil edebilirmiş =) tanıyalım bakalım kimmiş bu gaffur ? ayh pardon SHARK =))
infatuate:
slm shark =)
SHARK:
slm yenge =)
infatuate:
nasılsın ? herşey yolunda mı ?
SHARK:
ii dir herşeyde yolunda senı sormalı?
infatuate:
bende iim tşkler =) ismini we yaşını öğrenelimmi önce ?
SHARK:
isim sercan yas 19
infatuate:
neler yaparsın sercan ? günlerini nasıl tüketiosun ?
SHARK:
sabah 7 de uyanırım 8 de üniye gitmek üzere yola cıkarım okuldan sonra eve gelırım gec saate kadar hh de takılırım hafta sonları gezer tozarım =)
infatuate:
kimle gezersin ? warmı özel biri ?
SHARK:
olmazmı var tabi cok sevdigim bi sevgilim var =)
infatuate:
ne güsel =) tanıyomuyuz biz ?
SHARK:
malesef hh ye takılmaz o =)
infatuate:
hmm peki bakalım =) nerelisin aslen kardeşlerin war mı ?
SHARK:
anne baba rize'li ama ben dogma büyüme izmirdeyim 2 kardesiz birde ablam var =) en kucuk benım yani =)
infatuate:
hayatında warmak istediğin son nokta neresi ?
SHARK:
ii bi iş sıcak bi yuva baskada bisey istemiyorum zaten
infatuate:
dilediğin gibi olsun herşey =) peki seni mutlu eden we çığrından çıkaran durumları anlatırmısın ?
SHARK:
oncelikle tsk =) aslında herseyde mutlu olan bırısıyım yanı daıma guler yuzluyum daima hayata pozitif yönden bakarım cıgrıgından cıktıgım durumlar ıse pek yoktur =)
infatuate:
birascık polyanna yanın war öyleyse =)
SHARK:
evt =)
infatuate:
haksızlığa uğradığın zamanlarda tepkin ne oluo peki ?
SHARK:
once güzellikle hakkımı savunurum baktım olmuyor arkadaslarımdan felan yardım alırım baktım olmuyor allaha dua ederim =) bazı zor kullandıgım da olur =)
infatuate:
ehehe =)) yeşil we kırmızı sana ne ifade edio ?
SHARK:
yesıl güzelliği saflıgı ifade ediyor kırmızı ise karamsarlıgı =)
infatuate:
değişikmiş =) gelelim hackhell'e =) anlatırmısın bize hh'yi ?
SHARK:
hh ye bi arkadasımın tavsiyesi ile üye oldum önceleri bazı üyeler gibi sömürüyordum =) daha sonra 1-2 mesaj atıyım derken gördümkü bu siteye bağlanmısım istesemde kopamıyorum sonrada calısarak modluk makamına yükseldim hh yi bu saatten sonrada bırakmayı düsünmüyorum =)
infatuate:
sinirlendiğin zamanlar oluodur mutlaka ? neler keyfini kaçırıo ?
SHARK:
olmazmı =)
özellikle upload konusunda yogunlasırım hh de konu acarım indirmeden önce eline sağlık demekten aciz üyeler sorunla karsılastılarmı basımın etini yerler bu üyerele sinir olurum yardım istediklerindede yardım etmem =)
infatuate:
=) peki seni mutlu eden şeyler nelerdir ?
SHARK:
hh de soruyorsan emegimin karsılıgını almak =)
infatuate:
herkeste olduğu gibi =) peki son olarak bana we hackhelle söylemek istediğin bişeler war mı ?
SHARK:
hackhelli cok seviyorum darkla ikinize mutluluklar dilerim hersey gönlünüzdeki gibi olsun =)
infatuate:
çok çok tşk ederim bu güsel sohbetin we dileklerin için, umarım senin içinde herşey kalbinden geçtiği gibi olur =) görüşmek üzere ..
SHARK:
=) kendine ii bak bye ..
edit : sharkın lise yıllarından kalma bi anısını dinleyelim mi =)
SHARK:
lise yıllarımda olan bir olayı anlatıcam biz lisede iken her hafta sınıflar arası futbol macı yapardık yine günleden bir gün mac yapmak icin toplandık maca cıkmadan önce saatimi cıkarıp ceketimin cebine koydum ve maca gittik ceket tabi sınıfta asılı mac bitti döndük esyalarımızı almaya tabi ceketimi omuzuma attım ve gidiyorum aklıma saatim geldi cebime elimi soktum bide ne göriyim saat yok,ertesi gün okula gittim arkadaslara soruyorum saat gördünüzmü buralarda diye hicbiri yok dedi görmedik tabi bende umudu kestim saat kayboldu gitti dedim,bi hafta sonu carsıda gezerken sınıf arkadasımı gördüm elimi uzattım bide ne göriyim saatim arkadasımın elinde hic kendimi bozmadım tokalastım yoluma devam ettim ve bana o arkadasım saati gördügüm halde bana saatimi vermedi bende o olaydan sonra ona ses vermedim ve sonra gelip benden özür diledi ama nafile coktan silmistim onu defterden

infatuate:
slm shark =)
SHARK:
slm yenge =)
infatuate:
nasılsın ? herşey yolunda mı ?
SHARK:
ii dir herşeyde yolunda senı sormalı?
infatuate:
bende iim tşkler =) ismini we yaşını öğrenelimmi önce ?
SHARK:
isim sercan yas 19
infatuate:
neler yaparsın sercan ? günlerini nasıl tüketiosun ?
SHARK:
sabah 7 de uyanırım 8 de üniye gitmek üzere yola cıkarım okuldan sonra eve gelırım gec saate kadar hh de takılırım hafta sonları gezer tozarım =)
infatuate:
kimle gezersin ? warmı özel biri ?
SHARK:
olmazmı var tabi cok sevdigim bi sevgilim var =)
infatuate:
ne güsel =) tanıyomuyuz biz ?
SHARK:
malesef hh ye takılmaz o =)
infatuate:
hmm peki bakalım =) nerelisin aslen kardeşlerin war mı ?
SHARK:
anne baba rize'li ama ben dogma büyüme izmirdeyim 2 kardesiz birde ablam var =) en kucuk benım yani =)
infatuate:
hayatında warmak istediğin son nokta neresi ?
SHARK:
ii bi iş sıcak bi yuva baskada bisey istemiyorum zaten
infatuate:
dilediğin gibi olsun herşey =) peki seni mutlu eden we çığrından çıkaran durumları anlatırmısın ?
SHARK:
oncelikle tsk =) aslında herseyde mutlu olan bırısıyım yanı daıma guler yuzluyum daima hayata pozitif yönden bakarım cıgrıgından cıktıgım durumlar ıse pek yoktur =)
infatuate:
birascık polyanna yanın war öyleyse =)
SHARK:
evt =)
infatuate:
haksızlığa uğradığın zamanlarda tepkin ne oluo peki ?
SHARK:
once güzellikle hakkımı savunurum baktım olmuyor arkadaslarımdan felan yardım alırım baktım olmuyor allaha dua ederim =) bazı zor kullandıgım da olur =)
infatuate:
ehehe =)) yeşil we kırmızı sana ne ifade edio ?
SHARK:
yesıl güzelliği saflıgı ifade ediyor kırmızı ise karamsarlıgı =)
infatuate:
değişikmiş =) gelelim hackhell'e =) anlatırmısın bize hh'yi ?
SHARK:
hh ye bi arkadasımın tavsiyesi ile üye oldum önceleri bazı üyeler gibi sömürüyordum =) daha sonra 1-2 mesaj atıyım derken gördümkü bu siteye bağlanmısım istesemde kopamıyorum sonrada calısarak modluk makamına yükseldim hh yi bu saatten sonrada bırakmayı düsünmüyorum =)
infatuate:
sinirlendiğin zamanlar oluodur mutlaka ? neler keyfini kaçırıo ?
SHARK:
olmazmı =)
özellikle upload konusunda yogunlasırım hh de konu acarım indirmeden önce eline sağlık demekten aciz üyeler sorunla karsılastılarmı basımın etini yerler bu üyerele sinir olurum yardım istediklerindede yardım etmem =)
infatuate:
=) peki seni mutlu eden şeyler nelerdir ?
SHARK:
hh de soruyorsan emegimin karsılıgını almak =)
infatuate:
herkeste olduğu gibi =) peki son olarak bana we hackhelle söylemek istediğin bişeler war mı ?
SHARK:
hackhelli cok seviyorum darkla ikinize mutluluklar dilerim hersey gönlünüzdeki gibi olsun =)
infatuate:
çok çok tşk ederim bu güsel sohbetin we dileklerin için, umarım senin içinde herşey kalbinden geçtiği gibi olur =) görüşmek üzere ..
SHARK:
=) kendine ii bak bye ..
edit : sharkın lise yıllarından kalma bi anısını dinleyelim mi =)
SHARK:
lise yıllarımda olan bir olayı anlatıcam biz lisede iken her hafta sınıflar arası futbol macı yapardık yine günleden bir gün mac yapmak icin toplandık maca cıkmadan önce saatimi cıkarıp ceketimin cebine koydum ve maca gittik ceket tabi sınıfta asılı mac bitti döndük esyalarımızı almaya tabi ceketimi omuzuma attım ve gidiyorum aklıma saatim geldi cebime elimi soktum bide ne göriyim saat yok,ertesi gün okula gittim arkadaslara soruyorum saat gördünüzmü buralarda diye hicbiri yok dedi görmedik tabi bende umudu kestim saat kayboldu gitti dedim,bi hafta sonu carsıda gezerken sınıf arkadasımı gördüm elimi uzattım bide ne göriyim saatim arkadasımın elinde hic kendimi bozmadım tokalastım yoluma devam ettim ve bana o arkadasım saati gördügüm halde bana saatimi vermedi bende o olaydan sonra ona ses vermedim ve sonra gelip benden özür diledi ama nafile coktan silmistim onu defterden
the end :clap