sıkıyorsa sür bakalım :)))

tasiyici

New member
Reaction score
0
Temel,fıransızve ingiliz dünya turuna çıkmışlar.Fıransız ile ingiliz yol boyunca birbirlerini çekemedikleri için ikide bir tartışıomuşlar.
Uçak ingilterenin üstünden geçerken ingiliz:
-Bizim buranın laleleri meşur. Der bunu çekemeyen ingiliz:
-Biz o laleleri kıçımıza süreriz.Der.Aradan bi kaç saat geçer uçak fransanın üstünden geçer bu sefer fıransız atlar:
-Bizim buraların papatyaları meşhur. Der.İngiliz altta kalırmı:
-biz o papatyaları kıçımıza süreriz.Der aradan gene bi kaç saat geçer türkiyenin üstündeler bu kavgadan sıkılan temel :
-Bizimde buraların ısırgan otu meşhur sıkıyosa sürün kıçınıza

Fıkra

KUTUP AYISI

Yavru kutup ayisi babasinin yanina gelip sormus
-Baba ben gercekten kutup ayisi miyim?
-Elbette yavrum nereden cikardin bunu?
-Allah Allah?!.. deyip gitmis yavru ayi.
Bu sefer annesinin yanina gitmis ve sormus,
-Anne ben gercekten kutup ayisi miyim?
-Tabii evladim kutup ayisisin.
-Yani sen babami hic aldatmadin degil mi, ben gercekten babamin ogluyum.
-O ne bicim soz, baban duymasin ikimizi de oldurur.
yine Allah Allah?!.. deyip, yeniden babasinin yanina gitmis yavru ayi.
bir daha sormus yaa baba Allah askina doru sole bak beni evlatlik falan
almadiniz degil mi? yani ben sizin oz oglunuzum.
Baba dayanamamis artik oglum sen manyak misin dedim ya sana bizim
oglumuzsun diye, hem sen neden ikide birde soruyorsun ki bunu?
yavru ayi:

-Donuyorum anasini satayim donuyoruuuum yaaaa...

Fıkra 2

KEKEME

Hayvan sever bir kekeme bir gun Topagacinda yururken yolun ortasinda bir at olusu gorur ve hemen karakola telefon eder. Polise
- bbuuuuuurrrrddaaa biiiiirrrr aaattt ollluussuu vaaaaarrrr der polis nerede diye sorar.
Kekeme anlatmaya calisir.
-Tooooooppp
polis "Topkapida mi?" der
-Haaaayyyiiiiiirrr
polis sinirlenerek telefonu kapatir. 5 dakika sonra kekeme tekrar arar ve:
-bbuuuuuurrrrddaaa biiiiirrrr aaattt ollluussuu vaaaaarrrr der
polis tekrar nerede diye sorar. kekeme:
-Toooooooopp diye baslar. Polis yine sinirlenerek telefonu kapatir. Kekeme bir saat boyunca her bes dakikada bir arar ayni seyleri soyler ve sonunda polis telefonu kapatir. Aradan 2 saat
gecer ve bu sure icinde kekeme hic aramaz, Polis tam kurtuldum diye dusunurken kekeme tekrar arar ve
- bbuuuuuurrrrddaaa biiiiirrrr aaattt ollluussuu vaaaaarrrr der.
polis tekrar sorar nerede Topkapida mi?
Kekeme soyle der;

Ooorrrraaaaayyyyyyaa ggooooootttuuuuurrrddduuummm!

Fıkra 3

KEKEME 2

Kekemenin biri bir gun Besiktas'ta kekeme okulunu ararken okulun yerini bulamamis, en yakinindaki bir bakkala girip:
- Kakakakarrdesssss, bubububurraaalarrrrdaddadadadbi kekekemememe okukukukuluuu varmis, nenenenerededede bibibiliyomusususun ?
diye sormus. Bakkalda:
- Okulun yerini bilmiyorum ama agbiy, senin okula hic ihtiyacin yok bence gayet iyi kekeliyorsun..

Fıkra 4

GORIL

Ingiltere' de bir hayvanat bahcesinde soylari tukenmekte olan bir cift goril kalmis. Insanlar bunlari ciftlestirip soylarini kurtarmaya calisiyorlarmis ki erkek goril birden olmus. Ortalik birbirine girmis. Gazetelere ilanlar verilmis ve disi gorile bir es bulana buyuk oduller vaad edilmis. Kimsenin elinden birsey gelmiyormus. Herkes caresiz caresiz otururken bir Turk cikmis ve bu isi halledecegini ancak 50 bin dolar istedigini soylemis. Hemen kabul etmisler. Turk ucaga atlamis once Istanbul'a sonra da Ankara'ya gelmis. Ankara' da otobuse binmis. Pozanti yolu uzerinde bir kahvede inmis. Kahveye girmis bakmis bir suru kamyon soforu oturuyor. Hepsine soyle bir alici gozuyle baktiktan sonra bir tanesine
`Sen gel' demis.
Adam gelmis, bizimki de ona durumu anlatmis. Boyle boyle bir durum oldugunu, gorile bir es aradigini ve adamin bu is icin cok uygun oldugunu ve bunun bedelinin de 25 bin dolar oldugunu soylemis. Kamyoncu dusunmek icin 1 saat muhlet istemis. 1 saat sonra donmus ve demis ki :
"Tamam kabul ediyorum ama 3 sartim var:

1. Hayvani dudaklarindan opmem.
2. Dogacak cocuk erkek olursa babamin adini koyarim.
3. 25 bin dolarim yok. Taksit taksit oderim...."

Fıkra5

ISA

Italya'da Vatikan yakinlarinda bir eve gece hirsiz girmis. Hirsiz evin icinde karanlikta ilerlerken arkasindan bir ses gelmis: ·Seni ben goruyorum. Isa da goruyor! Hirsiz panik icinde bir koseye sinip ve fark edilmemeyi umit ederken ses tekrar yukselmis: - Seni ben
goruyorum. Isa da goruyor! Hirsiz sesin kendine seslendigine emin olunca el fenerini acip, sesin sahibini aramaya baslamis ve bakmis bir Papagan! Saskinlikla soylemis:- Konusan sen miydin? Papagan tekrar konusmus:- Evet .. Bunun uzerine Hirsiz:- Ama
sen Papagansin! Papagan cevap vermis:- Evet ben Papaganim...Isa da Doberman..

Fıkra 6

CLINTON

Clintonlar tatildeyken, Beyaz Saray'in papagani olmus. Yenisini almislar. Ancak satici uyarida bulunmus : Daha once bir genelev
sahibesine aitti.. Eve donduklerinde iceri ilk giren Chelsea olmus.
Papagan, "Cok genc" diye bagirmis..
Ardindan Hillary girmis. Papagan "Cok yasli" demis..
Derken, Papagan sevincten kanat cirpmis ve Clinton iceri girdiginde:
"Selam Bill, gorusmeyeli nasilsin ?"

Fıkra7

3 ARKADAS

Adanali Cemal, Kayserili Kemal ve Temel bu uc arkadas Bogaz Koprusunde tamir yapiyorlarmis ve karilarida bunlara yemeleri icin
bir seyler hazirliyormus. Ama hep ayni seyler. Kayserili yemek torbasini aciyor pastirmali ekmek. Adanali aciyor kofte ekmek.
Temel aciyor ekmek arasi hamsi. Bu hep boyle devam ediyormus. Neyse gunlerden birgun bunlarin canina tak etmis ve demisler
yine ayni seyleri hazirladilarsa kendimizi kopruden atalim. Adanali bakmis ekmege kofteli hop assaga atlamis,Kayserilininki de
pastirmali,oda atlamis asagi. Temel bakmis hamsili, o da dayanamamis ve atlamis.Bunlarin evlerinde de agit yakiliyormus.
Adanalinin karisi: -Vah zavalli kocacigim kofte ekmegi ne cok severdi hep kendi ellerimle hazirlardim.
Kayserili -Vah zavalli kocacigim pastirmali ekmegi ne cok severdi hep kendi ellerimle hazirlardim
Karadenizli ise -Vah zavalli kocacigim hamsi + ekmegi ne cok severdi her sabah kalkip kendi hazirlardi..

Fıkra8

KARISIKLIK

Temel oksurukten Dursun da kabizliktan sikayetcidir.Beraber doktora giderler.Doktor Temel'e oksuruk surubu Dursun'a da mushil
verir. Bunlar ilaclari karistirirlar. Bir hafta sonra doktor Temel'e:- Nasil oldu? Hala oksuruyor musun?- oksurmeye cesaret bile
edemiyorum doktor bey.

Fıkra9

FBI

FBI eleman alimi icin duyuru yapar. Uc kisi basvurur. FBI binasinda adaylarin hepsiyle tek tek gorusmeler yapylmaktadir. Ilk adam
iceri alinir ve su sorular sorulur. "Karini seviyormusun?" "Evet, efendim" "Ulkeni seviyormusun?" "Evet , efendim" "Pekala , biz karini
da getirdik.Su an yan odada." der ve masanin uzerine bir tabanca koyar. "Simdi odaya gir ve karini oldur!" Adam silahi alir yan odaya
gecer.5 dakika hic ses duyulmaz. Adam tekrar ilk odaya geri doner.Kravati gevsemis,ter icinde kalmistir. "Yapamiyacagim efendim."
der ve orayi terk eder. Ikinci adam iceri alinir. Ayni sorular sorulur.ayni yanitlar. Ve ona da iceri girip karisini oldurmesi soylenir.Adam
yapamayacagini soyler ve ayrilir.
Son adam girer. Ayni sorular.Ayni cevaplar. Ona da iceri girip karisini oldurmesi soylenir. Adam iceri girer.5-10 saniye sonra icerden
silahsesleri gelmeye baslar. BAM,BAM,BAM,BAM,BAM,BAM .... Derken kisa bir sessizlik ve ardindan gurultulu bir cam kirilmasi
duyulur. Adam iceri girer , biraz terlemistir. FBI personeli sorar "Ne oldu ?" Adam cevaplar..
"Efendim bana verdiginiz silah kurusiki cikti, o yuzden onu pencerden asagiya atmak zorunda kaldim"

Fıkra 10

10 ZENCI

Koleler ciftlikten kacarken sihirli lamba bulmuslar ve cini lambadan cikarmislar.Cin 10 zenciye sormus:
Dileyin benden ne dilerseniz. Birer dilek dileme hakkiniz var.
1. zenci 'beyaz olmak istiyorum' demis, olmus.
10. zenci tebessum etmeye baslamIs.
2. zenci de beyaz olmak istedigini soylemis, olmus.
10. zenci sIrItmaya devam etmis.
3. zenci de beyaz olmus diledigi dilegiyle...
10. zenci kIkIrdamaya baslamIs.
4. zencinin de istegi aynI... 10. zenci gulmeye devam...
5,6,7,8 derkeeen 9. zenci de beyaz olma yonunde istegini kullanmIs.
sIra 10. zenciye gelmis ama adam yerlerde... Gulmekten geberiyor. Cin istegini sormus... Adam nefes almaya firsat buldugu bi ara
istegini garip bir bogurtu ile belirtmis:

"HEPSINI ZENCI YAP!".

Çay molası

Bir ıraklı bir Amerikalı birde ingiliz oturmus cay içiyorlarmıs amerikalı cayını bitirmiş bardagı havaya atıp belınden silahı cıkarmıs ve bardagı havada vurmus ve bızım orda bunlardan okadar cok varki bir içtıgımız bardakla birdaha cay içmeyz demiş.sonra ingiliz içimiş bardagı havaya atmış silahını cıkarmıs ve baradgı havada vurmus bızım orda okadar kum varki bir içtıgımız bardakla bırdaha cay içmeyız demiş ıraklı cayını bitırmıs ve belınden silahı cıkarmıs ingilizi ve amerıkalıyı vurmus ve şöyle söylemıs bizim orda bunlardan okadar cok varki bir cay içtigimiz kişiyle birdaha cay içmeyız demişşşşşşşşşş:.)

Arkadaşım Ayrı Ayrı Verme şunları Boşuna Kirlilik Olmasın Tek Konudan Verirsen Daha Iyi Olur. Tşkler Yinede.

Matematik Dersi

Matematikten surekli zayif notlar alan cocugu, ailesi bir faydasi olur dusuncesiyle Katolik okuluna gonderir.
Bakarlar ki cocuk hep tam not almaya baslar...
Sebebini merak edip sene sonunda cocuga sorarlar:
"Ne degisti?"
Cocuk cevap verir:
"Okulun ilk gununde arti isaretine civilenmis adami gorunce durumun ciddiyetini anladim."

verdikçe veriyor:D

Adamın birine sayısaldan büyük ikramiye çıkıyor. Karısına bile
söylemiyor sabaha karşı ikramiyeyi almak için Ankara'ya yola
çıkıyor. Tam Elmadağ'a gelmiş iken bir telefon. Arayan kayınbiraderi
-Nerdesin enişte?
—dışarıdayım hayırdır.
—Çabuk eve gel
- n'oldu? çok mu acil
- hemen gel ablam
- yoksa hasta mı?
— yok sizlere ömür
telefonu kapattıktan sonra adam koltuğa yaslanıp demiş ki

Ey güzel Allah'ım, verdikçe veriyor, verdikçe veriyor...

Geri