Sınırsız ADSL Sınırsız Değilmiş!!!

ardinolu

New member
Reaction score
0
Selamlar arkadaslar.ttnet sınırsız adsl e sahıbım(49 tl lik olan).Ama google da bi araştrdım ki bunun da sınırı varmış 15 gb.ben bu 15 gb ı gecersem fatura 49 tl den fazla mı gelecek?

Hayır. 49 TL sabit.

Selamlar arkadaslar.ttnet sınırsız adsl e sahıbım(49 tl lik olan).Ama google da bi araştrdım ki bunun da sınırı varmış 15 gb.ben bu 15 gb ı gecersem fatura 49 tl den fazla mı gelecek?

Adı Üstünde Sınırsız.
Senin Dediğin Internet Hızı 15GB'a Kadar 8MBit İle İndirebilirsin İnternet Hızı Olarak.
15GB Dolduktan Sonra Yine Eski Hızınla İndirebilirsin Sınırsız Olarak.

15 gb download kotanı geçersen hızın 8mbit den 512kb/sn ye düşücek...

Bunu göze alıyorsan kullan...

hıızn düşmesi sorun değil.fatura 49 tl yi geçmesin de :D teşekkürler arkadslar.

Arkadaşım Zaten Şuan Sınırsız 45.75TL Bi Ara Vergi İndirimine Gidildi.
TT Kom 3.25TL'lik Farkı Alabilmek İçin 8MBit Olayını Çıkardı.
Ne Yaparsan Yap Faturan 49.00TL Olacak.
15GB'dan Sonra Sadece İntenet Hızın Yavaşlıyacak,Download Olaylarında Bu Hız Olayını Hissedebilirsin.
Mesela Ben 8MBit'e Geçmedim.Faturam 45.75 TL Geliyor.

Ben de o tarifeyi kullanıyorum düşündüm 15 gb zaten aşmıyorum.

TTnet müşteri hizmetlerine sordum .. Yaklaşık 2 hafta oldu ... Bahsi geçen mevzu ; 15gb kullanım sonrası hız yarıyamı düşüyor ? Evet , Hayır .. Evet olanı kampanyalı yeni adsl almış olan vatandaşlar için .. 2-3 aylık süresiz bedava kulllanım süresi alan kullanıcılar 15 gb den sonra 512 lik bir kısıtlamalı net kullanacaklar .. hayır ise : Eyer kampanya dışı internet kullanıyosanız ttnet in bedava olmayan internetini böyle bişi söz konusu deil ... saygılar

TTnet müşteri hizmetlerine sordum .. Yaklaşık 2 hafta oldu ... Bahsi geçen mevzu ; 15gb kullanım sonrası hız yarıyamı düşüyor ? Evet , Hayır .. Evet olanı kampanyalı yeni adsl almış olan vatandaşlar için .. 2-3 aylık süresiz bedava kulllanım süresi alan kullanıcılar 15 gb den sonra 512 lik bir kısıtlamalı net kullanacaklar .. hayır ise : Eyer kampanya dışı internet kullanıyosanız ttnet in bedava olmayan internetini böyle bişi söz konusu deil ... saygılar

hacı benim sınırsız değildi ama ilk iki ay 20 lira 4 gb ta yine aynı mı hızım düşecek mi benimde

Ben de o tarifeyi kullanıyorum düşündüm 15 gb zaten aşmıyorum.

Demek İstediğimi Yanlış Anladın Herhalde.
15GB'ı Geçsen Bile 45.75 TL
8MBitlik Pakete Geçmek İçin Telefon Açıp Tarifeni Değiştirmen Gerek.
Ozamanda 45.75 TL Yerine 49.00 TL Ödemek Gerekiyor.
Biraz Karışık Gibi Gelebilir Ama 8MBitlik Tarifeye Geçmek Çok Mantıklı.
Üşengeçliğimden Dolayı 8MBitlik Tarifeye Geçmiyorum.

hacı benim sınırsız değildi ama ilk iki ay 20 lira 4 gb ta yine aynı mı hızım düşecek mi benimde

brader senin zaten sınırlıymış ... Çok açık yazdım yukarda ... Kampanya dahilindeki bütün sınırsızlar 15gb hız sınırına maruz kalıyor .. Bu mevzuya kampanya dışındaki bağlantılar dehil deiller

hız indiriminden başka kota yok rahatça kullanabilirsin.

hayır fazla gelmez ki ben çok geçtim sadece biraz yavaşlar net o kadar...

TTNET in hakkıını yeme Sınırsız Adsl Sınırsız değilmiş Olur mu Hiç! Ttnetten Beklenirmi ? Ayıp ayıp..
% 100 Sınırsız Sokuyolar :) , İnternete bizi : ))

1 mb sınırsız kullanıyorum.
8 mbit te 15 gb te sonra 512kbt e düşersini download sınırın yok.1 mbit tede yok benim 30 gb ın altına düştüğüm ay yok nerdeyse

kullandıgın tarıfen NETLIMITSIZ..
tarıfenın ozellıgı santralının destekledıgı olcude 8mbit/sn e kadar sınyal alıyosun..
15gb gectıkten sonra,takıp eden ayın ılk gunune kadar hızın 512/kbps uzerınden ıslem goruyor..
faturanda bır degısıklık olmaz.sabit ucrete tabıdır 49tl..

15 gb download kotanı geçersen hızın 8mbit den 512kb/sn ye düşücek...

Bunu göze alıyorsan kullan...

aynısı 3 ay önce başıma geldi ki ben download yapmadan duramam :D aynı gün normal sınırsız tarifeye (1024/256)geçtim ama saolsunlar ertesi gün download yaparken bi baktım download hızım 8 mbit 2 aydır sorunsuz kullanıyorum ve hızımda hiç değişme yok ödediğim 47 tl hızım 8 mbit umarım ttnet uyanmaz xD

9kwdwg.jpg

2yzikuw.jpg

Geri