'Sırıtıyorsun, terbiyesizsin, utanıyorum senden!'

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
'Sırıtıyorsun, terbiyesizsin, utanıyorum senden!'

TBMM'de gerginliğe yol açan sözleriyle sık sık gündeme gelen Bağımsız Tunceli Milletvekili Kamer Genç, bu kez de Meclis Başkanvekili Cenap Gülpınar'ı çileden çıkardı. Bakın Kamer Genç'e sinirlenen Gülpınar neler söylemiş:

Skandal Milletvekili Kamer Genç, son olarak TBMM'de Kamu İhale Kanunu'nda değişiklik öngeren tasarı görüşülürken ortalığı bir birine kattı.

Tasarı ile ilgili görüş bildirmek üzere kürsüye gelen Tunceli Bağımsız Milletvekili, bir anda AK Parti hükümetine saldırdı ve “Nerede bakanlar, hangi eğlenceden eğlenceye koşuyorlar? Başbakan ailesiyle New York sokaklarında sincaplarla konuşuyor. Dostluk grupları aileleriyle birlikte geziye çıkıyor. Biz ödüyoruz. Devletin malı talan ediliyor” diye bağırdı.

Genç'e cevap gecikmedi. AK Parti sıralarından Mustafa Elitaş, Meclis Başkanvekili Gülpınar'dan konuşmasını şova dönüştüren Kamer Genç'i dışarı çıkarmasını istedi.

Buna rağmen Kamer Genç, itirazlarını sürdürünce Meclis Başkanvekili Gülpınar adeta çileden çıktı. Sesi titreyen ve gözlerinin dolduğu gözlenen Gülpınar, Genç'e, “Sırıtıyorsun. Sırıtmaktan başka bir şey yapmıyorsun. Terbiyesizsin. Utanıyorum senden. Terket çabuk kürsüyü” diyerek tepki gösterdi.

http://www.habervaktim.com/haber/42835/siritiyorsun_terbiyesizsin_utaniyorum_senden.html

ѕσηυη¢υ;3742320' Alıntı:
Dinsizin hakkından imansız gelirmiş

hangiis dinsiz hangisi imansız anlamadım ama..???:saskin

Geri