s.a. msn yardım

snake1905

New member
Reaction score
0
beyler belki sizin için basit ama bi sorum olacak ben birinin şifresini veadresini aldım ama bi derdim var... onun adresinden msne girmeden onun listesindekilerin hangilerinin çevrim içi olup olmadıgını görebilirmiyim çünkü girince bu sefer onda başkası oturum açtı diyo lütfen yardımlarınızı esirgemeyin iyi gunler eyvallah

çevrimdışı olarak girsem de başkası tarafından oturum açıldı diyo bunu dememesi lazım başka nasıl görebilirim listedekilerden kimler oturum açmış diye şifre ve adres bende mevcut yardım arkadaşlar

snake1905' Alıntı:
beyler belki sizin için basit ama bi sorum olacak ben birinin şifresini veadresini aldım ama bi derdim var... onun adresinden msne girmeden onun listesindekilerin hangilerinin çevrim içi olup olmadıgını görebilirmiyim çünkü girince bu sefer onda başkası oturum açtı diyo lütfen yardımlarınızı esirgemeyin iyi gunler eyvallah

şöyle yapabilirsin...www.hotmail.com dan giriş yaparsın..e-posta kutusundan giriş yaparsın..ordan da kişiiler bölümünden bakabilirsin kimlerin çevrimiçi olup olmadıgına..hotmail.com dan giriş yaptıgında kişi msn de açık bile olsa sen onun e-posta kutusuna giriş te yapabilirsin

Geri