Saç dökülmesine %100 çözüm arıyorum

♣ BrutaL ♣

New member
Reaction score
0
ArkadaşLar saçı Dökülüpde % 100 Etkili Bişiler Kullanan Ve geçtigini Farkeden ArkadaşLar varsa ßeni bilgilendirirlerse Sevinirim Şimdiden TeşekkürLer

Aynen arkadaşlar ben de çok rica ediyorum. bu genç yaşta kel kaldım yaa:(

Ben deneme gereği duymadım ama sen bunu bi dene bakalım:)
Saç dökülmesine çözüm

Saçlardaki dökülmeyi ve seyrekleşmeyi önleyebilmek için her çareye başvururlar. Ancak, özellikle irsiyete ve yaşlanmaya bağlı saç dökülmesi için fazla yapacak bir şey yoktur. Yani dökülmeyi tamamen durdurmak hemen hemen imkansızdır. Bu durumlarda alınacak bazı tedbirlerle saç dökülmesini azaltmak bile bir başarı olur.
Tıp, günde 30-80 saç kılının dökülmesini normal kabul etmektedir. Eğer dökülme daha fazla oluyorsa o zaman endişelenmek gerekir. Saç dökülmesini önlemek veya saçların bakımına yardımcı olmak için aşağıdaki basit formüllerden yararlanabilirsiniz.
3-4 litre kaynar suyun içine 50 gram kadar ince kıyılmış ısırgan otu koyun. 25-30 dakika bekledikten sonra ince bir tülbentten süzün. Yatmadan önce bu suyla saç diplerini ovarak başınızı yıkayın. Bu işlemden önce saçlarınız çok kirli ise sabun veya şampuanla saçınızı yıkamanızda fayda var.
200 gram pazıyı ince ince kıydıktan sonra ezerek veya otomatik mutfak araçlarından geçirerek suyunu süzüp alın. Bu suyu bir su bardağı balla karıştırın, üzerine bir kahve fincanı yeni sıkılmış soğan suyu ilave edin. İyice karıştırdıktan sonra saç diplerine yedirerek başınıza sürün. 6 saat sonra bol su ve katranlı sabunla yıkayın.
2 su bardağı üzüm sirkesinin içine bir tutam sinameki koyun ve kaynatın. Süzdükten sonra saç diplerine friksiyon yapın.Saç dökülmesine çözüm

dostm %100 etki maleseff yakalamak zor ew arkadsım revigen bioxin gibi bi çok markanın sampuan serumlarını kullandıgı için benimde deneme sansım olmustu ve gercekten sonuc koca bi 0 oncelikle sampuanını degistirerek baslayabılırsın bitkisel dogal sampuanlar mesela tresan ısırgan otlu kullanıyorum ben çok memnunum ikinci olarak sac derisini analiz ettirmelisin eczanelerde bedava yapıyorlar ve hormon testi bi dermotologun yorumlaması lazımm test sonuclarını

saç dökülmesi için bir formül

sarımsak özellikle çok iyi geliyorumuş saç dökülmesine sarmısak yumurta sarısı ve zeytin yağından oluşan karışımla saçlarını iyice ovala doğan çözümü bu:D

Her Gün 1 Havuç Saç Köklerini Güçlendiryomuş

Yav bu koca karı ilaçlarını deniyen çözüm alan varmı "herkes iyi geliyomuş" yazmış deneyen yok. ya daha çok dökerse nolucak. vicdan azabı çekersiniz walla. En iyi doktora gitmek çeşitli testler yapıyolar deri yapısı filan. ona göre doktor bişey tavsiye eder heralde. olmazsa yapacak bişey yok kellerden hoşlanan bi kız bulmamız gerekecek. gerisi yalan olur.

senin saçların dökülüyo lazsın herhalde bak şimdi sana bi çözüm vercem cumartesi sabahı kalk 3 posta bardağa boşal biraz zeytinyağı kat onu karıştır sonra kafana sür kafanı bişeyle sar bi saat beklet bi saat sonra tarık akan gibi saçların olmazsa şerefsizim ama sadece cumartesi dene...bol şans

arkadaşım benimde saçım dökülüyordu. ÇAMTEREBENTİN denilen bi ilacı tavsiye ettiler. bunu, hani şu çeşit çeşit baharat, bitki vs satan yerler varya , AKTAR deniyor heralde genelde. Adanada ismi Çerçi Yusuf die geçen bir baharatçı dükkanı. oradan aldım fiyatı 2,5 YTL (şişesi). hangi şampuanı kullanırsan kullan,kullandığın şampuanın içine 1 kapak bu çamterebentin den koy. 1 haftaya kadar dökülme durur inşallah. valla her şaçımı tutmaya 5-6 tane kıl gelirdi. şimdi yoluyorum kopmuyor. bende işe yaradı. hatta bağrımın kılına sürdüm oda dökülmez oldu. valla şaka yapmıyorum . deneyin görün.

Dostum genetik dökülmeler için kanıtlanmış iki ürün var biri minoxsidil diğeri finanstereid minoxsidil solüsyon şeklinde olup rogain - spectral dnc - pak doruo - kirikland vs. %5 minoxsidil içerir ve yeterlidir bu ilaçlar genetik dökülmeyi durduruyor ben şahsen spectral dnc kullanıyorum fakat tr yok malesef bir de finansreid var bunu içinde propecia denilen oral yolla alınan ilaç var fakat yan etkileri çok ciddi olduğu için ben kullanmaya cesaret edemedim ama kullanan insanlar var eğer gerçekten istiyorsan saç dökülmeni engelleyebilirsin genetik olsa bile daha detaylı bilgi istersem pm konuşalım ;) uzman olduk sayılır artık ...:D

ama ilk olarak bir dermatoloğa görünmeni tavsiye ederim ...

senin saçların dökülüyo lazsın herhalde bak şimdi sana bi çözüm vercem cumartesi sabahı kalk 3 posta bardağa boşal biraz zeytinyağı kat onu karıştır sonra kafana sür kafanı bişeyle sar bi saat beklet bi saat sonra tarık akan gibi saçların olmazsa şerefsizim ama sadece cumartesi dene...bol şans

hay allam ya:D

arkadaşlar ceviz kabuğunu 15-20 dakika kaynatın ve saçınızı yıkayın.1 hafta yapın bunu.saçlarınız dökülmeyecekinş.denedim faydasını gördüm.

Bunu internetten öğrendim sordum soruşturdum kullanan baya kişi var az çok etki ediyo öncelikle
1 : Bi kutu proscar alıyosun bi tablet 5 mg onu dörde bölüyosun her akşam bi parça içiyosun ( bu ilaç prostat hastaları için dozu aşmamak gerekir yan etki gösterirse kullanmayı bırak bir haftada normale dönersin bende bi sorun olmadı)
2: acnesly kremi gözenekleri açmak için kullan kortizonludur tahriş eder. Biraz tahriş olması gerekiyo zaten çok tahriş olursa kreme ara verirsin ayrıca saç losyonuda kullanabilirsin
3: rogaine alıyosun ve acnesly sürdükten 5 dk sonra bunu uyguluyosun (kullanımı kendi kutusu içinde var ) ve iki hafta sonra dökülme duruyo saçlar güçlenmeye başlıyo

aktardan çam terebenti diye bi yağ var onu al ve kullandığın şampuanın içine boşalt saçlarını düzenli olarak yıkadığında dökülme duruyo ve hatta açık olan bölgelerde de yeni yeni tüyler çıkmaya başlıyo.. ikinci bi yolda açık olan bölgeyi normal traş bıçağıyla traş et sonra o bölgeye taze sarımsağı ikiye bölüp sürr ama sarımsağın taze olmasına dikkat et bu ikinci yöntemde kıl çıkarmada baya etkili inşallah sendede faydalı olur

Geri