Saç dökülmesine dikkat !

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0

Sadece saçınızın zayıfladığı anlamına gelmeyen saç dökülmesi vücudumuzdaki birçok hastalığında habercisi...

Mykoterapist Şeref Menteşe, saçın döküldüğü bölgelerde bazı organların enerji açığının bir göstergesi olduğunu söyledi. Menteşe, saçın hangi bölgeden döküldüğüne bakarak vücudumuzdaki rahatsızlıkları tespit edilebileceğini belirtti.

Şeref Menteşe, saç dökülmesinin bedendeki bazı organlardan kaynaklanan sorunların temelini oluşturduğunu saçın dökülen bölgelerine bakarak hangi rahatsızlığın olduğunun tespit edilebileceğini kaydetti.

SAÇINIZIN DÖKÜLEN BU BÖLGELERİNE DİKKAT

Eğer saç dökülmeniz başınızın tepe noktasından başladıysa bağırsak ve sindirim sisteminiz size sinyal veriyor. Başın arka kısmında başlayan dökülme ise sanı noktayı işaret ediyor ve kalp ve karaciğer sorunlarına, yanlarda başlayan saç dökülmesi ise böbrek ve mesane rahatsızlığının başlangıcına işaret edebilir.

Bugün / Hatice Yılmaz​

bu haberden sonra doktora gitmeye karar verdim teşekkürler benimde saç dökülme sorunum vardı

Çaresi olmayan bi hastalık ben kendimden biliyorum denemdiğim şey kalmadı bioxin restorex vich minoxidil priorin pantogar revivogen ve daha aklıma gelmeyen bi kaç ürün ama hepsi para tuzağı nasıl akacak kan damara durmaz ise dökülecek saç kafada durmaz:durdurun akışına bırakın gitsin

"Dökülecek sac kafada durmaz"
Bu cok güzeldi:)
Mutlaka büyük bir sorun:S Ama sadece erkekler icin:wink:
Biz bayanlar kesinlikle önem vermiyoruz bu durumlara,ya da en azindan cogumuz vermiyor.
Üzülmeyin artik emii:frown:

Geri