Saçlarını 26 Yıl Sonra Yıkadı

dark_aziz

New member
Reaction score
0
Çin'de 80 yaşında bir ihtiyar, saçlarını 26 yıl sonra ilk kez yıkadı.Chongqing Morning gazetesinin haberine göre, Lu Şiyuan'ın 2 metreye yakın saçlarını, 1,5 metreden uzun sakallarını yıkamakta şampuan etkisiz kalınca, tüm aile, çamaşır deterjanıyla ihtiyarın saç ve sakallarını yıkamaya koyuldu.

Lu'nun oğlu, gelini, torunu ve komşularının da aralarında bulunduğu 12 kişi, 5 saat süren uğraş ve 3 torba çamaşır deterjanı kullandıktan sonra ihtiyarın saç ve sakallarını yıkamayı başardı.

İhtiyar Lu temizlendikten sonra Çongçing kenti yakınlarındaki ücra Kızıl Bayrak köyünün sakinleri, Lu Şiyuan'ın adını Guinness Rekorlar Kitabına kaydettirmek istediklerini söylediler :saskin kaynak:sevimseni.net

bide kaynak görsek başlıyım rekoruna onun

enterasan bi rekor 26 sene saç yıkamadan nasıl durmuş hayret

insan ne kadar pis olduğunu göstermek için rekor kitabına başvururmu yaw
özrü kabahatindende beter die buna denior herald

tescilli pis ne olucak 3 torba detarjan harcamışlar bide :p

yazık be deterjana, aslında girmişken bir de en kötü kokanlar rekoruna baksaydı hihi:)

Genel güncel bölümünde günde 4 konu açma hakkımız var.
Bugün içerisinde toplam 5 konu açmışsınız ve 4 tanesinde kaynak yok .
Paylaşılan haberlerde kaynak belirtmek zorunludur.
Haberlerinize kaynak eklemenizi ve kurallar karsısında biraz daha duyarlı olmanızı rica ediyorum :)

rekor kalmadı deniycekh :D millet artıkh farklı rekorlar peşinde.. bu insanlığın sonu nolur acaba :D

saçLarı yapışmıştır bee =).....................

ay iğrençççççç..öğğğğğğğ..elimi bile sürmem..nasıl yıkamışlar yaa...iğğğğğğ

ıyyyyy 26 sene sora yuh nası durdu o kadar..

ya bişeyde merak ettim kaç cins haşerat vardı acaba kafasındaa...öğğğğğğğğğğğğğğğ..yeni yemek yedim midemmm kötü oldu...

tabi bunların dinleri islam değil ama kendini islamın savunucusu olarak ilan edenler ''sakalı kesmek Allah'a saygısızlıktır'' diyor.nedenmiş çünkü kesince tekrar çıkıyormuş :) adama tırnaklarını niye kesiyosun diye sormazlar mı :D

Geri