vega vhj
New member
- Reaction score
- 0
az önce daha önce yayınlanan bir konu aşırı derecede canımı sıktı
(modlardan özür diliyorum fakat bunu yazmalıyım)
gerçekten akıllı olduğunu sanmadığım bir arkadaş bire konu açıyor yok kürtler böle yok bu kürtler kürdistanı kuruyorlar allah vatan elden gitti.
BUNLAR BOŞ İŞLER ARKADAŞLAR
bu zaten ülkeyi bölmek için bir zeka oyunu !!!!!
şöle anlatıyım türkiyedeki kürtlerle diğer vatandaşların arasını bozmak için bir YÖNTEM!!! hemde en basiti ve bunları yapanlar türkiyedekiler değil!!!
yani dıştan içe bir saldırı her neyse bu konuya girmeyeceğim
arkadaş devlet için bişeyler yapmaya çalıştığını söledi
anında araştırdım arkadaşın devletle alakası yok hatta burdan bille değil yani o konuyyu açan türkiyede yaşayan biri değil nasıl araştırdığımı söylemiycem ama bunu böle bilin tüm hackhell üyeleri kardeştir bunlar tartışılmaya bile değmez biz burada paylaşmanın gerçek kardeşlik olduğunun farkına varıp üye olduk böle şeyler bize göre değil !!!!
TÜRK KARDEŞLİĞİ DEĞİL TÜRKİYE KARDEŞLİĞİ!!!!! :hhman:
gerçekten akıllı olduğunu sanmadığım bir arkadaş bire konu açıyor yok kürtler böle yok bu kürtler kürdistanı kuruyorlar allah vatan elden gitti.
BUNLAR BOŞ İŞLER ARKADAŞLAR
bu zaten ülkeyi bölmek için bir zeka oyunu !!!!!
şöle anlatıyım türkiyedeki kürtlerle diğer vatandaşların arasını bozmak için bir YÖNTEM!!! hemde en basiti ve bunları yapanlar türkiyedekiler değil!!!
yani dıştan içe bir saldırı her neyse bu konuya girmeyeceğim
arkadaş devlet için bişeyler yapmaya çalıştığını söledi
anında araştırdım arkadaşın devletle alakası yok hatta burdan bille değil yani o konuyyu açan türkiyede yaşayan biri değil nasıl araştırdığımı söylemiycem ama bunu böle bilin tüm hackhell üyeleri kardeştir bunlar tartışılmaya bile değmez biz burada paylaşmanın gerçek kardeşlik olduğunun farkına varıp üye olduk böle şeyler bize göre değil !!!!
TÜRK KARDEŞLİĞİ DEĞİL TÜRKİYE KARDEŞLİĞİ!!!!! :hhman: