SabahLarı erken kalkmak isteyipte kaLkamayanLar bunLara bir göz atın..

ѕωîммєя

ƒяσѕ¢нмαηη
Reaction score
0
1)Tırmanan Saat: Saat çalamaya başlar başlamaz yukarı doğru tırmanmaya başlıyor ve zamanında uyanmazsanız merdivene ihtiyaç duyuyorsunuz.

climbing.jpg

2)Puzzle Saat: Saati durdurmak için puzzle ı çözmeniz lazım.

wake%20up%20puzzle.jpg

3)Uyan yada Lanetlen: Eğer zamanında uyanıp boğazını sıkmazsanız işiniz oldukça zor demektir. Çünkü bu saat lanetli.

curse.jpg

4)Yüksek Teknoloji: 95 db ses tireşim dönen polis lambaları emin olun uyanmama gibi şansınız olmayacak.

tech.jpg

5)Düğmeyi Bul : Bu saati durdurmak için doğru düğmeyi bulmanız gerekiyor.

pain.jpg

6)Tavuk ve Yumurta: İsmi ilginç olsada yapmanız gereken yumurtaları tekrar sepete yerleştirmek.

egg.jpg

7)Gezgin Saat : Siz onu durdurana kadar odanın içinde tur atıyor. Yataktan kalkamayanlar için birebir.

floating.jpg

8 ) Kaboom : Çok yüksek sesi ile komşularınız bile uyandırmaya aday.

kaboom.jpg

9-) Ara ve Bul : Çalmaya başladığında harekete geçiyor ve biyerlere saklanıyor. Zamanında uyanıp bulamazsanız vay halinize.

hide%20seek.jpg

:sigara:

teşekkürler :) nerde satıldıklarıda yazzaymış :D

Bana Lazım BöyLe Bişey =)

ii güzel anladık da nerde satılıoms onuda solesen bole bakmakla olmuo :D

hepsinden birer tane alıp koyacam anca. Sabah annem başımdan ayrılamıyo işe güç bela vaktinde geliyorum.O da kaç defa ezilme tehlikesi yaşayarak.gözlerimi kalktıktan 1-2 saat sonra tam açabiliyorum. Malum gece 3-4 gibi yatıp sabah 8 de işte olmaya çalışınca böyle oluyo :D

Eline sağlık swimmer...

ben size basit bir yöntem yazayım
kalkmak istediğiniz saaate bir dakika süre ile fiks olup bakın...mesela saat 06.15 yelkovan ve akrepli bir satte bir dakika saat altı onbeşe bakın ve yatın beyniniz sizi o saatte kaldıracaktır.

Ben size en basit yöntemi söyliyeyim ;)
Adam gibi iradenize sahip olcaksınız öle gece gece sineklenmiceksiniz erken yatcaksınız
bunların hiçbirine gerek kalmaz :)
Bilmem ben gibi düşünen var mı.. :)

ben bunları qırar tekrar uyquma dwm ederm heralde :durdurun işe yariycanı sanmıorm qaldı qi saati duymayan biriyim :utan

kesinlikle ihtiyacım var bunlardan birine :D her sabah telin alarmında ertele'ye basıp duruyorum ve hep geç kalıyorum dersaneye :D

herkese lazım bunlardan :D

Geri