sabit diskim doldu lütfen yardım...

toros33

New member
Reaction score
0
arkadaşlar sabit diskim doldu. nasıl yer açabilirim. dosya sildim açılmıyor, disk temizleme yaptım açılmıyor nasıl yer açabilirim lütfen yardım edin. şimdiden teşekkür ederim.

işletim sistemin ne?
Nekadar yerin kaldı?

işletim sistemim xp sp3 ve c de 899 mb e de ise 2,91 gb bunlardan bir çok dosya sildiğim halde disk temizlemesi yaptığım halde bile bu kadar yer kaldı. çok teşekkür ederim arkadaşım ilgin için.

Disk temizleme yaparken En Son Geri yükleme noktası dışındaki tüm içeriği temizlemeyi de denedin mi?
122f315.jpg

arkadaşlar sabit diskim doldu. nasıl yer açabilirim. dosya sildim açılmıyor, disk temizleme yaptım açılmıyor nasıl yer açabilirim lütfen yardım edin. şimdiden teşekkür ederim.

dostum diskin dolduysa yedekleyeceğini yedekler formatı basarsın.madem bu disk yetmiyor sana daha yüksek kapasitede bir disk alırsın sorun kalmaz.

ya bu da iş mi arkadaşlar...al 10 tane DVD yedeklemeni al, alsana boş alan...disk temizlemeye calıssan en fazla 2-3 Gb temizlersin oda işine yaramaz anlaşılan...yada başka bi hdd al onuda tak...

extern hard disc al kardesim bu kadar ugrasacaginabende var 500 lik pc bombos sende aynisini yap

Geri