Sabri kendi kendini yaktı!

ekirekli24

New member
Reaction score
0
7_234188_sabri1711_414_232.jpg

Sabrinin açıklamaları, Disiplin Kurulu tarafından ‘delil´ olarak kullanılabilecek.

Fortis Türkiye Kupası’ndaki Kayserispor maçında Ragıp’la kavga eden Sabri, temsilci raporunda bu olaya yer verilmediği ve yayıncı kuruluşun da görüntülerinde bulunamadığı için, cezadan yırtmıştı. Ancak genç futbolcunun dünkü Belediye sınavının ardından yaptığı, “Ragıp anama avradıma küfür etti, ben de bu yüzden dayanamadım, kavga da böyle çıktı. Fatura bana kesildi” açıklamasının, Disiplin Kurulu tarafından ‘delil’ olarak kullanılabileceği ve işlem başlatılacağı öne sürüldü.

Kaynak:Fanatik

KayserisporLuLarın o maç neden o kdr agresif oynadıkLarını anLayabiLmiş değiLim..
Ancak suçLu Sabri'dir.. Sabri'de oLdum oLası bi artistLik var zaten.. Bu yüzden de futboLu bir adım biLe iLerLemiyor..

Sabri Biraz Saf Yapıda Bir İnsan Bunu Kötü AnLamda Konuşmuyorum Yani İçi Dışı Bir Bir İnsan Zaten Suratından Da Bunu AnLayabiLiyorsunuz Yani Bu Çocukta ÇakaLLık Yok Temiz KaLpLi Ve Yaşadığı OLayLarı Rahatça AnLatabiLiyor Bu Aynen Servette De Var Bazı ToPçu ÇakaLdır Adam Tükürür Dirsek Atar Maç İçinde Maçtan Sonra Yok BöyLe Bişey OLmadı DiyebiLir Sen Onu Kameradan Görürsün Ama O İnkar Eder İşte Sabri BöyLe Tabiri Caizse İkiyüzLü Biri DeğiL Saf KaLpLi OLduğu İçinde Herşeyi AnLatmış Hepsi Bu HataLımıdır Hareketinde HataLıdır Ama Ragıpta Hakaretinde HataLıdır İkisininde Uygun ÖLçüLerde Ceza ALmaLarı Gerekir...

İlk pozisyonda ragıp'ın olayla alakası yokken sert tepki verdi sabri de tabi cok fevri davrandı, ikisi de suclu bana gore
ama 2'si de bundan sonra ceza almaz olmus bitmis bir olay

En azından adam gibi adam herşeyi açık açık söyLemiş :goz: Bügün kimin anasına küfür etseLer sahada aynı tepkiyi verir..

En azından adam gibi adam herşeyi açık açık söyLemiş :goz: Bügün kimin anasına küfür etseLer sahada aynı tepkiyi verir..

Aynen katılıyorum bende sabrinin gösterdiği tepki az bile çıkıp birde tamamen sabrinin terbiyesizliği diyolar bu ne yüzsüzlük arkadas

Geri