"Sadece Avatar'ı değil evreni kurtarırdım"

ecstasy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
"Sadece Avatar'ı değil evreni kurtarırdım"

Cüneyt Arkın ailesi ile birlikte 'Avatar' filmini izledi.

5ds0g3.jpg

Türk Sineması’nın efsanevi aktörlerinden Cüneyt Arkın, önceki gün eşi Betül Hanım, oğulları Murat, Kaan Polat ve gelini Aslı Uraş Cüreklibatur’la Kanyon Alışveriş Merkezi’nde sinema keyfi yaptı.

Ailesiyle birlikte son günlerde tüm dünyada gişe rekorları kıran ‘Avatar’ filmini izleyen Arkın, “Açıkçası filmi çok beğendim. Nasıl bir teknolojiyle çalışıyorlar bilmiyorum ama müthiş bir iş çıkarmışlar” diye konuştu. Usta oyuncu, gazetecilerin “Avatar’ı Dünyayı Kurtaran Adam filmiyle kıyaslar mısınız?” sorusuna ise esprili bir cevap verdi:

“Bu zamanki teknoloji olsa ben sadece Avatar’ı değil, evreni kurtarırdım”.

Ekli dosyalar

• cuneytkutut.jpg
    cuneytkutut.jpg
    6.3 KB · Görüntüleme: 11,962
Vay Battal Gazim Benim Be Neydi O Günler Be,
20 30 Metrelik Surlardan Atlaradın,
Bir Kılıç Salladığında 20 Kişi Ölürdü :biggrin:
Unutmadık O Günleri Helal Olsun Sana Malkoçoğlu.

Artik illeride ''AVATAR: Rise of the Dünyayi kurtaran adam, ama bu sefer evren icin'' diye bir film yapilir

Dogru demıs walla o samankı ımkanlarla o kadarıunı cektıgıne dua edın sız o adama o guldugunuz fılmlerı yapmasa ıdı şimdi Türk sineması dıye bir sey yoktu dıkkatınızı acekerım adamı o kadar ıse yaramaz gostermeyelım ltf.....

adamın meslegi kurtarıcılık tabi. :)
yeter ki kurtarılacak bişi ya da birini gösterin kendisine :)

Hala film teklifi beklentisi mi var ki??Gecen sene bir tv kanalinda izlemistim,bir insan anca bu kadar bos konusur..sevmem bos konusanlari:thumbdown:

Geri