Sadece Helallik İstiyorum Sizlerden

chuckies

_-€X-_
Reaction score
0

Artık son noktasına geldim hayatın. Belki son nefes alış-verişlerim. Belki de Yaradan’a son yalvarışlarım yakarışlarım ölüme dair. Uçurumun kenarındayım etrafımda bir ağaç dalı dahi yok. Ayağımı bir adım ileri atsam sonsuzluğa gideceğim bir adım geri atsam belki de hayata tekrar tutunacağım. Peki, kime tutunacağım ne için tutunacağım bu dünyanın yüreğime mızrak misali çarpan noktalarını insanların alay eder biçimde arkamdan kahkaha atışlarını tekrar benliğimde hissetmek için mi yaşayacağım, tutunacağım. Yo hayır bu kadar alçalmamalıyım yaşamak benim için kurtuluş olmamalı ölüm bu anekdotlardan kurtuluşum olacak arkamdan en azından kahkaha atsalar dahi ben görmeyeceğim hissetmeyeceğim.
Artık başım ellerim arasında diz çökmüş bir biçimde ecelimin bir an önce gelmesi için Yaradan’a yalvarıyorum.
Yalvarışlarım belki sessiz bir biçimde oluyor kimse görmüyor hissetmiyor ama içimden en samimi bir biçimde diliyorum istiyorum. Aslında ölüm beni istiyor tüm sıcaklığıyla. Öyle yakın ki bana.
Bu satırları peki neden yazıyorum diye kendime soruyorum ölümün kıyısında iken?
Belki içimdekileri döker ve rahatlarım diye yazıyorum ölümü beklerken.
Ama olmuyor rahatlamak için yol değil bu tekrar, tekrar gözümün önünde canlanıyor yaşadıklarım hayata öyle lanet ediyorum ki. Benliğim ürperiyor.
Peki, neden intihar etmiyorum neden ölümü bu kadar çok istiyorum da neden hayatımı bir kurşun darbesi ile sonlandırmıyorum diye soru aklıma takılıyor.
Belki beklemek daha hoş geliyor bana belki acı çekmeye alıştım artık belki aynalar önünde gün güne tükenişimi hissetmek bana tarifi olmayan bir haz veriyor.
Peki, zamanında intihar etmedin mi birader diyorum kendi kendime?
Ettim her yolu denedim ölüme 5 kala tekrar hayata döndüm döndürüldüm elimde olmayan sebeplerle.
Defalarca alnıma silahı dayadım çekemedim tetiği indirdim korkakcasına.
Aslında ne korkaktım ne de başka bir şey.
Başka birşeydi nedeni bu satırlarda anlatmak güç.
Belkide tekrar intihar edeceğim...

Artık gözlerim doldu yavaş yavaş gözyaşları süzülüyor göz pınarlarımdan.Benim İçimdekiler bitmez bitemez.Bir yanardağ misali.
Belki elime kalemi son alışım belki son defa içimdeki çakıl taşlarını döküşüm.
Son sözüm sizden tek isteğim birnevi vasiyetim:
Geride bıraktıklarım çok sevdiklerim haklarınızı helal edin...
Selametle...

Written By_Chuckies​

Tek isimdin..
Tek duygu...
Tek düşünce..
Çok dostlarım vardı..
Hepsi gitti bir sen kalmıştın..
Düşünce..
Dağlara ovalara uğradım..
Duymak için tek bir ses...
Sana verecek birseyim yok..
Ama dur...
Küsme..
Ne olur gitme...

Helâl Olsun Kardeşim... ;]
İnan Gidişinin Sebebini Öğrenmeq İsterdim.. :eek:

olm arkanda bıraktıklarını dusun .. bu aralar bu cumlelerı cok kuruyoSun harbıden sinirlenmeye basladım sana..

yaaa sanki geri dönüşü olmayan bi yolculuğa çıkıyosun...
böyle konusma a.q:mad:
gerçi muhabbetimiz yok ama...
eğer düşündüğüm şeyi yaparsan asla helal etmiyorum:mad:

saçmalamayı kes,normal hayatına dön varsa bişey helal olsun

baba ben çooooooook düşündüm bu ölümü
başardımda ama benide 5 kala yakaldılar ölümden
bu hayatta hiç bişeyi kafaya takmıcan:sigara:

Yaa bukar ölüğmü düşündüren şey ne ben anlamıyorum bizi ayndınlatsan çok ii olur...

Öyle yıkma kendini,
Öyle mahzun, öyle garip...
Nerede olursan ol,
İçerde, dışarda, derste, sırada,
Yürü üstüne - üstüne,
Tükür yüzüne celladın,
Fırsatçının, fesatçının, hayının...
Dayan kitap ile
Dayan iş ile.
Tırnak ile, diş ile,
Umut ile, sevda ile, düş ile
Dayan rüsva etme beni.

Gör, nasıl yeniden yaratılırım,
Namuslu, genç ellerinle.
Kızlarım,
Oğullarım var gelecekte,
Herbiri vazgeçilmez cihan parçası.
Kaç bin yıllık hasretimin koncası,
Gözlerinden,
Gözlerinden öperim,
Bir umudum sende,
Anlıyor musun ?

chuckies dostum senınle bi muh. yoq ama
hatırlarsan sana bi şiirin için pm atmıstım
ben kotu oldumgumdan bu bolume ugramıom
o şiirini okudugumda sozlumden ayrılmıstım
beter ettin beni :=
ama bu satırlara grek yoq !
senın gibi adamlar yasayacak
hayata 4 elle sarılacak ki
bu yeteneğinden bizi mahrum bırakmayacak...!!!

yaşam da ölüm de bir kez veriliyor insana...
aama ikisinin farkı açık..

Ölüm hiçbir zaman değer vermiyor düşüncelerine,fikirlerine...Öldüğünde acı duyar mıısın?

Öldüğünde bir çiçeği koklayabilir misin?

Öldüğünde kış mevsiminde karların üstüne yüz üstü yatıp soğuğu hissedebilir misin,ve sonrasında birilerinin senin üşüyen ellerini tuttuktan sonra ellerinin ısındığını hissedebilir misin?

Öldüğünde ağlayabilir misin; elmacık kemiğinin üzerinden gözyaşının aktığını aynaya baktığında görebilir misin? Öldüğünde tenin senin tenine değdiğinde sırılsıklam aşık olacağın bir sevgili bulabilcek misin?

Öldüğünde hayal kurabilecek misin,hayal ile gerçeği ayırt edebilecek misin

ve ''''en önemlisi öldüğünde, öldüğün gerçeğini bile öğrenemeyeceksin çünkü o zaman ölmüş olacaksın,çünkü öğrenmek hayatın eylemi, ölümün değil'''''

Hayat değer verir in(sana),canlılık verir in(sana).

ölümü düşünüyorsan eğer hala şunu hatırlatırım
Yaşamını annenle babanla kardeşlerinle arkadaşlarınla paylaşmadın mı bi düşün?
Eğer gidersen onların yaşamları da alt üst olur, ne kadar üzülürler hiç düşündün mü
öldüğünde bunları düşünemeyeceksin,ama şimdiden düşün derim...kararını ona göre ver..
Yaşamını paylaşmaya devam et derim. (Hackhellde de bunu yapmıyor musun zaten)

Bir anneye bir babaya en çok ne koyar biliyor musun?
çocuklarının ölümünü görmek,çocuklarından hiç beklemedikleri birşeyi yapmasını görmek...

Çok mu dertlisin??
Dertlerini zamana yay, değiştir düşüncelerini.
unutmaki değişmeyen tek şey değişimdir.

B vitamini içeren gıdalar al, kendine seni rahatlatıcak birşeyler bul. yürüyüş yap sabahları.
(Robin Williamsın filmlerini izleyebilirsin).

iyi forumlar dilerim,

ölmeyi istemen için bir çok nedenin olabilir, ama yaşamak için bir tek sebep yeterli.. etrafına ii bak eminim tek bir tane bile olsa yaşamak için bir sebep bulabilirsin. teşekkür de etmiyorum helal de etmiyorum..

hayat her şeye rağmen yaşamaya değerdir,
acısıyla kederiyle beraber
ayakta kalmak önemlidir,
sakın yanlış bişi yapma
ALLAH yolunu açık etsin kardeşim
saygılarımşa

konu sabitteydi aşağı indirdim..sorunLar haLLoLur ama böLE YöntemLere başvurmaq uygun değiL .. sanada söLemiştim oqe =)

kendini topla gel herzaman seninleyis..

Ayağımı bir adım ileri atsam sonsuzluğa gideceğim bir adım geri atsam belki de hayata tekrar tutunacağım. Peki, kime tutunacağım ne için tutunacağım bu dünyanın yüreğime mızrak misali çarpan noktalarını insanların alay eder biçimde arkamdan kahkaha atışlarını tekrar benliğimde hissetmek için mi yaşayacağım, tutunacağım. Yo hayır bu kadar alçalmamalıyım yaşamak benim için kurtuluş olmamalı ölüm bu anekdotlardan kurtuluşum olacak arkamdan en azından kahkaha atsalar dahi ben görmeyeceğim hissetmeyeceğim.

eline saqlık.....

benimde neredeyse hergün düşündüğüm şeyler ama çare değil genede hiçbir derde

Ölüm mölüm rüyanda mı gördün öleceğini de böyle yazmışsın?Ellerine sağlık çok güzel ve hoş olmuş...Ama sen ciddimisin ben anlayamadım da yine de hakkım geçemedi ama helal olsun arkadaşım...

sana tek bişey söylicem kardeş, en başta YARADAN demişsin büyük harfle ozaman şunuda bilki allahın verdigi canı ondan başkası alamaz, bi insanın kendi kendine kıyması cok büyük günahtır ve affı yoktur en azından bunu düşünerek hareket et, bu dünyada hiç bişey ölmeye değmez takma kafana her ne varsa herkesin derdi en büyüktür onun için üzme kendini hayatın güzel yanlarına bakarak keyfini çıkar. burda bi aileysek, bu ailede bu tarz şeyler olmasın mutlu olsun herkes.

ben bunun derdini anlıyorumda gelmiyoki bizim mahalleye onu ben bi pert ediyimde sonra ölümü düşünüyomu
kurtarın diye bağırırda neyse

Geri