Safari Mi Explorer Mi Mozilla Mı Operamı ?

Hangi web browser daha iyi?

• SAFARİ

Kullanılan: 8 6.3%
  • İNTERNET EXPLORER 7

Kullanılan: 23 18.1%
  • MOZİLLA FİREFOX

Kullanılan: 79 62.2%
  • OPERA

Kullanılan: 17 13.4%

• Kullanılan toplam oy
    127

dj I Bene

Banned
Reaction score
0
Hangi web browser daha iyi?

safari12.jpg

internet-explorer-7-716-90.jpg

355388-firefox-ekran-goruntusu.gif

opera.com_welcome.png

nvxr9z.jpg

9fqs80.jpg

Evet istatistikler bu şekilde siz hangi web browseri kullanıyorsunuz karşılştığınız sorunlar, avantaj ve dezavantajlarını varsa yazınız...​

mozilla, alışkanlık sanırım :)

Bence opera çok hızlı ama bilgisayarda ie 7 mozilla ve opera hepsi yüklü

en saglamı opera,en kullanışlısı firefox. safari henuz bu ikisinin yanıda hikaye,oburu hepten yalan:)

En pratiği İnternet Explorer 7 geliyor bana.. Mause orta tuşuyla sekme açma, Mozilla'da yok mesela bun.. Alışmışım birkere :D

Mozillayı daha dün yükledim birde ie kullanıyorum ama hangisi daha iyi karar verebilmiş değilim.En azından şu an için

En pratiği İnternet Explorer 7 geliyor bana.. Mause orta tuşuyla sekme açma, Mozilla'da yok mesela bun.. Alışmışım birkere :D

eklentilerden mause gestures i yuklersen "sadece sag tusla" sayfalar arasında gesic,sekmeler arasında gecis, yeni sekme, yeni pencere,sekmeyi kapatma,sayfadaki herhangibir resmi ortadan kaldırma(bloklama).....,bilimum baş agrısı sac dokulmesi romatizma.....zaten kurdugun zaman ozelliklerini incelediginde sag tusa basıp mausla hangi sekli cizicegin zaman nolucagi gosteren 55 tane sekli incelersin artik,hayırlı ugurlu olsun:)

Önce Opera yükledim, zaten o andan itibaren explorer hayatımdan çıktı :) Sonra Mozilla'yla tanıştım, aşkımız Opera'dan çok daha uzun sürdü ama aradığım aşkı SAFARI de buldum :) Uçuyorum resmen :)
Bu arada istatistikler ZAMAN istatistikleri olduğu için yanlış anlaşılmasın, safarinin verilerinin düşük olması en hızlı zamanda çalıştığını gösteriyor. Kesinlikler Safari'yi tavsiye ediyorum

yapma hocam, internet explorerda sekme diye bir kavram yokken biz mozillayla çılgın atıyorduk. yinede en büyük safari

bi sorum olucak safarici arkadaslara: mouse hareketleriyle yonetilebiliyor mu safari? indirdim simdi yonetilemiyorsa hic kurmicam?

Geri