Sahin'den 10 Kasim yorumu: Ölenle ölünmüyor

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
07112009100441.jpg

TBMM Baskani Mehmet Ali Sahin, 10 Kasim için büyük tepki toplayacak bir açiklamaya imzasini atti....

TBMM Baskani Mehmet Ali Sahin, demokratik açilimla ilgili genel görüsme önergesinin ön görüsmelerinin 10 Kasim'da yapilacak olmasina iliskin tartismalari "TBMM 10 Kasim'larda hep çalismistir" sözleriyle degerlendirdi

Sahin, dün Parlamento Muhabirleri Dernegi'ni (PMD) ziyareti öncesinde Meclis basin bürolarini tek tek ziyaret etti. Sahin, Kürt açiliminin öngörüsmesinin 10 Kasim'da yapilmasina iliskin tartismalarin hatirlatilmasi üzerine de söyle konustu:

"Görüsme bildigim kadariyla hükümetin talebiydi. Meclis Genel Kurulu bu konuda karar verdi. Bunun ötesinde benim Genel Kurul kararini degerlendirmem sik olmaz. Ama TBMM 10 Kasim'larda hep çalismistir. Gündemindeki konulari görüsmüstür. 'Benim fani vücudum elbet bir gün toprak olacaktir ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yasayacaktir' diyen Mustafa Kemal Atatürk'ün bu sözü hayatin devam ettigi anlamina da gelir ayni zamanda. 'Ölenle ölünmüyor, hayat devam ediyor. Hayatta olanlar üzerlerine düsen görev neyse onu yerine getirme...

Devami...

Geri