infatuate
İstirahatte
hem genç hemde sewimli bi anne sahranil, tanıyalım hadi birlikte =)
infatuate:
selam sahra =)
SAHRANİL:
slm ınfa
infatuate:
nasılsın ? yolunda mı herşey ?
SAHRANİL:
teşekkürler herşey süper yolunda
infatuate:
bende iim tşk ederim
SAHRANİL:
aa utandım ama güzel bayan
infatuate:
ehehe =)) ismini we yaşını öğrenelimmi senden =)
SAHRANİL:
ismim meltem 24 yaşındayım yaşlandık
infatuate:
yok daha yeni başlıo herşey =) bildiğimiz kadarıyla ewlisin meltemcim, neler yaparsın nası geçirirsin günlerini ?
SAHRANİL:
evet evliyim bir tane kızım var ve tüm gün onla beraberiz tüm zamanım kızım ve hh ile geçiyor
infatuate:
Allah bağışlasın =) oldukça genç olmuşsun, zorlukları oluo mu ?
SAHRANİL:
evet 21 yaşında evlendim ve 22 yaşında kızım oldu.oldukça zor ve yıpratıcı oldu benim için.
infatuate:
nerelisin aslen ? kardeşlerin war mı ?
SAHRANİL:
ben tokat niksarlıyım.bir tane abim var yurtdışında onu çok seviyorum canım abim benim.birde 10 yaşında erkek kardeşim var oda birtanemiz bizim sonradan olduğu için
infatuate:
=)) neler seni mutlu eder ? nelere kızarsın fazlasıyla ?
SAHRANİL:
beni en çok ,bana değer verilmesi mutlu eder,küçücük şeyler yeterlidir benim mutlu olmama..
en çok kızdığım şey ise değer verdiğim insanların bana haksızlık yapmasıdır.bu beni yıkar, insan ilişkileri benim için çok önemlidir
infatuate:
haksızlığa uğrama durumunda tepkin ne oluo peki ?
SAHRANİL:
genelde kendimi paralıyorum.kimseye zarar veremiyorum ben, hep yıpranan ben oluyorum
ama yinede böyle bir ortam oluşmaması için elimden geleni yapıyorum.oluşursada karşılık vermiyorum
infatuate:
en güzeli =) sıra geldi hackhell'e .. anlatırmısın bize nasıl tanıştın ?
SAHRANİL:
birgün bir bebek resmi gördüm onu arattığımda sizin siteden eklediğini gördüm hemen üye oldum iyiki üye olmuşum iyiki burdayım
infatuate:
neleri sewiosun en çok forumda we neler seni sinirlendirio ?
SAHRANİL:
ben en çok burdaki dostlarımı bana değer veren vermeyen tüm arkadaşlarımı seviyorum.buranın 24 saat canlı olması en çok çeken şey beni.
en çokta tartışmaların olmasına sinirleniyorum, insanları tanımadan yorum yapılmasına sinir oluyorum, bence herkese bir şans verip tanımak lazım
infatuate:
=) son olarak bana we hh'ye söylemek istediğin bişeler warmı meltemcim ?
SAHRANİL:
ilk önce sana ömür boyu mutlu huzurlu bir yuva diliyorum sevdiğinle...
ve hackhell ailesi hepinizi seviyorum
infatuate:
tşk ederim bende dileklerin we güzel sohbetin için =) görüşmek üzere ..
SAHRANİL:
ben teşekkür ederim güzel bayan
edit: sahranile ilk panik atak teşhisi nasıl koyuldu dinleyelim mi =)
SAHRANİL:
evliliğimizin 7. ayıydı.eşim sunum için istanbula gitmişti,bende tabiki annemlerde kalmıştım.o sıralar hamileliğimin 7. ayı olduğu için baya bir şımarık ve kaprisliydim.neyse gece yatmadan önce eşimi aramıştım baya bir 2 saat konuştuk telde,oda yorgun zavallım,hayatım ben yatsam dedi,ben ağlamaya başladım,kapadık telefonu,sonra ben birden yataktan fırladım,ölüyorum sandım ve anne ben gidiyorum diye yalın ayak ayıcıklı pijamayla dışarı çıktım..annemler peşimden zor yetişmişler ben direk hastaneye gitmişim ve saat gece 3.iyiki kimse beni o halde görmedi karizma falan kalmazdı.dr bana panikatak teşhişini o gün koymuştu.sırf şımarıklığım yüzünden komik hallere düşmüştüm

infatuate:
selam sahra =)
SAHRANİL:
slm ınfa
infatuate:
nasılsın ? yolunda mı herşey ?
SAHRANİL:
teşekkürler herşey süper yolunda
infatuate:
bende iim tşk ederim
SAHRANİL:
aa utandım ama güzel bayan
infatuate:
ehehe =)) ismini we yaşını öğrenelimmi senden =)
SAHRANİL:
ismim meltem 24 yaşındayım yaşlandık
infatuate:
yok daha yeni başlıo herşey =) bildiğimiz kadarıyla ewlisin meltemcim, neler yaparsın nası geçirirsin günlerini ?
SAHRANİL:
evet evliyim bir tane kızım var ve tüm gün onla beraberiz tüm zamanım kızım ve hh ile geçiyor
infatuate:
Allah bağışlasın =) oldukça genç olmuşsun, zorlukları oluo mu ?
SAHRANİL:
evet 21 yaşında evlendim ve 22 yaşında kızım oldu.oldukça zor ve yıpratıcı oldu benim için.
infatuate:
nerelisin aslen ? kardeşlerin war mı ?
SAHRANİL:
ben tokat niksarlıyım.bir tane abim var yurtdışında onu çok seviyorum canım abim benim.birde 10 yaşında erkek kardeşim var oda birtanemiz bizim sonradan olduğu için
infatuate:
=)) neler seni mutlu eder ? nelere kızarsın fazlasıyla ?
SAHRANİL:
beni en çok ,bana değer verilmesi mutlu eder,küçücük şeyler yeterlidir benim mutlu olmama..
en çok kızdığım şey ise değer verdiğim insanların bana haksızlık yapmasıdır.bu beni yıkar, insan ilişkileri benim için çok önemlidir
infatuate:
haksızlığa uğrama durumunda tepkin ne oluo peki ?
SAHRANİL:
genelde kendimi paralıyorum.kimseye zarar veremiyorum ben, hep yıpranan ben oluyorum
ama yinede böyle bir ortam oluşmaması için elimden geleni yapıyorum.oluşursada karşılık vermiyorum
infatuate:
en güzeli =) sıra geldi hackhell'e .. anlatırmısın bize nasıl tanıştın ?
SAHRANİL:
birgün bir bebek resmi gördüm onu arattığımda sizin siteden eklediğini gördüm hemen üye oldum iyiki üye olmuşum iyiki burdayım
infatuate:
neleri sewiosun en çok forumda we neler seni sinirlendirio ?
SAHRANİL:
ben en çok burdaki dostlarımı bana değer veren vermeyen tüm arkadaşlarımı seviyorum.buranın 24 saat canlı olması en çok çeken şey beni.
en çokta tartışmaların olmasına sinirleniyorum, insanları tanımadan yorum yapılmasına sinir oluyorum, bence herkese bir şans verip tanımak lazım
infatuate:
=) son olarak bana we hh'ye söylemek istediğin bişeler warmı meltemcim ?
SAHRANİL:
ilk önce sana ömür boyu mutlu huzurlu bir yuva diliyorum sevdiğinle...
ve hackhell ailesi hepinizi seviyorum
infatuate:
tşk ederim bende dileklerin we güzel sohbetin için =) görüşmek üzere ..
SAHRANİL:
ben teşekkür ederim güzel bayan
edit: sahranile ilk panik atak teşhisi nasıl koyuldu dinleyelim mi =)
SAHRANİL:
evliliğimizin 7. ayıydı.eşim sunum için istanbula gitmişti,bende tabiki annemlerde kalmıştım.o sıralar hamileliğimin 7. ayı olduğu için baya bir şımarık ve kaprisliydim.neyse gece yatmadan önce eşimi aramıştım baya bir 2 saat konuştuk telde,oda yorgun zavallım,hayatım ben yatsam dedi,ben ağlamaya başladım,kapadık telefonu,sonra ben birden yataktan fırladım,ölüyorum sandım ve anne ben gidiyorum diye yalın ayak ayıcıklı pijamayla dışarı çıktım..annemler peşimden zor yetişmişler ben direk hastaneye gitmişim ve saat gece 3.iyiki kimse beni o halde görmedi karizma falan kalmazdı.dr bana panikatak teşhişini o gün koymuştu.sırf şımarıklığım yüzünden komik hallere düşmüştüm
the end :clap