Sahranil

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
hem genç hemde sewimli bi anne sahranil, tanıyalım hadi birlikte =)

SahraniL.jpg

infatuate:
selam sahra =)

SAHRANİL:
slm ınfa

infatuate:
nasılsın ? yolunda mı herşey ?

SAHRANİL:
teşekkürler herşey süper yolunda

infatuate:
bende iim tşk ederim :p

SAHRANİL:
aa utandım ama güzel bayan

infatuate:
ehehe =)) ismini we yaşını öğrenelimmi senden =)

SAHRANİL:
ismim meltem 24 yaşındayım yaşlandık :(

infatuate:
yok daha yeni başlıo herşey =) bildiğimiz kadarıyla ewlisin meltemcim, neler yaparsın nası geçirirsin günlerini ?

SAHRANİL:
evet evliyim bir tane kızım var ve tüm gün onla beraberiz tüm zamanım kızım ve hh ile geçiyor :)

infatuate:
Allah bağışlasın =) oldukça genç olmuşsun, zorlukları oluo mu ?

SAHRANİL:
evet 21 yaşında evlendim ve 22 yaşında kızım oldu.oldukça zor ve yıpratıcı oldu benim için
.
infatuate:
nerelisin aslen ? kardeşlerin war mı ?

SAHRANİL:
ben tokat niksarlıyım.bir tane abim var yurtdışında onu çok seviyorum canım abim benim.birde 10 yaşında erkek kardeşim var oda birtanemiz bizim sonradan olduğu için

infatuate:
=)) neler seni mutlu eder ? nelere kızarsın fazlasıyla ?

SAHRANİL:
beni en çok ,bana değer verilmesi mutlu eder,küçücük şeyler yeterlidir benim mutlu olmama..
en çok kızdığım şey ise değer verdiğim insanların bana haksızlık yapmasıdır.bu beni yıkar, insan ilişkileri benim için çok önemlidir

infatuate:
haksızlığa uğrama durumunda tepkin ne oluo peki ?

SAHRANİL:
genelde kendimi paralıyorum.kimseye zarar veremiyorum ben, hep yıpranan ben oluyorum
ama yinede böyle bir ortam oluşmaması için elimden geleni yapıyorum.oluşursada karşılık vermiyorum

infatuate:
en güzeli =) sıra geldi hackhell'e .. anlatırmısın bize nasıl tanıştın ?

SAHRANİL:
birgün bir bebek resmi gördüm onu arattığımda sizin siteden eklediğini gördüm hemen üye oldum iyiki üye olmuşum iyiki burdayım

infatuate:
neleri sewiosun en çok forumda we neler seni sinirlendirio ?

SAHRANİL:
ben en çok burdaki dostlarımı bana değer veren vermeyen tüm arkadaşlarımı seviyorum.buranın 24 saat canlı olması en çok çeken şey beni.
en çokta tartışmaların olmasına sinirleniyorum, insanları tanımadan yorum yapılmasına sinir oluyorum, bence herkese bir şans verip tanımak lazım

infatuate:
=) son olarak bana we hh'ye söylemek istediğin bişeler warmı meltemcim ?

SAHRANİL:
ilk önce sana ömür boyu mutlu huzurlu bir yuva diliyorum sevdiğinle...
ve hackhell ailesi hepinizi seviyorum

infatuate:
tşk ederim bende dileklerin we güzel sohbetin için =) görüşmek üzere ..

SAHRANİL:
ben teşekkür ederim güzel bayan

edit: sahranile ilk panik atak teşhisi nasıl koyuldu dinleyelim mi =)

SAHRANİL:
evliliğimizin 7. ayıydı.eşim sunum için istanbula gitmişti,bende tabiki annemlerde kalmıştım.o sıralar hamileliğimin 7. ayı olduğu için baya bir şımarık ve kaprisliydim.neyse gece yatmadan önce eşimi aramıştım baya bir 2 saat konuştuk telde,oda yorgun zavallım,hayatım ben yatsam dedi,ben ağlamaya başladım,kapadık telefonu,sonra ben birden yataktan fırladım,ölüyorum sandım ve anne ben gidiyorum diye yalın ayak ayıcıklı pijamayla dışarı çıktım..annemler peşimden zor yetişmişler ben direk hastaneye gitmişim ve saat gece 3.iyiki kimse beni o halde görmedi karizma falan kalmazdı.dr bana panikatak teşhişini o gün koymuştu.sırf şımarıklığım yüzünden komik hallere düşmüştüm :)

the end :clap​

Benim HH ' Da En SEvDiğim ApLam :p :melek

ablamızı biraz daha tanıdık =)

gece yarısı dışarı fırlamanda süper doğrusu :D

Canim benim ya, zaten biliyordum hepsini =)
Sen bitanesin mucks

ellerine saglik infacim yine süper keyifli bi röp olmus

elinize saglık bi kere konusma fırsatım olmuştu kendisiyle şimdi daha da tanımıs oldum =)

kalbinin temiz olduuna inandııım birini tanımış olduk..

walla güzel bi röp olmuş
hem sorana hem cevap verene teşekkürler

çiçeği burnunda mod'umuzu daha yakından tanıma fırsatı buLduk =)

eLLerinize sağLık...çok keyifLi bir sohbet oLmuş...

meltem mide asitidir oo...

ee ben zaten bunlarınhepsini bilodum.. elinize sağlık... :D:D:D

meltem mide asitidir oo...

ee ben zaten bunlarınhepsini bilodum.. elinize sağlık... :D:D:D

hıhhhhhhh mide asitiymiş:hadiordan
ilaçlarım daha yeni kesildi.hala kullandığım var yine.intihar riskim varmış:sigara:.ölürsem görürsün:vur:vur

o yorgunlukla eniştemizi 2 saat telefonda esir aldın yani : )) ii dayanıo demekki : )) sabırlı....

röp. için teşekkürler.
Sahranil umarım panik atak rahatsızlığını Avr. Yakasındaki BURHAN ALTINTOP gibi kullanmazsın.

çiçeği burnunda modumuz
biricik ablamız
hackhelldaki görevinde ve hayatta başarılar

Geri