Sahte demokratlar nerdesiniz?

64general1

New member
Reaction score
0
Bu forumda olsun,diğer platformlarda olsun,Sezer'i önlerinde engel gören,sahte demokratlar,Sezer'i hiç hak etmediği suçlamalarda bulunmuşlardır.Bu suçlamalar nelerdi? aklımda kalanlar örneğin;Hükümetin icraatlarını vetoyla engellemekti ki bu forumda sayılarla verilen örneklerde gerçek olmadıgı anlaşıldı.Teröristleri affetmekti ki buda bizzat adalet bakanlıgının önerisi dogrultusunda,belirli hastalıklar ve yaş dolayısıyla, kanunlarla belirlenmiş rutin uygulama olduğu yetkililerden yapılan açıklamalarla anlaşılmıştı.Ve göreve başlayan Cumhurbaşkanı Gül,bismillah der demez,Sezer'e yapılan üç tane daha suçlamaya yanıt olacak şekilde Sezer'in günahına girildiğini bana gösterdi.O suçlamalar neydi?
*Sezer icraat yapmışmışdı.Buğünkü gazetelerde Gül'ün beyanatı"Bu makam icraat değil, temsil makamı" ki bizde bu forumda aynısını söylememişmiydik.
"Sezer kadrolaşıyordu?Demokratik seçimler yapmıyordu.Evet Sezer kadrolaşıyordu haklı olarak ve sahte demokratlar aslında haklıydı ama Sezer devletin önemli kademelerine,gelecek kişilerde Cumhuriyete ve Atatürk devrimlerine,ilkelerine sahip çıkamayacak kişileri veto ediyordu.Haklıydı ve bir sürü gerçek kanıtlar vardı bu vetoları yaparken,çünkü şüpheler vardı Cumhuriyeti yıkma konusunda gizli yada açık,açık ve o inandığı şekilde yaptı ve veto yaptı bazı kişleri,Gül'de onlardan biriydi ve açık,açık belli etmişti gerçek niyetini kimi beyanlarıyla ama hedefe ulaşıncaya kadar takiye mübah anlayışıyla reddetmişti bu beyanatlarını ama hepside belgeliydi.Ve geldi makamına ilk uygulaması en yakın rakibine 36 oy fark atan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörlüğü'ne Prof.Dr.Gaye Usluer'i atamadı.Hadi Sezer inandığı değerler ve Cumhurbaşkanlığını yaptığı Cumhuriyeti korumak amacıyla bu tür uygulamaları yapmıştı.Sahte demokratlar ne demişti bu vetolara? bu vetolar anti-demokratikti onlara göre ve bu tür uygulamaları yanlıştı.O zaman Gül'ün bu vetosu ne oluyor?Hadi Sezer Cumhuriyeti kollamak adına veto etti.Gül ne için anti-demokratik bir uygulamayla böyle bir vetoyu devreye koydu?Herhalde olsa,olsa en çok oyu alan aday ya Cumhuriyete sahip çıkar diye veya bir tarikata kaydı yoktur diye başkada açıklaması olamaz.Cumhuriyet yıkılacak diyen Cumhurbaşkanı olabiliyor,PKK sempatizanı Milletvekili olabiliyor ama bir bayan profesör Cumhuriyete sahip çıkar diye rektör olamıyor ki bunun başkada bir açıklaması yok ve olamaz.
*Sezer dinsizdi çünkü dinen yasak olan içki servisi yapılıyordu Cumhurbaşkanlığı köşkünde..Böyle diyorlardı sahte demokratlar ve ilk davette,http://www.haberler.com/tank-yuruten-pasali-mesaj-haberi/'den alıntı,"Konuklara içki servisi de yapıldı. Malibu’dan, tekilaya hemen hemen her türlü içki bulunmasına rağmen konukların alkollü içki yerine, meyve suyu içmeyi tercih ettiği gözlendi. Resepsiyonda şarap olarak da ’Doluca Karma’ ikram edildi."Gerçi içmemişler ama bu bile Sezer'in günahının alındıgı başka bir kanıttır.Demekki içki servisi yapılıyormuş ama Sezer döneminde yapılırsa,Cumhurbaşkanı "dinsiz",Gül döneminde yapılırsa,sahte demokratlardan "tıs" yok.Bari Sezer sadece yerli şarap çeşitleriyle servis yaptırarak bari her alanda güzel mesajlar verdiği gibi,yerli malı konusundada bu sayede güzel mesaj vermiş olmuyormu?
Eeeeeeeeeeeeee sahte demokratlar nerelerdesiniz?Yoksa bu konularda tarikatlarınızdan fetvalarınızı alamadınız mı?

Bu konuda yazılması gereken herşey yazıldı söylenecek herşey söylendi.Bilinmeyen şeyler değildi bunlar duymak bilmek isteyen zaten duydu.Çelişkileri bu kadar net anlatan güzel yazınıza teşekkürler.Umarım artık sorunun Hanımefendinin türbanıyla oldu bittiye getirilemeyecek kadar basit olmadığını herkes anlar.Aslında Bayan Gül'ün türbanı belkide olayın tek insani yönü.Cumhurbaşkanlığı konusu ile ilgili son kez paylaşmak istediğim bir yazı var aşağıda:

Sayın Gül'ün Fabrikatör Babası!!

Abdullah Gül cok degıl bır hafta once Vakit Gazetesine ne demisti hatirlayin:

''Benim babam kucuk esnaf ve sakalli oldugu icin beni Cumhurbaskanligina layik gormediler.''

Sakalli babanin Cumhurbaskanligina secilmek icin engel degil klasik bir AKP istismari oldugunu Sayin Demirel'in sakalli babalarini hatirlatilarak curutulmustu.

Geriye kaliyor zavalli esnaf istismari..

Heyhat o da buyuk bir carpitmaymis..

Gazetelerdaki habere gore meger Abdullah Gul'un babasi Ahmet Hamdi Gul beyefendi oyle zavalli bir esnaf filan degilmis.

Tersine kokleri 1972 ye dayanan bir sirkete ASTEKSAN ve 4000 metre kare kapali alani olan devasa bir fabrikaya sahipmis..

Bitmedi...

Abdullah Bey in zavalli dedigi babasinin Istanbul da da KITOKO ic ve dis Tic.LTd. diyede ayri bir sirketi varmis.

Butun bu sirketlerin Adana ve Romanyada subeleri bulunuyormus.

Abdullah Gül'ün babasi fabrikasinda ne imal ediyor..

Sehir,park ve bahce mobilyalari,cop kutulari,otobus duraklari,aydinlatma elemanlari ve reklam bilboardlari.

Peki zavalli esnaf Hamdi Gul bunlari nerelere mi satiyor?

ASTEKSAN in internetteki web sayfasina bakalim...

AAaaaa o da ne!

42 AKP li belediyenin referanslari var orada.

Keza Istanbul buyuksehir belediyesine bagli IETT ve ISTON da var..bu listede...

Referans ne anlama geliyor....

ASTEKSAN 42 AKP li belediyede is yapti ve bitirdi anlamina geliyor..

Goruyormusunuz Abdullah Gul un zavalli esnaf babasini...

Peki butun bu islerin alinmasi yada verilmesinde cumhurbaskani adayı Abdullah Gül' ün payi yada katkisi varmi?

Bunu ihaleye giren diger sirketlere sormak gerek...

İstanbul'un 2300 bilboardunu 5 trilyona Abdullah Gül'ün babası yapacak..

Şimdi soruyoruz...Abdullah bey bunlara ne diyorsun..?

42 AKP'Lİ belediyenin babana verdigi ihalelelerin hesabini vermek durumundasin....

TURBANI DINDAR CUMHURBASKANI HIKAYESINI VE 367 ISTISMARINI BIRAK GEL,HESAP VER....

BUNLARI TURBAN ISTISMARI YADA CUMHURBASKANLIGI MAGDURIYETI MASALI ILE ORTEMEZSIN.

Yılmaz Arslan

İçki içen dinden çıkmaz, içmeyen herkeste müslüman sayılmaz... bir laf vardır, herkes bilir... "para ile imanın kimde olduğunu Allah dışında kimse bilmez" diye... o nedenle içki ile dindarlığın yada dinsizliğin arasında ne gibi bir bağlantı kuruyorsunuz açıkcası pek anlayamadım...

ha! şunu demek istiyorsanız "Sezer köşkte içki servisi yaptığı için dinsizlikle suçlanıyordu, oysa bugün dindar olduğu ileri sürülen Gül'de köşkte içki servisi yaptırıyor... Gül'ün dindarlığı nerede kaldı?"... o zaman bende naçizane şöyle bir cevap veririm... olay iki ucu b.klu değneğe benziyor... neresinden tutarsanız tutun pislik insanın üzerine bulaşacak... içki servisi yaptırmasa bu seferde "aha biz demedikmi bakın Laiklik elden gidiyor, şeriat gelecek..." diye yaygara koparılacak...

Not: yazıma cevap verecekseniz, lütfen saygı sınırını aşmadan, hakaret etmeden cevap verin... foruma yeni üye oldum ama bazı arkadaşlar yazdığım yazılara daha ilk mesajımdan itibaren hakaretvari cevaplar yazdılar... saygılar...

ginepyepru' Alıntı:
yha ben okumadım çok uzun ama anlamadım burda kim suçlu sezer mi gül mü sezerse tşkrümü geri alıom:D ben gülü sevmiom çünkü
Bizde Sezer'i sevmemiştik.Ne olucak yani?

Sayın ve saygıdeğer A.GÜL'ün durumunu,SEVMEYENLER için bir hikayeyle anlatalım.
Yaranamaz ne yapsa,ağzıyla değil gözüyle kuş tutsa bile.
Ormanın kralı ARSLAN,malumumuz.
Tavşanı hergün yanına çağırırmış,değişik bahanelerle dayak atmak için.
-tavşan gel buraya!.
tavşan koşarak gider,
-buyur arslan abi
arslan tavşana şöyle bir bakar
-neden şapkanı giymedin ulen,
der ve tavşana üç beş tokat atar,tavşan ağlayarak geri döner.
ertesi gün ine tavşanı çağırır,tavşan hemen şapkasını giyer ve koşar arslanın yanına
-buyur aslan abi
aslan bakar şapka başında
-niye şapka giydin uleen,
der ve yine tavşanı pataklar,bu birkaç hafta aynen devam eder tavşan ne yapsa dayağı yiyor.Sonunda aslan kardeşine
-yahu biz bu tavşanı hep aynı sebepten dövüyoruz ayıp oluyor,busefer değişik birşey bulalım
Kardeşide onaylar ve tavşanı çağırırlar,tavşan şapkasını başına koyar ve koşar yanlarına
-buyur aslan abi
-git bize sigara al
der aslan,tavşanın aklı karışır ama uyanıklık edeyim dayak yemiyeyim diye sorar
-abi filitrelimi olsun filitresizmi?
aslan şaşırır,biraz düşünür ne bahane bulup döverim diye ve başındaki şapkayı görür,
-niye şapka giydin ulen
çatara patara.

acaba sezer anayasayı ciğneyip görev süresi dolduğu halde ısrarla köşktte oturrkende bu kadar demokratmıydınız..abdullah gül oraya silah zoruylamı oturdu...hayır onu oruya halk layık gördü..türkiyenin yarısı oyunu verdi..demokratik yollarla seçilmedimi...binbiir türlü oyundan sonra gene yılmayarak dikkat cekiyorum demokratik yollarla köşke cıkmadımı..bırakında basımıza atatürkten ve turgut özaldan sonra adam gibi bi adam cıksın..sorarım size ahmet necdet sezermi demirelmi hangisi cumhurbaskanı secildikten sonra yurdun dört bir köşesinde şenlikler düzenlendi..sizin hazmedemediğiniz abdullah gül değil halkın iradesi..

sezer anayasayı çiğnenememiştir anayasa uzmanı (!) aslanaslisn . anayasada eğer meclis yeni cumhurbaşkanını seçemezse erken seçime gidilir ve yeni meclis yeni cumhurbaşkanını seçene kadar eski cumhurbaşkanı görevde kalır diye bi madde var.türkiyede olan biteni sadece akp yanlısı medyadan izlerseniz boyle olur, bi şeyden habeirniz olmaz işte. o yüzden şimdi bu forumda Ahmet Necdet Sezer gibi akp ye ve amerikanın "yeni sömürgecilik" politikasına karşı direnen onurlu şahısa karşı yönelttiğin haksız suçlama yüzünden özür diliceksin anladın mı ???

ÖZÜR DİLEYECEKSİN

hadiii lennnn

kımın amerka yanlısı olduğunu biliyoruz amerikanın yardımlarıyla darbeler yaptığını gidinde onlara özür dilettirsenize.tabi unutmusum sizin gücünüz demokratik yollarla secilmiş arkasında halk kıtlesi olan kişilere yeter ellerinde silahlarla meclisi ele gecirenlere değil...
ha unutmadan arkadasım akpye camur atmanı cok normal karsılıyorum,kıskanmanıda neden dersen savunduğun kesim nedense iki seferdir halktan ret aldı..insan nefsi işte akpnin aldığı %47 oyu hazmedemiyo:vur

evet kimin Amerikancı olduğunu herkes ii biliyor. şimdi laf salatasını kes de , anayasayanın emrettiği bi şekilde görevini yaptığı halde ona haksız suçlama yaptığın için özür dile bu forumda, lafı uzatma.

durumu moderatörlere bildirmiş bulunuyorum.

bencede arkadaşlar akp ye bu kadar çamur atıp durmayın.adamlar sonuçta halkın oyuyla oraya geldiler.demekki halkın bi bildiği var ki seçtiler adamları.ses çıkartmamak lazım...

bence siz asıl Atatürk'ün partisinin başındaki dönek herife kafa tutun.bu seçimlerde 1. gelemezsek bırakcam parti başkanlığını dedi hala başta.Atatürk gibi yüce bir kişinin kurduğu partiye böyle bir şerefsizin liderlik etmesi çok utanç verici.bence suçu ne toplumda ne de akp de aramayın.bütün suç deniz baykalın.Dikkatinizi çekerim ben Akpliyim ama asla bir Chp düşmanı değilim.ben deniz baykal karşıtıyım.suç ne Akp nin ne de Chp nin.tek suçlu deniz baykal!!!

Bunların hiçbirinin mazisi temiz değilki Abdullah Gül'ün temiz olsun. Babasının bu kadar ihale almasının nedeni nedir acaba?

Takiyye: AKP'nin en iyi yaptığı şey
Bunlar için demokrasi cumhurbaşkanlığı hep bir araç. amaçları belli ve hızla çalışıyorlar.

thrasher' Alıntı:
evet kimin Amerikancı olduğunu herkes ii biliyor. şimdi laf salatasını kes de , anayasayanın emrettiği bi şekilde görevini yaptığı halde ona haksız suçlama yaptığın için özür dile bu forumda, lafı uzatma.

durumu moderatörlere bildirmiş bulunuyorum.[/QUOTE
sen kımsınkı senin lafınla özür dileyecem..sen ilk önce sezere git affettiği teroristlerin ocağını yıkan şehit ailelerinden özür dilettir..

aslanalisn' Alıntı:
acaba sezer anayasayı ciğneyip görev süresi dolduğu halde ısrarla köşktte oturrkende bu kadar demokratmıydınız..abdullah gül oraya silah zoruylamı oturdu...hayır onu oruya halk layık gördü..türkiyenin yarısı oyunu verdi..demokratik yollarla seçilmedimi...binbiir türlü oyundan sonra gene yılmayarak dikkat cekiyorum demokratik yollarla köşke cıkmadımı..bırakında basımıza atatürkten ve turgut özaldan sonra adam gibi bi adam cıksın..sorarım size ahmet necdet sezermi demirelmi hangisi cumhurbaskanı secildikten sonra yurdun dört bir köşesinde şenlikler düzenlendi..sizin hazmedemediğiniz abdullah gül değil halkın iradesi..

Anayasayı cigneme dıye bısey yoktur bılmem nerenızden element uydurmayın.Uyduruyosanız mantıklı bı acıklamayla koyun ki belki inanan olur belgelerle destekleyın.

thrasher ozur dıleme gıbı bı olayda yoktur herkes ozgurce fıkrını belırtebılır.Kendı calıp kendıde oynayabılır yalnızca saygılı olmanız onemlıdır.

Aynı tur ıkılı atısmalar sergılemeyın lutfen bolum ıcınde.

neb34' Alıntı:
Peki o Cumhuriyet mitinglerinde ordu göreve diye anıranlar(tabir belki ağır oldu ama hem demokrasiden bahseden hem ordu göreve diyen bence anırmıştır) çok mu demokrat
Benimde sana "çüşşşşş" diyesim geldi.

neb34' Alıntı:
Peki o Cumhuriyet mitinglerinde ordu göreve diye anıranlar(tabir belki ağır oldu ama hem demokrasiden bahseden hem ordu göreve diyen bence anırmıştır) çok mu demokrat

OHHHAAAAAAA ÇÜŞŞŞ BRSSSHHH YUHHHHH DE ÇÜSSSSHHHH

derler bizim oralarda eşeklerini durdurmaya çalışanlar. Genelde dururlar bu eşekler. Ama durmayanlar da vardır elbet. İşte eşekliğinden durmaz... O durumda da kıçına ve kafasına iki tane sopa yiyince duruverir. Yine mi durmadı o zaman yapacak bir şey yoktur. Alır keser sonra AKP'li olduğunu bildiğiniz bir kasaba satıverirsiniz. Sucuk yapar bu kasap.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e yönelik eleştiri yaparlara dinci basından, 2. Cumhuriyetçilerden tepkiler yükseliyor.
“Demokratik yollarla seçilmiş Cumhurbaşkanını nasıl eleştirirsiniz!”
Allah Allah!
Evren dışındaki Cumhurbaşkanları nasıl seçilmişti?
Özal, Demirel, Sezer yumurtadan mı çıktılar?
Onları nasıl eleştirdiysek, Gül’ü de öyle eleştiririz.
Bırakın eleştirmeyi, bugün Gül’e siper olanlar, saydıklarımın son ikisine, yani Demirel’e ve özellikle de Sezer’e ağır hakaretler ettiler.
Şimdiyse bağırıyorlar: “Bu bizden, ona laf edemezsiniz”
Bu sizden siz ona laf ettirmezsiniz ama siz sizden olmayana küfür edebilirsiniz.
Neden?
Çünkü siz demokratsınız. Çünkü sizin demokrasi zannettiğiniz şey bu.
Pabuçlarımın demokratları

Ne demokrat milletmişiz be!

Dünyanın en demokrat milleti olmuşuz da haberimiz yokmuş.
Herkesin ağzında bir demokrasi, demokratlık sözüdür gidiyor.
Demokratlığın anlamını bilmeyenler, demokratı doğru düzgün yazamayanlar bile bir demokrat bir demokrat sormayın.
Otomobilinin arka camına “Egemenlik Kayıtsız şartsız Allah’ındır” yazanlar, internete oturunca “Demokrasi” diye yazıyorlar.
Sakın yanlış anlamayın, Gül’ün Cumhurbaşkanı seçilmesinde anti demokratik bir taraf falan görmüyorum.
Demokrasiye karşı falan da değilim.
Ama demokrasinin D’sine inanmayanların, işlerine gelince domakratlık postuna bürünmelerine de dayanamıyorum.
Kusura bakmasınlar.
Demokrasi hiç de onların anladığı şey değil çünkü.
Demokrasi çoğunluğunun dediğinin olması değil, azınlığın haklarının korunması rejimidir.
Demokratlık da kazanan çoğunluğun, kaybeden azınlığa tahakkümü olmadığı gibi çoğunluğun, azınlığa sövmesi hiç değildir.

Dip not : Fatil Altaylı'nın yazılarıdır benim görüşlerim değildir .

Evet baya uzamış konu bende başka bir yönünden açıklamaya getireyim istedim . :durdurun

Bazı sözde demokratlara atfen olsun . Demokrasi'nin D'sinden anlamayanlar için olsun .

Geri