St.AnGeR
Document Visor..
12.07.2006 05:32:38
Freund : Hadi beni anlat…..Saint: Elimdeqi qalemi bıraqıyorum… Yüsüne baqıyorum… Senin neyini anlatayım, sen boshsun bomboShsun… Bembeyassın, seni nasıl anlatayım.
Freund : Aşk olsun
Saint: He..ne oldu..?
Freund : Birden durdun, kalemi bıraktın… Ne düşünüyorsun?
Saint: Choq usaqlarda birini düshünüyorum. Hep onu anlatmaq istiyorum. Onun ichini dıshını, öncesini, sonrasını hep onu anlatmaq istiyorum.. off Sanrm delyrmeye bashladım..
Freund : Tamam.. Onu anlat.
Saint: Neresini anlatayım?
Freund : Önce dışını anlat
Saint: Mitoloji sever misin bilmem? Qazı yaparqen esqi yunan tanrıChalarının heyqelleri chıqar topraq altından, ipeq giysileri ichinde bichimli vücut hatları belirgin, ulashılmas gösüqen, mağrur, qendine güvenli, yumushaq elleri ve umut dolu gösleri olan… İshte onlara bensiyor. Gösleri… gösleri farqlı olabilir… göslerinde bashqa manalar var onları nasıl tanıtsam… hmms.. ıshıq dolu desem, choq parlaq desem… al götür beni diyorlar desem… ösgürlüğe ashıq… ashqa susamış… yaralı…qoruyucu…bağıshlayıcı…güvensis…hepsini topla bir göse sığdır. Sonra bu baqıshları yudum yudum hepsini ich..
Freund : Sen dışını anlatacaktın içini de anlattın.
Saint: Anlamıyorsun. İch dünyası daha bashqa, onu sana anlatsam mı diye düshünüyorum..
Freund : Anlat tabii çok merak ediyorum.
Saint: Bashqasının ich dünyasını sana anlatmaq istemiyorum. Belqi de tam emin değilim yanlısh anlatabilirim..
Freund : Olsun nasılsa tanımıyorum.
Saint: Tanıyacaqsın ve ondan nefret edeceqsin..
Freund : Neden?
Saint: Chünkü sana, onu ben anlatacağım. Hangilerinin doğru, hangilerinin yalan olduğunu bilemediğin ichin Qarmaşıq bir yaratıqla bash basha qalacaqsın..
Freund : Çok uzattın hadi anlat
Saint: Bir qere inanılmas derecede etqiye achıq. Onu istediğin gibi yönlendirebilirsin. Eğer senin ona canını vereceğine inanırsa o da sana canını verir. Gechen gün böbreklerim ağrıdı. Öyle laf olsun diye "qim bana böbreğini verir" diye düshündüm ichimden babam dahil herkesi düshündüm ve bir qek o verir diye inandım. Evet bir teq o verirdi böbreğini bana..
Freund : Buna etkiye açık denmez ki. Buna çok fedakar denir.
Saint: Ben öyle yorumlamıyorum. Aslında Choq ince bir Shekilde etkiye achıq olaraq yorumluyorum..
Freund : Etkiye açık olması iyi bir şey midir?
Saint: Hayır qötü bir şey. Toplum onu acımadan eser. Qim bana ne diyeceq diye dünyaya baqan insan, yüslerce bakısh altında yürümesini Shashırır..
Freund : Başka?
Saint: Sabırsız… Choq sabırsıs… halbuqi evrenin temelinde sabır var. Ona meditasyonu öğrettim.Farqında olmadan Ama bir qere bile yapmadığından eminim. Chünkü 20 dakika oturup dinlenmeye sabrı yoq. Acelece ona sahip olmaq istiyor. Doğa bunu Shiddetle reddeder. Choq as Choq as biras sabırlı olsa her Shey yoluna gireceq Aslnda..
Freund : Başka?
Saint: Bashqa bir shey yasmaq istemiyorum. Choq sıqıldım. Aslında bu yasdıklarımı da silmeq ichin ichimde dayanılmas bir arsu var ama silmeyeceğim..
Saint..