Sakarya Üniversitesinde güç gösterisi

türk ocağı

serdengeçti
Reaction score
0
Sakarya Üniversitesi'nde dün akşam saatlerinde aralarında uzun süredir gerginlik bulunan Alperen Ocakları ve Ülkü Ocakları'na mensup gençler arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce kavgaya dönüştü.

Alınan bilgiye göre, Beden Eğitimi Yüksekolu'nda ülkü ocaklılar ile Alperen Ocağı'na üye öğrenciler arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Olayda, Burak Surgüt, Samet Dinçer, Yakup Albayrak, İrfan beliren ve Onur Gürecioğlu yaralandı. Toplam 19 kişi gözaltına alındı.

Yaralılar Sakarya Eğitim Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Jandarma

Kavga sırasında 5 öğrenci çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırılırken olaylara müdahale eden Jandarma ekipleri 19 kişi gözaltına aldı. Olay sonrası Jandarma üniversite bahçesinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Sakarya Üniversitesi'nde (SAÜ) öğrenciler arasında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan 31 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Beden Eğitim ve Spor Meslek Yüksekokulu'nda final sınavları yapıldığı sırada iki grup arasında kavga çıkmıştı.

Bu konuya benim yorumum iki kelime.: Çok yazık...

yorumsuz gerçekten yazık

Ne kadar da şiddete meyilli bir toplum olduk..
Üniwersite de çıkan olaya bak..Hani şiddet eğitimsizlikten kaynaklanıyordu ? Orası bir eğitim yuwası değil mi ?
Öğretmenler bunlara :
'Yarın bırbirinizin kafasını gözünü,bıçaklayın hatta kurşunlayın düzelir belki o zaman bişeyler.. ' felan mı diyorlar, merak ettim birden..

hakkaten cok yazık solcu yokmu hiç onları dövsünler bence illa kavga edeceklerse. hadi gençler dövüştü bunların reisleride mi yok . genel merkez o reisleri görevden almalı

1 bucuk ay once sakaryada bı olay cıkmıstı eskı ülkücülerle yeni yönetim arasında dıye yansımıstı basına belkıde alperen ocagına gecen eski ülkücülerle ulku ocaklılar kavga etmıs demekki...

aynı ideolojı aynı doktorini savunan gencler birbirine giriyor.. baska ne diyebilirsin ki... kişisel davalarına illaki teşkilatların isimleride geciyor...

Geri