Samsung, 8 MP Kameralı M8800'ı Tanıttı

//:U.N.G.O.O.D

Altın Üye
Reaction score
0
gsmarena_.jpg

Cep telefonları fotoğraf çekmek için en iyi seçim sayılmazlar ancak üretici firmalar diğerlerinden öne geçebilmek için daha fazla özellik sunmakta adeta yarış ediyorlar. Cep telefonları segmentinde megapiksel savaşları tüm hızıyla sürüyor: Samsung 8 MP kameralı M8800'ı duyurdu. Ayrıca bu yeni cep telefonu Symbian işletim sistemini ve TouchWiz dokunmatik ekran arayüzünü taşıyor. M8800, birtakım Google uygulamalarıyla da geliyor. Özelliklerini listeleyelim:

*Quad-band GSM, tri-band HSDPA
*107.9×54.6×14.9mm, 110 g
*3.2" dokunmatik ekran (240 x 400)
*8 megapixel kamera, otomatik fokus, yüz tanıma, WDR (wide dynamic range), ASR (gelişmiş titreşim azaltıcı), GPS, ISO 1600, WVGA (720×480) and VGA (640 x 480) @30fps video kayıt
*Accelerometer (ivmeölçer)
*DivX oynatım
*FM radio (RDS)
*microSD kart yuvası
*Bluetooth
*Sanal QWERTY klavye
*El yazısı tanıma
gsmarena_003-550x412.jpg

Bunca özellik arasında ne yazık ki kablosuz ağ desteği yer almıyor. Samsung M8800 10 Kasım'da 800 USD'den alıcı bulmaya başlayacak.

wireless olmaması gerçekten çok saçma olmuş. ayrıca yükdek mp demek kaliteli çekim anlamına gelmez ben zaten artık ufak kullanışla telefonlara yöneldim şuandada 2630 kullanıyorum çok da memnunum telefon ufak kullanışla olucak ayrıca foto makinede aldımki dünyanın en iyi foto makinesi cep telde foto gereksiz.

İnsan gözü gibi birşey yahu =)
ßenim GözLerimden daha net :)

Geri