arkadaşlar ben büyük bir eşşeklik edip samsung star s5603 aldım... ne yazıkki aldım çünkü bu kadar sorun yaşacağımı bilseydim almazdım.... durum şu...
telefon alınalı 6 ay olmuş şarj almıyor.. şarj yuvası sorunlu (teknik eleman olmanın faydası ile durumu kabataslak çözebiliyor artık herkez).. amanın o da ne servise telefonu bırakırsın bir de ne duyasın
"kullanıcı hatası garanti dışı... anakar üzerinden yollar kopukkk" breh breh breh... ve samsungun cevap vermesi gereken ama veremediği sorular
diyalog
ben: arkadaşın sence ben bunu nasıl koparmış olabilirim
m.t: beyefendi zorlamışınızdır ondan kopmuştur
ben: arkadaşım bir telefonunun şarjını çekiçle takmıyoruz herhalde
mt: beyefendi ben oyle bırsey demedım kı
ben: e o zaman ben bir elime şarj fişini alıp obur ucunu tele takıp, bir elimde telefon bir elimde fiş ipte atlamadım
mt
guluyor salak) ben bunuda demedim
ben: eeee arkadaşım naıl kopar o zaman
mt:beyefendı zorlamısınızdır
ben: hanımefendı zorluk kavramı nedır
mt: zorlanmıs beyefendı (papağan gıbı mubarek delırtecek benı)
(bu arada sahıpo oldugum samsung b7320 omnıa pro telefonu gostererek
ben: hanım efendı ıste sarj cıhazı ıste telefon bu zorlayıp bozarmısın hıcbır tamır seklı talep etmıycem lutfen buyrun
mt: ben nasıl bozayım beyefendı onu
ben: ben nasıl bozdum o zaman....
mt: beyefendı dedıgım gıbı yapabılecegım bır durum yok zorlanmıs..
ben: bne son bırsey sormak ıstıyorum... sarj yuvasının etrafında dogal olarak telefonun plastık kasası ve... ve sarj yuvasının etrafındakı metal kısmı sıkıstırmıs durumda saga sola oynamasın dıye.. maksat gevsemesın sarj yuvası dogrumudur?
mt: evet dogrudur
ben: pekı plastık te bhır hata yok ıse sarj yolu nasıl kopuyor...
eve gelınır durum ortada.. telefonu actım.. anakart uzerınden yol kopuk dedıklerı nesene sudur! hanı su telefondakı taraf daıme erkektır samsungta ve ortasında ıncecık bır cıkıntı vardır(teknık tabırı kabadır o yuzden cıkıntı dedım....) neyse o cıkıntı plastık esneye esneye zayıflıyor... ve kırılıyoren dıbınde daha dogrusu catlıyor ancak anakart sılıkon oldugu ıcın tekrar tamır olmuyor...
demem o kı sakın aman dıyım samsung almayın.... lanet olsun bu telefona... durum tuketıcı haklarına ıntıkal ettırılmıs durumda dava sonucu beklenmektedır...
telefonun sıfırı suan 350 tl cıvarı anacak anakart degısım ucretı 210 tl
telpaya ve samsunga sonsuz teşekkurler...
saygılarımla
telefon alınalı 6 ay olmuş şarj almıyor.. şarj yuvası sorunlu (teknik eleman olmanın faydası ile durumu kabataslak çözebiliyor artık herkez).. amanın o da ne servise telefonu bırakırsın bir de ne duyasın
"kullanıcı hatası garanti dışı... anakar üzerinden yollar kopukkk" breh breh breh... ve samsungun cevap vermesi gereken ama veremediği sorular
diyalog
ben: arkadaşın sence ben bunu nasıl koparmış olabilirim
m.t: beyefendi zorlamışınızdır ondan kopmuştur
ben: arkadaşım bir telefonunun şarjını çekiçle takmıyoruz herhalde
mt: beyefendi ben oyle bırsey demedım kı
ben: e o zaman ben bir elime şarj fişini alıp obur ucunu tele takıp, bir elimde telefon bir elimde fiş ipte atlamadım
mt
ben: eeee arkadaşım naıl kopar o zaman
mt:beyefendı zorlamısınızdır
ben: hanımefendı zorluk kavramı nedır
mt: zorlanmıs beyefendı (papağan gıbı mubarek delırtecek benı)
(bu arada sahıpo oldugum samsung b7320 omnıa pro telefonu gostererek
ben: hanım efendı ıste sarj cıhazı ıste telefon bu zorlayıp bozarmısın hıcbır tamır seklı talep etmıycem lutfen buyrun
mt: ben nasıl bozayım beyefendı onu
ben: ben nasıl bozdum o zaman....
mt: beyefendı dedıgım gıbı yapabılecegım bır durum yok zorlanmıs..
ben: bne son bırsey sormak ıstıyorum... sarj yuvasının etrafında dogal olarak telefonun plastık kasası ve... ve sarj yuvasının etrafındakı metal kısmı sıkıstırmıs durumda saga sola oynamasın dıye.. maksat gevsemesın sarj yuvası dogrumudur?
mt: evet dogrudur
ben: pekı plastık te bhır hata yok ıse sarj yolu nasıl kopuyor...
eve gelınır durum ortada.. telefonu actım.. anakart uzerınden yol kopuk dedıklerı nesene sudur! hanı su telefondakı taraf daıme erkektır samsungta ve ortasında ıncecık bır cıkıntı vardır(teknık tabırı kabadır o yuzden cıkıntı dedım....) neyse o cıkıntı plastık esneye esneye zayıflıyor... ve kırılıyoren dıbınde daha dogrusu catlıyor ancak anakart sılıkon oldugu ıcın tekrar tamır olmuyor...
demem o kı sakın aman dıyım samsung almayın.... lanet olsun bu telefona... durum tuketıcı haklarına ıntıkal ettırılmıs durumda dava sonucu beklenmektedır...
telefonun sıfırı suan 350 tl cıvarı anacak anakart degısım ucretı 210 tl
telpaya ve samsunga sonsuz teşekkurler...
saygılarımla