sanırım yeni msn vürüsü

Reaction score
0
msn ye girdiğim zaman bazen başka bilgisayardan oturum actınız yazısı cıkıo ve msn kapanıo başka msn adresime girip bu kapanan adrese slm senkimsin yazıyorum ve bana engelleyenleri görmek için bir site yolluo ben denedim gir bak dio ve sonra msn kapnıo ben tekrar kapanan msn me girebiliyorum bu bir vürüs mü lütfen yardım

şifremid eğiştirmeme gerek var mı

degiştir sazan toplama adresine yönlerdirilyorsun :D engelliyenleri görmek için geliştirilen yöntem yok.. bunu diyenler fake sunucularlar sazan gibi msn şifreleri karşı tarafa postalıyorlar.. dikkatli ol msn şifreni deiştir şimdiden

degiştir sazan toplama adresine yönlerdirilyorsun :D engelliyenleri görmek için geliştirilen yöntem yok.. bunu diyenler fake sunucularlar sazan gibi msn şifreleri karşı tarafa postalıyorlar.. dikkatli ol msn şifreni deiştir şimdiden

sazan dion balıklama atlayan sensin bizde bilioz engelleyenleri hiç bir site göstermediğini

tabi araçlar+secenekler+gizlilik ordan öğrene bilirsin ama her zaman net sonuç vermio benim sorunum bu diil msn kendi kendine site adresi yolluo engelleyenleri gör die bunu nasıl temizlerim die soruom baktım büssürü msn vürüs temizleyici var bana hangisi gelir die soruom

Geri