Sana uzanmak...Yalnız seni yaşar gibi...

Kopuk Dadı

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Görelim Mevlam Neyler / Neylerse Güzel Eyler!

2a515px.jpg

Sonsuz bir matem içinde yalnız sana uzanmak.

Ezelsiz bir başlangıçla sana bağlanmak ben de olan ve sana farkettiremediklerim bunlar. Sende sonsuz haykırışlarım amansız çığlıklarım gizli bendeyse ölesiye hasretin ve umarsız iç çekişlerim.

Sonucunu bilmeden adım atmak sana yalnızca seni yaşamak istiyorum çok mu?

Çocuk gülüşlerinde gülümsememin tadını hissetmek uzağa gidişinde vedayı bir ürperti bir gömmek istiyorum yüreğime. Yalnız seni anlatmak istiyorum her gün balkonuma gelen güvercinlere. Onların açlık ateşi gibi bekliyorum ben de seni. Dönsen de dinse bu ateş sevsen de taşsa denizlerim ırmaklarım.

Gülümsemekten ağzımın yorulduğu anları istiyorum ben o tatlı gülüşünü içime çekerek. Gelsen de biçare sevinçlerim yeniden doğsa doğduğu yeri unutarak senden doğar gibi. Seninle beslemek istiyorum yüreğimin etobur taraflarını yalnız seninle beslenip karınları bayram etsin diye.

Sözlerin anlam dışı olduğu bir çok anlarda gözlerine bakmak istiyorum o taa içimi sızlatan gözlerine. Sev beni sar beni bul beni ben sende kaybolmuşken çıkar beni bu kaybolmuşluktan yol göster yüremeyi öğret bana yeni doğan bir bebekmişim gibi.

İçimde zaman zaman yağan sağanak hüznü durdurabilecek tek kişi sensin gelsen de biçare sevinçlerim yeniden doğsa doğduğu yeri unutarak senden doğar gibi...

Alıntı​

Geri