Sana!!!

piken

New member
Reaction score
0
Sensizliğe mahkum oluşumun 30. gecesi de yine diğerleri gibi karabasanlarla çöktü sensiz dünyama. Sensizlikte seni yaşıyorum ne unutabildim seni , nede bir adım ileriye gidebildim...Bomboş odamın buz gibi duvarları sararken bedenimi , seni yaşattığım aşk usuttı gecelerimi. Hiçbir şey avutmuyor...

Hiçbirşey dindirmiyor içimdeki fırtınayı...Hala daha düşünüyorum neden neden neden....

Bir çıkmazdan diğerine sürüklenirken resimlerindeki bakışlarından bir tutam güç almaya çalışıyorum.

Anılarımız gelip geçiyor gözlerimin önünden ... Seninle geçen her anımın mutluluğunu yaralarıma ilaç yapmaya çalışıyorum...

Ne sensizliği , ne de bu terkedilişi bu kadar hak etmişmiydim... Kimbilir belki ???

O son geceki son sözlerin hiç çıkmıyor aklımdan ... '' daha ne günler yaşayacağız gülüm elele '' demiştin...madem ki gidecektin neden dedin... madem ki gidecektin neden geldin ... madem ki sevmeyecektin neden bu kadar sevmeme izin verdin...Şimdi bıraktığın enkaz hiç acıtmıyormu canını...

Bir intikamın vebalini mi ödüyorum ben !!! Suçum nedir bilmek istiyorum .... Beni dipsiz bir kuyudan çıkarmıştın , tam toprağa ayak basacaktım yeniden bırakıverdin ellerimi . Şimdi aynı dipsiz kuyuya doğru düşüyorum ve dibe vurmak istemiyorum... Bana çok güzel bir aşk bıraktın. Bir kusursuz aşk büyüttüm sana ve hiç pişman değilim... Sadece aşkımı sana ifade ettiğim için çok pişmanım... Hiç bilmemen gereken bir aşkı itiraf ettim sana ... Bilmeseydin hala yanımda olacaktın...

Şimdi ben yine senden önceki yalnızlığımla kendimleyim ve seninle geçen her anın hayaliyle ayakta durmaya çalışıyorum...

Sana teşekkür ederim ... Bana çok güzel bir aşk yaşattın... ve terk ettin....

Sevgim ışık olsun yoluna ...
alıntı

Geri