Sapık imam camide seks yapmış

gay imam skandalı...

vakit adlı gazete bu habere ne diyecek çok merak ediyorum doğrusu. günlerdir donanmada ki "gay tayfa" haberi yapıp TSK'ya belden aşağı vuran iğrenç saldırılar yapan vakit gazetesine güzel bir cevap olmuş. Allah'ın sopası yok işte.

vakit gastesinden TSK için yaptığı gay haberlerini şimdi de imamlar için yapmasını bekliyorum. bir olaydan yola çıkarak tüm imamları zan altında bırakan bir haber yapsın bakalım.

said nursi nerden çıktı şimdi?"İslamı açın Kur'an dan öğrenin" lafından bunumu anladın..? Helal olsun sana:clap

"İslamı açın Kur'an dan öğrenin" Lafına karşılık ben Şu Cümlemi kullandım: ''-KURANI okumak en doğrusudur tabikiiiii... ''

''İslamiyeti dedenizden babanızdan öğrenmiceksiniz ..
Deden baban ne kadar biliyor islamda kadının yerini ???''

Lafınada Bu cümleyi kullandım: ''-saidi kürdüdüden ve ne idüğü belirsiz laflardan öğrenmektense dedemizden babamızdan öğrenmek daha doğru olur.''

Mesajlarım ortada duruyor anlama zaafiyetimi yaşıyorsunuz yoksa deli numarasımı yapıyorsunuz karar veremedim ama çok güzel çarpıtmışsınız, asıl size helal olsun :)

öncelikle o imam a yazıklar olsunki,kaldıramayacağı yükün altına girmeyecekti..
İSLAM dinine en büyük zararı bilinçsizlik vermiştir her daim..

her toplulukta iyi ve kötü çıkacaktır.
mevzu savunma yada red değil.
anlamadığım trafo gibi şahsiyetlerin bir şahsın yaptığı kötü bir fiiliyatı hadislerle bağdaştırabilmesi.aynı kefeye koyabilmesi veyahutta hadisleri tartışabilecek kapasiteye sahip olduğunu zannedebilmesidir.

islam dini cennet anaların ayağı altında derken ,kadının nasıl değeri olmadığını savunabilirsin.

veyahutta gene KURAN tek başına kaynaktır amenna doğru ;
lakin okula gitmeden öğretmen olmadan ,fizik kitabının tek başına işe yaramayacağı gibi ,KURANı tefsir eden bu konuda ilim sahibi olan şahıslar olmadan bu din tek başına anlaşılmaz.

dediğim gibi her yerde iyi ve kötü çıkar .
bunu dinin tamamına bağlamamak lazım.
genede yazıklar olsun imama ...

KadinLara Deger VermeyenLer DinciLerdir Dedim
OnLari AnLatim
Dindar Insan Kadina Deger Verir Onu Sever
ISLAMDA Her Kadin KutsaLdir

%99 MüsLüman Diyen ArkadasLara Cevap Verdim

YA SABIR !

anlamadığım trafo gibi şahsiyetlerin bir şahsın yaptığı kötü bir fiiliyatı hadislerle bağdaştırabilmesi.

Anlayamazsınız tabikiii anlayabilmeniz için konudaki tüm mesajları okumanız gerek ..

Anlaman için sana ufak bir tiyo veriyorum hadislere zıplayan ben değilim yani benden öncesi var.....

Konulara ezbere yorum yapacağınıza kim ne yorum yapmış ne zaman yapmış iyi takip etmeniz gerek....

Konuyu Takip Edin(Dikkatli ve Anlayarrak) Ondan Sonra Yorum Yapın Lütfen...

Geri