SAP2000 15.1 - Etabs 9.7.3 - SAFE 12.2 - CSI Column 8.4 - CSI Section Builder 8.1.1

fffbbbyyy

New member
Reaction score
0
SAP2000 15.1 - Etabs 9.7.3 - SAFE 12.2 - Column 8.4 -Section B. 8.1.1 - Perform 3D 5

SAP2000 15.1 - Etabs 9.7.3 - SAFE 12.2 - CSI Column 8.4 - CSI Section Builder 8.1.1 - Perform 3D 5.0
Hotfile.com: One click file hosting: CSI.rar

Not:Üstte yazan programların hepsi linke dahildir.İçindeki 1CrackAll dosyasındaki lisans oluşturma metodu hepsi için geçerlidir.Lisans oluştururken Kullanıcı hesabı denetimini kapatmanız ve 32 bit işletim sistemi kullanan bir bilgisayar kullanmanız işinizi kolaylaştıracaktır.

sap2000 de değişken kesit tanımladığımda hata veriyor başına böyle bişey gelen var mı?

emeğinize sağlık. bende çalıştı ve 1 senelik lisanlandı. Sormak istediğim: 1 sene sonra lisans bitince ne yapacağız? teşekkürler

emeğinize sağlık. bende çalıştı ve 1 senelik lisanlandı. Sormak istediğim: 1 sene sonra lisans bitince ne yapacağız? teşekkürler

İki ihitimal var ;
1.Yeniden aynı işlemi yapıp lisansı bir sene daha uzatabilirsiniz,
2.O zamana kadar yeni sürümler ve yeni metodlar çıkar onları kullanırız.

Paylaşım için çok teşekkürler. Güncel bir CSI seti yapmak için çok makul ama programları ve patchlerini ayrı ayrı yükleseniz bence daha güzel olurdu. bu şekilde bir çalışmanız var mı?

Paylaşım için çok teşekkürler. Güncel bir CSI seti yapmak için çok makul ama programları ve patchlerini ayrı ayrı yükleseniz bence daha güzel olurdu. bu şekilde bir çalışmanız var mı?

Merhamet kardeşim.Üç parçada hepsini koymuşum işte.İşine yaramayanları silersin.

frame section tanımlarken ilk tanımlamada sorun yok analizi yapıp tekrar frame sectiona girmek isteyince

error429 occured Active x component cant create object hatası veriyor

Acaba windows danmı diye düşündüm başka bilgisayarda denedim sonuç yine aynı

çok teşekkürler 3 part olması indirmeyi de kolaylaştırıyor :)

frame section tanımlarken ilk tanımlamada sorun yok analizi yapıp tekrar frame sectiona girmek isteyince

error429 occured Active x component cant create object hatası veriyor

Acaba windows danmı diye düşündüm başka bilgisayarda denedim sonuç yine aynı

aynı sorun bendede var sorunu çözen arkadas yokmu........

Paylaşım için tşk.
Win 7 32 bit'te sorunsuz çalışıyor..
64 bit win7'ye kuran var mı arkadaşlar. Bir kaç farklı sistemde denedim. 64 bit win7'li sistemlerde hata veriyor?,
64bit win7 ye kuran varsa yardım lütfen..

Paylaşım için tşk.
64 bit win7'ye kuran var mı arkadaşlar. Bir kaç farklı sistemde denedim. 64 bit win7'li sistemlerde hata veriyor?,

ben win7 64bite kurmayı denedim,kurulumda hiç bir sorun yok ama bir türlü crackleyemiyorum. hatta birkaç farklı crackle denedim,hepsinde okuduğum dosyadan aynı kodu alıyorum ve bunu girdiğimde bir senelik lisans dosyası oluşmuyor,hata veriyor. şu anda hatayı da hatırlamıyorum malesef.başka sorun yaşayan var mı acaba? ya da bir çözüm önerisi olan?

ben win7 64bite kurmayı denedim,kurulumda hiç bir sorun yok ama bir türlü crackleyemiyorum. hatta birkaç farklı crackle denedim,hepsinde okuduğum dosyadan aynı kodu alıyorum ve bunu girdiğimde bir senelik lisans dosyası oluşmuyor,hata veriyor. şu anda hatayı da hatırlamıyorum malesef.başka sorun yaşayan var mı acaba? ya da bir çözüm önerisi olan?

Lisans dosyasını 32 bit bir makinede oluşturun.

sap 2000 v15.1 'i kaç kere indirdim ve kesinlikle kırılmıyor. bu işin bir yolu yokmudur acaba. her türlü açıklamayı tek tek yerine getiriyorum. olmuyor.

Paylaşım için tşk.

bu forumda arkadaşlardan biri şöyle demiş: 32 bitle çalışan bir bilgisayarda ıservrc crack dosyasını oluşturun diye. benim işletim sistemim 64 bit. 32 bitte çalıştırdım ıservrc dosyasını alıp kendi bilgisayarıma kopyaladım bir aydır kıramadığım sap2000 nihayet çalıştı.

kısaca nasıl kırılacağını tekrar anlatayım çünkü çoooook uğraştım :))

arkadaşlar sap2000 programını install ettikten sonra, sap2000'nin kurulu olduğu klasörü açıyoruz. orada ""echoid.exe "" dosyası var. bu dosyayı çalıştırıyoruz. orada bir kod göreceğiz. örnek ben "21CF0 " kodunu gördüm.her bilgisayarda değişiyor bu kod.

sonra 32 bitlik bir bilgisayarda "generatör" dosyasını çalıştırıyoruz. generatörün bulunduğu klasörde "Sap2000_03_02_2014_16D70_lservrc" adında bir dosya oluşuyor. bu dosyaya yeniden adlandır diyerek "Iservrc" haline getiriyoruz. bu dosyatı kopyalayır sap2000 programının kurulu olduğu bilgisayarda , kurulu olduğu klasöre yapıştırıyoruz. kopyala ve değiştir işlemini yapıyoruz. olay bu kadar arkadaşlar.

umarım faydalı olabilmişimdir.

32 bit de çalıştırdım oluşturmadı fakat 64 bit de oluşturdu. çeşitlilikler bol :) ..

çok teşekkür ederim .

son bir kaç senedir sayın fffbbbyyy nin arşivinden program alıyorum. uzun zaman arşiv yaptım fakat elimde hiç bir program kalmadı fakat kendisinde hala güncel .. büyük emek !!! gerçekten saygı duyuyorum ..

generator dostasını çalıştırıyoruz (32 bitte), butun işlemleri yapıyoruz. ancak, lservrc dosyasını bir turlu oluşturamıyorum.

merhabalar güncel bir link mevcutmudur acaba?

Geri