Sayın hocam lütfen bi bakın

[†ß]t-ReX

New member
Reaction score
0
hocam yeni kullanıcı olmam ve girmeye pek vakit bulamamam nedeniyle özel mesaj atamıyorum ve bence bu kötü bi uygulama çünkü sorun yaşadıgım bi bölümde ekleyen arkadaşa pm atamıyorum arkadaş da bu konuyu pek takip etmiyor sanıyorum ya da hi girmiyor bilmiyorum... problemim büyük rica etsem birileri bana ulaşıp sorunumu çözmeme yardımcı olabilir mi????

Şimdiden teşekkür ederim....

sorun nedir peki arkadaşım..?

1-) sorun ne

2-) eğer bi sorunu n varsa pm e gerek kalmadan o bölümün öneriler şikayet bölümüne mesaj atabilir kendini anlatabilirsin...

abi shark'a da yazdım ben aynı olayı sorunum şu. onimusha 3 demon siege oyununu forumdan 2 kere indirdim ilkinde iso oyunu daemon acmadı...
2. indirişimde ise oyunun 1. cd sinin rar şifresi yanlış bu nedenle hata weriyo...
biri dogru şifreyi werirse dünyalar benim olur :)

walla tüm kotayı harcadım abi ya :D

eğer bi sorunu n varsa pm e gerek kalmadan o bölümün öneriler şikayet bölümüne mesaj atabilir kendini anlatabilirsin...

ρ σ ѕ є ι ∂ σ η arkadaşım haklı

arkadaşım ilk önce indirdiğin partların boyutlarını kontrol et..
bir dosyadaki rar şifresi hatası genelde dosyanın eksik ve ya hasarlı inmesi sonucu da oluşabilir..

eğer dosya boyutları tamamsa oyunu indirdiğin konunun linkini yazar mısın buraya ?

zaten oyundan bahsedio :saskin

biraz daha fazla forumda paylaş biraz mesajın oldumu pm atarsın :goz:

yanlış hatırlamıyorsam 25 mesajdan sonra pm hakkın veriliyor. bu forumda 25 msj atmak da hiç zor değil sanırım. kolay gelsin.

Oyunun paylaşımcısı benim.. Şifre doqru ... Doqru olmasa diğerlerinde kabul etmezdi ve aynı part içinde bağlı olmazlardı.. Eksik indirmiş olabilirsin kontrol et.

Geri