Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sistemle alakası yok, tamamiyle yasal olmayan windowstan kaynaklanan bi sorun bu. Ya parasını bastırıp windows alacaksın, yada forumdaki başlıkları tarayıp aktivasyon konusunda bilgi sahibi olacaksın.başka yolu yok
kardes aktivasyonda profesor olduk her yerde var vepsini denedim orjinal oldu mikrosoftun sitesindede testten geciyor yani doğrulanıyor hatta bazı güncelleştirmeleri ie7 yi media player 11 i microsofttan indirdim fakat yuklemede tamamlanamadı yazısı geliyor onu sormustum yinede saoğlun
murat arkadasım denetim masası falan demişsin ama wmp7 yüklenemiyorki neyini kaldırayım neyse trşşkkrlerr millet
kopya fakat proglamla doğrulamayı geçiyor yani orjinal gibi
ayrıca sorun ie7 yi wmp11 i indirmede değil yüklerken işlen sonlarında tamamlanamadı yazıyor
e işte kopyayı orjinal yaptıkya herkes kurmus abi bi hata var ama bulamadım neysa firefox a dvmm
SORUN ÇÖZÜLDÜ YAPAMAYANLAR İÇİN BAKIN
C:\WINDOWS\system32\PreInstall klasörünü silin.
C:\WINDOWS\system32 klasöründeki spupdsvc.exe dosyasının adını spupdsvc.exe.bak yapın.
DENEDİM BENDE OLDU
ayrıca bunu yapınca ie7 wmp11 yükleme sorunuda ortadan kalkıyor yani windows u orjinal yapıp ie7 wmp11 yükleyemeyenler bu yolla YÜKLEYEBİLİRLER
C:\WINDOWS\system32 klasöründeki spupdsvc.exe dosyasının adını spupdsvc.exe.bak yapın.
DENEDİM BENDE OLDU
ayrıca bunu yapınca ie7 wmp11 yükleme sorunuda ortadan kalkıyor yani windows u orjinal yapıp ie7 wmp11 yükleyemeyenler bu yolla YÜKLEYEBİLİRLER