Sayin Hh Liler Sizden Bir şans Daha Istiyorum:::::

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TürKReiS

Forum Koruyucusu
Reaction score
0
OYUN GENEL BÖLÜMÜNE ASİSTAN MOD OLMAK İSTİYORUM TABİ SİZ İSTERSENİZ...
EVET BİR ÖNCEKİ BAŞVURUMDA OLMAMIŞTI...ŞİMDİ KENDİME DAHA ÇOK GÜVERNİYORUM...BİRAZ MESAJ SAYIMDA DA ARTIŞ OLDU...NEDEN BU KADAR BU GÖREVİ İSTİYOR Kİ BU DERSENİZ CEVABI VEREYİM:::

BU SİTENİN BAĞIMLISIYIM...HANİ ANASAYFADA SOL ÜST KÖŞEDE BAĞIMLILIK YAPAR YAZIO YA BENDE BAĞIMLI OLDUM...BIRAKAMIYORUM MUTLAKA HH SAYFASI AÇIK DURUYO...ONUN İÇİN BU SİTEDE GÖREV ALMAK İSTİYORUM...TABİ BUNA SİZ HACKHELL ÜYELERİ KARAR VEREBİLİRSİNİZ... TEŞEKKÜRLER...

bu işler şansa bırakılmaz kardeşim...bana kalırsa önce forumda gereksiz yere post atmaktan vazgeçmelisin daha sonra paylaşım daha sonra görev

o görevLe ilgili bişey söliyemem ama orda oyun oynarak yanı post kasarak mod olamazsın baska seyler yaparak dıger yerlerdede paylasım yaparak yada yaratıcı oyunlar bularak mod olabılırsın yanı orda dewamlı 3-4 posttan sonra msj atarak olmaz gibime geliyo... ki zaten böle yapanlar smod lar tarafından uyarılıp ve hala post kasmaya dewam edılırse ban lanıyorlar zaten..

bence mesaj sayınLa değiLde yaptıgın payLaşımLarLa göz önüne geLmeye çaLışsan daha iyi oLmaz mı ? 1006 mesaj sayın var ama

Teşekkür Sayısı: 307
144 Mesajına 288 Kere Teşekkür Edildi

1006 mesajdan sadece 307'sine teşekkür etmişsin sana ediLen teşekkür sayısıda az bu seni moderatör yapmaya yeter mi ? Bence yetmez.. tabiki bu beninm şahsi görüşüm..

arkadaşım ordaki paylaşımların gayet yararlı ama büyüklerimizin sözü daha önemli tabee.. inşallah olursun arkadasım..

-1.. Senden daha çok hakeden ßir sürü adam var.. sana sıra geLene kadar 1 sene kadar ßekLemen gerek sanırım ;)

albatros11' Alıntı:
bu işler şansa bırakılmaz kardeşim...bana kalırsa önce forumda gereksiz yere post atmaktan vazgeçmelisin daha sonra paylaşım daha sonra görev
Gereken herşeyi söylemiş..

tamam ben cevabımı aldım sanırım bi 6-7 ay filan ki fikrim değişmesse mod luk başvurusu filan yapmıyacağım...gerçekten de bende n daha iyileri var bunu daha iyi anladım...size teşekkür ederim bu güzel yorumlarınız için::::::::::::::::::::
Allah aşkına şu konuyu bi mod arkd kapasın yaw...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri