Sekreterimden nefret ediyorum!!!

energy

New member
Reaction score
0
çok komikmiş ama o an o adamın yerinde olmak istemezdim..adam sekreteri kaçırdığınamı yansın karısına o halde yakalandığınamı neyse kardeş ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş...

gerçekten buna çok güldüm ya ellerine sağlık kardeş

d53790204e2nh.jpg

ehuehuehu süper yaaaaa koptum :D

avrupa yakasından mı esinlenmişler :p yoksa tam tersi mi olmus

:D:D

Bizim sekreter 95 kilo böle bişi yapsa da ben kabul etmem:)

ha ha ha güzel bir yazıymış çom güldüm :) Bu olaydan sonra o sekretere ne olmuştur acaba :D

puhhhahaahhhaaha adam dumur olmuş ben olsam o sekreteri orda düzerdim :)

sekreterin akibeti bilinmiyo arkadaşlar ama inanın karısının yerinde olmak hiç istemezdim.

karısının yerinde olmak istemezdim gerçekten adama bak yaa yatakodası lafını duyduğu gibi bir tek çorapları ile kalmış vayy bee ne sekretermiş valla taktir ettim onu... tam süpriz bir doğum günü partişsi olmuş ahaha saol maydonoz güzel bir hikaye anlayana tabi :D

abi yok artık hem sekreter hem çocukları hemde karısı sadist bu elemanın asıl admın yerinde olmak istemezdim

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
HAHAHAHH çok iyi bea
ben daha arabada falan
çorapla kalırdım :D

arabadamı abi cok hızlısın sende hee dereyi görmeden pacaları sıvıyosun yani hehehhehehehe :))))))))))

hahaahaaa adam rezil olmuş ailesine karşı çok kötü birşey......:D

uzun zamandır duyduğum en iyi fıkra sağol

rezillik ötesi kıvırma şansın sıfır ne diye bilirsinki soyunma bahnen yok yanii berbat bi durumm bittigin an bu andırr işte.!!!!!!

Harbiden ya hangi mal yaptı bunu acaba aslında karısının durumuda beter,sekreteri düşünürseniz o iğrenç bir anda, adam en kötüsü bende adamın yerinde olmak istemezdim...

Geri