Seks için para isteyen eşine dava açtı

brendie

New member
Reaction score
0
2qlbj11.jpg

ANKARA Adliyesi’nde şaşırtan dava...
5 yıllık karısının, yatağa girmek için her seferinde 40 TL istemesine dayanamayan kocamahkemeye başvurdu. Duruşmada eşinin, cinsel ilişki için kendisinden sürekli para istediğini belirten 82 yaşındaki koca Süleyman P. “Bir keresinde param yoktu, 20 liraya razı ederek yatağa girebildim” deyince, hâkimve duruşma
salonundakiler şaşkınlığa uğradılar. Süleyman P ile 56 yaşındaki eşi Amina P. duruşmaya avukatları olmadan geldiler.

“SÜREKLİ YALNIZ YATIYORDU”

Koca Süleyman P. evliliklerinin başlangıçta imam nikâhlı olduğunu, son 1.5 yılında ise resmi nikâh yaptığını belirterek, şunları söyledi:“Ancak kendisi, sürekli olarak
kendi odasında yatmaya başladı. Yatağıma gelmek için benden para istiyordu. Her
girişinde ben demecburen para veriyordum.” İlk eşinden 5 çocuğu bulunan Süleyman P.’nin bu sözleri, salonda büyük şaşkınlığa neden olurken, izleyenler gülmemek için kendilerini zor tuttu. Hâkim Mustafa Ateş, “Tam anlamak için soruyorum, nasıl yani, karınız cinsel birliktelik için para mı istiyor” diye sormak
zorunda kaldı. Bu sırada hemen karşısında duran eşi Amina P.’nin gülmesine
de iyice sinirlenen koca Süleyman P. ise “Evet hâkim bey. Son olarak iki kez 40’ar TL verdim. Hatta bir keresinde param yoktu, 20 TL’ye razı ederek yatağa girebildim” karşılığını verdi.
kaynak

amca 80 i devirmiş ama malzeme hala devrilmemiş :D

Gülermisin ağlarmısın

Geri