Sen Chelsea'da oynarsın only Galatasaray

MONTANO

New member
Reaction score
0
Takımımızın yıldızı Arda, önceki gün UEFA’ya röportaj verdi. Röportajın ardından UEFA temsilcisi, futbolcumuza, “Sen Chelsea’de oynayabilirsin” dedi. Arda ise muhabire dönüp, “Only Galatasaray (Sadece Galatasaray) cevabını vererek, Galatasarayımıza bir kez daha ortaya koydu. Bu arada Arda, Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez Bordeaux’ya karşı forma giymiş ve maçın adamı seçilmişti. Bir Avrupa Şampiyonası’nda ise ilk kez İsviçre’ye karşı görev yaptı ve yine maçın adamı seçildi.

Yurda 1 milyon Dolar
Galatasaray Kulübü, Galatasaray Cemiyeti ve 1905 GSYİAD’ın Kalamış’ta ortaklaşa düzenlediği gecede, Galatasaray Yurdu için 1 milyon Dolar’ın üzerinde bağış toplandı. Cemiyet Başkanı Candan Erçetin’in ücretsiz konser verdiği gecede yurt için toplanması gereken bedel 900 bin Dolar’dı. Florya’daki bu yurt, yardıma muhtaç eski Galatasaraylı sporcuların barınabileceği bir huzurevi olarak kullanılacak..

Kaynak: webaslan.com

Yurda 1 milyon Dolar
Galatasaray Kulübü, Galatasaray Cemiyeti ve 1905 GSYİAD’ın Kalamış’ta ortaklaşa düzenlediği gecede, Galatasaray Yurdu için 1 milyon Dolar’ın üzerinde bağış toplandı. Cemiyet Başkanı Candan Erçetin’in ücretsiz konser verdiği gecede yurt için toplanması gereken bedel 900 bin Dolar’dı. Florya’daki bu yurt, yardıma muhtaç eski Galatasaraylı sporcuların barınabileceği bir huzurevi olarak kullanılacak..
Bu işte emeği geçen herkese sonsuz teşekkür

O gerçek bir GaLatasaray'Lı.Birgün GaLatasaray'ımızdan gidecektir ancak ihanet ederek değiL kuLübüne en iyi $ekiLde yararLı oLacak $ekiLde para kazandırarak...
ProfesyoneLLik seni yeti$tiren yuvayı terketme değiLdir.İhanet değiLdir.

hiç belli olmaz. ama inşallah emre ve okan gibi olmaz. ben de ona güveniyorum ama zamanında emre ve okana da güveniyodum.

adra yavrum benim :D

bilgiler için teşekkürler..

thanks.......

Ben Bi Bjk Li Olarak Gerçekten Ardayı Oynadığı Oyundan Dolayı Tebrik Ediyorum

işte gerçek GALATASARAYlı :)

Geri