Senin erkeklik organın var mı?

Cix MeKan

CHaPKıN
Reaction score
0
c68486.jpg

’Çağla’ takma adlı travestiyi öldürdüğü iddia edilen M. Olgun Güven’in yargılandığı dava, hakimle travesti arasındaki ilginç diyaloga sahne oldu

Bana cinsel ilişki teklif etti! Ankara’da ’Çağla’ takma adıyla tanınan travesti İlyas Çağan’ı öldürdüğü iddia edilen Murat Olgun Güven’in yargılanmasına başlandı. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Güven mahkemede, ’Bilgisayar programcısıyım. Benden kendisine yeni bir web sayfası hazırlamamı istedi. Olay günü bu konuyu konuşurken bana cinsel ilişki teklifinde bulundu. Kabul etmeyince saldırdı. Boğuşma sırasında iki elimden yaralandım. Daha sonra elindeki bıçağı alıp onu bıçakladım’ dedi. Sanık Güven’in, maktülün kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ileri sürmesi üzerine, travesti Kenan Ö. tanık olarak dinlendi. Hakimden aktif-pasif sorgusu HAKİM, travesti tanığa önce ’Senin erkeklik organın var mı?’ diye sordu. Tanık ’Var’ diye yanıt verdi. Bunun üzerine hakim ’Sen pasif olarak mı ilişki kuruyorsun?’ dedi. Tanık Kenan Ö., ’Evet’ diye yanıtladı. Hakim, ’Bazen aktif olmayı istiyor musun? Böyle duyguların var mı? Cinsel organın sertleşiyor mu?’ deyince, travesti tanık da, ’Böyle bir duygum olmuyor ama müşterilerim isterse aktif de olurum. Tamamen müşteri talebine bağlı. Sertleşme sorunu yok’ diye cevap verdi. Hakim, ’Anladım. Yani durduk yerde ben aktif olayım diye bir şey yok ama değil mi?’diye tekrar sordu. Kenan Ö. de ’Hayır yok!’ dedi.​

Kaynak: http://www.gazetesok.com/haber.jsp?cid=68486

bacakları az daha düzgün olsa tam benlik:D:D

haci şimdi bunun cinsel organımi var aboooowws

ulan bunları görseniz korkarsınız be. Bi gün fırındayım 3 tanesi kol kola geliyo ama heriflerin kolları bnm vücut kadar ! Allahtan aklıma mukayet oldum da laf atmadım. 3ü birden naparlardı artık bilemicem. Çektim uzaklaştım. Top herifler!!! Bunlara göğüs yapan estetik yapan doktorların da bu topların da ... Ne desm burda forum urallarına uymayacak.

Ehehuehe Boşverin siz kendinize Bakın İmanınız Kuvvetli Olsun Allah bizi utandırmasın ve Arkadaşlar Şunu unutmayın Namaz Namaz Namaz

Namaz kılan kimse kötülüklerden ve sapkınlıklardan uzak kalır...

bilmiyorum, yazıyı okuyanınız oldu mu ama hakim
gayet mantıklı ve mecburi bi muhabbete girmiş. tmm
komik olabilir ama olması gereken konusma budur
bence. sanki hiç kimse yazıya dikkat etmemiş de,
sadece resme odaklanmıs gibi geldi bana :D

mide bulandırıcı mahluklar pis sapkınlar ...

bu kız erkek mi şimdi. çok güzel lan bu.. tööbe töböe gay olup çıkıcaz lan.

yazıyı okuduk tabi canım arkadaşlar işin esprisinde !

ankarada bunlardan ççççççoooooooooooook war.
adam mı desem kadın mı desem genelde 2 ye 5 boyları :D
walla korkuyosun

Geri