Server Ariyorum

YILDIRAY76

New member
Reaction score
0
içinde dt olduğu server arıyorum. ilgilenen arkadaşlar pm atsın. şartları belirtsinler lütfen.

yaw sende açtığın konularda bomba gibi gelcem demissin söyle böyle demissin sonun karoldamı bitti :D

bende d smart server arıyorum
ilgilenennler;

hahahahaha,
bu kadar basıtmı bulacaksınız yanı beyler- bayanlar....

:D varsa o kadar ac paylasır

mudanyalı arkadaş seninle temasa geçmek istiyorum arkadaşlar ben uzun zamandır girmiyorum siteye pm atamıyorum.kusura bakmayın mail verecem mydanyalı benim mail seninle server ile ilgili konuşmak istiyorum.

mudanyalı arkadaş seninle temasa geçmek istiyorum arkadaşlar ben uzun zamandır girmiyorum siteye pm atamıyorum.kusura bakmayın mail verecem mydanyalı benim mail seninle server ile ilgili konuşmak istiyorum.

Arkadaşım sen herhalde benim yazılarımı hiç okumadın yada paran çok....

e-mail adresi vermek yasak beyLer

arkadaşlar paylaşım için pm bekliyorum ilgilenenlere...

aynen bende pm beklyorum ana cihazın next 9000 ultraxcam.ve sadece turksatta dt var.ilgilenen arkadaş pn atsın biz atamıyoryz.konuşalım yapalım pazaelığımızı

formu gezin biraz mailim vardır bir yerlerde baqin pm atin yada ben hangi birinize tek tek pm atayimki formda biraz yazı yazın pm atabilin ..

bende güvenilir server arıyorum ama okuduğum kadarı ile mudanyalı güvenilir değil... dt ve d-smart herikisi birden olursa tercihimdir...

Geri