ses sistemi hakkında yardım

acemihackr

New member
Reaction score
0
arkadaslar pc me jvc müzik setimi bagladım ve jvc nin 2 kolonu ile daha büyük verim aldım ancak
şimdi elimde 5+1 kaldı yani boşta bunuda pc ye baglamak istiyorum ancak başaramadım nasıl yapıcam bunu ?

5+1e baglanan kolonlaırn jakları erkek jak
yani 5+1 e erkek jak takılıyor

yani 2 sistemi 1 pc ye baglamak istiyorum bunu nasıl yapıcam

müzik setini taktım
5+1i nasıl takıcam ?:sneaky2:

arkadaşım arkada önde iki giriş varsa ikisini aynı anda çalmak için ses driveri realtek ise ayarlardan iki jakıda etkinleştirip yapabiliyosun...

ses kartım hdaudio

windows 7 yükledim ses kartını yükleyemdim ama genede ses çıkıyor yani ses veriyor :)

şimdi napıcam :D

ses driver olunca daha iyi cıkar diye biliyom.Ses sitemini dönüştürücü alıcan sanırım

Bende böle bir şey yapmaya çalıstım ve sonrasını zararla kapattım pc beko tarafında garanti altında oldugundan direkmek anakart değiştirildi (5+1 bağlamaya çalıstım ve 5 dk çaldı çalmadı ses çıkısı yandı )üstelik anakart dandik bir şeyler den değildi olay 1 sene evel gerçekleşti sadece bilgin olsun dicem benden bu kadar sen bilirsin

ZM-RSSC_V2_m.jpg

anladığım kadarıyla sana bu alet veya türevi lazım

link http://www.zalman.com/DataFile/product/ZM-RSSC_V2_m.jpg

bende laptop a 5+1 bağladım ama bu parça olmadan gerekli sesi alamayacağım söylendi uzman dostlarımca

Kızma ama o kadar sistemi ne yapcan?

1 tane bağla sağlıklı bi şekilde dinle.Yakacan anakartını yada ses kartını bi işe yaramayacak.

Zaten düzgünde bi ses alamazsın.

Geri