Setupu olmayan programı başka pc'de kurma

ŤêΧâŠ

Altın Üye
Reaction score
0
iyi günler,

diyelimki bir bilgisayara herhangi bir programı setup dosyası ile kurduk ve kurduktan sonra setup dosyasını sildik. başka bir bilgisayara bu programı setup dosyası olmadan kurabilirmiyiz?

Hayır.Kuramıyorsun ben denemi$tim daha önceden.İLLaki Setup oLması gerekiyor. =)

arkadaşlar program kutruldugunda o regedit kayıt defteri oluyr kendisi oraya ve başka yerlere de bilgilerini yerleştiriyor o yüzden kopyalama gibi bir işlemle buları yapamazsınız setup bunu kendi yapar ama mümkün bilgisayarda herşey mümkün ama varmıdır bilmiyrum araştırmak lazım ne program lazımsa zaten hackhell bunu çoğunlukla sunuyor iyiki varsın hackhell:D:D

Arkadaşım daha önce bu konuda bir tecrübem olmuştu şöyleki: Windovsun dosya yedeklemesinden adaware antivirüs programını bilgisayarda kuruluykenwindovsa yedeklettim ve bunu flaş belleğe kopyalayıp arkadaşın laptopunda gene windosun dosya yedekleme ve geri yüklemesinden geri yükledik ve o bilgisayardada proğram aynen set up'undan kurulmuş gibi çalıştı.Bunu görünmce aynı işlemi nero 7'de denedim.Fakat aynı olmlu sonucu elde edemedim.Yükleme yaptığımız bilgisayar hatalı kurulm mesajı veriyor.Anladığım kadarıyla basit programlar oluyor ,geniş biralalna dosya dğıtan nero gibi kapsamlı programlarda olmuyor diye düşünüyorum.Paylaşmak istedim.Kolay gelsin.

ŤêΧâŠ;3138973' Alıntı:
yaw eskiden (10 yıl önce) direk program filestaki dosyayı kopyalayınca olur sanıyodum:) buna bi çözüm bulunması lazım..

ede artıq öyle degilki en dandik program bile önce enternetin anasayasını kendi sitesini yapıo bir sonra heryere kısayol atıo sonra windowsun içine kadar programın parçalarını koyuyor mesela ben bikere bi program kurmuştum 4 GB lık bi ansiklobedi programı sonra begenmedim sildim Windows systeam 32 nin içine 6 Gb lık gEreksiz Rekalm Dosyalarını Atmış Eskiden miş oo artık 98 de bile olmuyodur oo :D:D:D Kolay gelsin hem Google Baba Hangi programı istersen SAna setupunu Verio Google Sor :D:D:D

Sadece portable olanları P.Files 'dan kopyalayıp diğer PC'de çalıştırabilirsin. Setup kurulumlu olanları yapamazsın ;)

bunun biç çözümü ne yazık ki olamaz arkadaşlar.. çünkü bir setup sonrası program kurulurken regedit'e kayıtlar atar, windows system32 içine yine sistem dosyaları kopyalar, bu çalışma sırasında da bunlara ihtiyaç duyar.. ne yazık ki nereye ne dosyası kopyalandığını bulmanız da mümkün değil..

denem yanılma yoluyla bunu anlayabilirsiniz ancak, çünkü bazı programlar sadece program files'daki dosyalar ile çalışabilir, bazları çalışamaz.. çalışamayanlar da yapılabilecek tek şey setup'ını yeniden bulmak olacaktır..

Arkadaşlar O Programına Göre değişir. Bazıları Yapılabilir, bazıları yapılamaz. Hele bazı programlar varki kendini hemen hemen her yere kopyalıyor. Bazı programlar ise kendilerini güvenliğe almak için sadece Program Files, System32 ile yetinmeyip farklı bir yere klasör açıyor ve gizli dosyasını koyuyor. O dosya olmadanda o program çalışmıyor. Programcıların yeni methodu bu. Dediğiniz gibi bir işlemin yapılması pek mümkün gözükmüyor..

ya bazen oluyo bazı programlarda calısıo.. eger program windowsun içine dosya attıysa cok zor.. olmaz.. ama hepsinede olmuycak diye bisey yok

dostlar gecın bunları ben bu sayede neten azmı oyun caldım program fılesden dosyları flash bellege kopyala ordan lööp pc ne hatta ter kaplamasın ıdyorsan dvd ye kopyala ordan calıstır

İNFO dosyasıyla kurulabilir mi arkadaşlar, çok iyi bilen bir kişi bir cevap versin yeter evet hayır :)

Geri