Seversin Hani..

Gogomanyaa

New member
Reaction score
0
Seversin hani, onsuz herşey anlamsız gelir ya insana. Hep O olsun istersin yanında kimse olmasada tutunacak tek dalın O olsun istersin.. Bütün olmazlara rağmen birtek sen olur dersin,birtek sen olmasını istersin. Yapılması gereken ne varsa yapmışsındır, ama yetmez daha fazlasını yapmak istersin. Kabullenmişsindir acısını, üzüntüsünü,mutluluğunu, sevincini kısaca onun olan herşeyi. Alınyazım ol dersin koca bir ömrü onunla geçirmek istersin, onunla gülmek, onunla ağlamak, onunla ölmek istersin.. Yolunda gitmeyen birşey vardır ve bitmeye başlamışsındır yavaş yavaş, sessizce ve kimse bilmeden tükeniyorsundur. Anlamaz kimseler herkes kendince birşey söyler ama duymak istediğini sadece yüreğin söyler; bırakma, pes etme der, sen ne kadar uğraşsanda O gitmeyi kafasına koymuştur.. Anlam veremezsin olan bitene. O'nun için verdiğin sözler, yeminler aklına gelmeye başlar ve pişmanlıklar ard arda patlar beyninde kurşun yemiş bir suçlu gibi hissedersin kendini.. Neydi? dersin yerine oturmayan, bir anda gitmesine sebep olan neydi? Cevabı bulamazsın bir türlü herşey yine O'nda bitiyordur ve O uzaklaşmaya devam ediyordur.. Ve birgün biter herşey, hiç bitmeyecek gibi sevdiğin, bir ömrü beraber harcamak istediğin insan bitirmek istiyordur herşeyi.. Cevap veremezsin sadece gözlerine bakarsın, yalvarmak istersin, ölmek istersin. Söylemen gereken tek şey kalmıştır geriye: mutlu ol Helalim..

Arkadaşlar 3 sene önce kendi yazdığım ilk şiir yada yazı iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum =)

Cevap veremezsin sadece gözlerine bakarsın, yalvarmak istersin, ölmek istersin.

Şu cümlen sanırım yazın için yaşadıklarımız için anafikir olur Ama sonunda söylediğin o iyi dileğe pek katılmıcan aşk öle bişeydir ki başlangıçta verdiği o iyi duyguları bitişinde ondan kat ve kat kötü olarak sana iade eder

Genel olarak iyi diyebilirim ama fikirlerin düşüncelerin bana uymuyor sonunda dilediğin iyi niyet genelde beddua olur...

Bence arkadaş doğru söylüyor. Ben şahsen umudum varken onun mutsuz olmasını istiyordum, çünkü bana tekrar dönmesini istiyordum; ama şimdi umudum tamamen tükendi ve artık bana dönmeyeceğini anladım. Bu yüzden onun mutlu olmasını istiyorum.

Yıllar önce yazılmış birşey zaten o an ki duyguyu yaşadığında içindeki sevgi ve çaresizlikle istediğin tek şey bu oluyor.

Geri