Sevgİlİye Beddua,dÖnemem Sana....

__ela__

şizoҒгєη сαdı
Reaction score
0
SEVGİLİYE BEDDUA

İnce naRin vüCuDun yataKLarda çürüsüNn
GüzeL Siyah saÇLarın birer birerr dökülsün
Gözyaşların KAN oLSunn aksın
Ölüm deNeN canaVar ba$ uCunda dolansın
BeYaZ güzeL teninde derin yaraLar açıLSınn
O güzeL dudakLarıN öpüLMeDen moRarsınn
O güZeL yanakLarın açmaDan SOLsun
Pembe renkLi tenin yapRakLar gibi SOLsunn
KaLbine a$k yeriNe kanLı ZEHİR doLsun
YaVa$ yavaş gözLeriniN ışıkLarı söNSünn
ÖLüm döşekLeriNde "ToLGa" diye inLe
GeCeLeri odanda aç KÖPEKLer eLinde
DoktorLar buLamaSın derDine çare
HaLKa haLka büyüSün vücuDunda yaraLarr
DiLerimm bahÇende güL biTMesinn
ALLAH deRt verip deRMam vermeSinn
ÖmrüNCe doktorLar başuCuNDan gitmeSin
BeNi sevipte bıraktığın iÇinn...

ALINTI​

arkadaşlar ben bu şiiri biyerde okumuş begendıgın için şiir defterime yazmıştı ama şarkı sözü tarzında bırsey olabılır tam hatırlamıyorum not düşmemişim...bende orda kendi ismimi kullandım:biggrin

DÖNEMEM SANA

ÖLüm döŞekLerinde oLSanda sen
"Ben yaptım sevGiLimm sen affet" deSenn
Diz çöküp yaLvarsan bana
Gururum yüksektir döNemem sanaa!

ALINTI

Sev SeNi Seveni YeR İlâ Göktân OLsa
SevMee Seni SeVMeYeni Mısırda SuLTan oLsa....

yaa çok ağır beddua olmuş bea ela.. demek ki çok yanmış yüreği.. allah korusuun..

ÖLüm döŞekLerinde oLSanda sen
"Ben yaptım sevGiLimm sen affet" deSenn
Diz çöküp yaLvarsan bana
Gururum yüksektir döNemem sanaa!

bu da çoook güsel olmuş .. kim bu kadar gururlu olabilir onu da sormadan edemiyorum..
yüreğine sağlık..

demek ki aşktan darbe yemeyen arkadaşlar görüntülemiş konuyu.. belki de bazıları beddua etmeye bile layık görmemişlerdir.. kimbilir bazıları da acılarını deşifre etmek istememiştir.. bence acıların deşifre edildiği kadar güçsüzleşio insan.. veya en azından ben ööle hissediyorum.. acılarını deşifre etmek istemişlerdir belkide..
ben buradayım karşılıklı atışırız bea..

yüReğine SaqLIk ..
ASk Acısı Coq kötü ..
Allah bir daha bizleRe yaSatmasın ..

awd' Alıntı:
Ben sevmediğime bile böyle dua etmedim. Sevdiğime nasıl ederim?:saskin

paylaşıım için sagol:)

ii de hiç düŞündün mü o seniN seNinn sevdiĞinin kaÇta kaçı kadar sevDi...yada bu Şiirde seven insan dünyana giRip senın bır parÇan oLDuktan sonra bıraKıpta giDer mi?

aynen katılıyorum.. yani arkadaşlar kolay değil.. birisinin hayatına girip sonra çıkmak kolay değil.. oyun oynamıyoruz sonuçta 40 defa düşünmek lazım kalp bu.. hadi canım oradan ne olacak sende çok abarttın, çok kastın diyen arkadaşlar varsa bi da düşünsünler derim.. yaşamadan anlaşılmaz biliyorum ama ; en son yaşadığınız hayal kırıklığını düşünün.. bir sabah kalkıp ben artık niye yaşıyorum ki dediğinizi düşünün.. kurduğunuz hayalleri sevdiğinizin gelip elinizden aldığını ve o hayalleri başkalarıyla gerçeğe dönüştüreceğini düşünün.. bilmem kaç yılınızı, dostlarınızı hatta ailenizi feda ettiğiniz (hadi canım bunu yapacak kadar karaktersiz değilim diyosanız aşık oldunuz mu düşünün derim) insanın birgün dönüp gittiğini ve bir daha sizi hatırlamayacağını düşünün.. sonra size attığı aşk dolu mesajları tekrar tekrar okuyun ve " beni bunca yıl bunlarla nasıl kandırdı" diye sorun kendinize.. en son ne zaman içten şööle doya doya güldüğünüzü hatırlamaya çalışıp hatırlayamayın ve gülmeyi kimin yüzünden unuttuğunuzu düşünün..
giderken sadece kendisi gitmemiştir.. götürdüklerini hatırlayın.. bi daha aşık olamayacağınızı, bi daha kimseye masum duygular besleyemeyeceğinizi düşünün..
şimdi yukarıdaki beddua çok ağırdı ama en azından bi kısmının bile siz farkında olmadan ağzınızdan döküldüğüne şahit olursunuz..
herşeye rağmen beddua etmem mi diyosunuz.. bi daha düşünün derim..
ve birisinin hayatına girerken 40 kere düşünün derim..
acizane düşüncelerimdir.. saygılarımla..

allmoon' Alıntı:
aynen katılıyorum.. yani arkadaşlar kolay değil.. birisinin hayatına girip sonra çıkmak kolay değil.. oyun oynamıyoruz sonuçta 40 defa düşünmek lazım kalp bu.. hadi canım oradan ne olacak sende çok abarttın, çok kastın diyen arkadaşlar varsa bi da düşünsünler derim.. yaşamadan anlaşılmaz biliyorum ama ; en son yaşadığınız hayal kırıklığını düşünün.. bir sabah kalkıp ben artık niye yaşıyorum ki dediğinizi düşünün.. kurduğunuz hayalleri sevdiğinizin gelip elinizden aldığını ve o hayalleri başkalarıyla gerçeğe dönüştüreceğini düşünün.. bilmem kaç yılınızı, dostlarınızı hatta ailenizi feda ettiğiniz (hadi canım bunu yapacak kadar karaktersiz değilim diyosanız aşık oldunuz mu düşünün derim) insanın birgün dönüp gittiğini ve bir daha sizi hatırlamayacağını düşünün.. sonra size attığı aşk dolu mesajları tekrar tekrar okuyun ve " beni bunca yıl bunlarla nasıl kandırdı" diye sorun kendinize.. en son ne zaman içten şööle doya doya güldüğünüzü hatırlamaya çalışıp hatırlayamayın ve gülmeyi kimin yüzünden unuttuğunuzu düşünün..
giderken sadece kendisi gitmemiştir.. götürdüklerini hatırlayın.. bi daha aşık olamayacağınızı, bi daha kimseye masum duygular besleyemeyeceğinizi düşünün..
şimdi yukarıdaki beddua çok ağırdı ama en azından bi kısmının bile siz farkında olmadan ağzınızdan döküldüğüne şahit olursunuz..
herşeye rağmen beddua etmem mi diyosunuz.. bi daha düşünün derim..
ve birisinin hayatına girerken 40 kere düşünün derim..
acizane düşüncelerimdir.. saygılarımla..

allmoon tek keLimeyLe harikasın üstat...beni bi insanın bu deRecede anLayacağını hiÇ düşünMemiştim...
bu şiir de üstteki şiirin bir teLafisi oLsun....

UNUT

Daha az seviyorum seni...
Unutur gibi seviyorum...
Azala azala...
Aramızdaki uzaklığın karanlığında...
Geceler kısalıp..gündüzler uzuyor böyle olunca...
Daha az seviyorum seni...
Kendini iyileştiren bir yara gibi...
Daha az...
Ve zamanla...
Sen geceyi tutuyorsun...
Ben nöbetini...
Uzak dağ kışlalarında...
Görmüyoruz birbirimizi...
Usul usul sis iniyor...
Kopmuş yollara...
Işığı hafif...
Uykusu ağır koğuşlarda üzerini örtüyorum senin...
Bir çığ gibi büyüyorsun rüyalarımda...
Yıldızları daha büyüktür bazı gecelerin
Nöbet kadar yalnızken öğreneceksin bunu da..
Artık daha az seviyorum seni...
Unutur gibi...
Ölür gibi daha az...
Yeniden ödetiyorum kendime
Onca aşkın öğretemediğini...
Kolay değildi...
Yalnızca sevgilimi değil..
Evladımı da kaybettim ben...
Kaç acı birden imtihan etti beni...
Bir tek gece vardır insanın hayatında...
Ömür boyu sürer nöbeti...
Bu da öyleydi...
İyi ol...
Uzak ol...
Ama bir daha görme beni...

Alıntı

Evet Güzel. Ama benim düşünceme göre. yani kendime göre. karşımdaki sevdiğimi karşılıksız severim. Yani Allah rızası için. Ebedi bir aşk. karşımdaki beni kandırsa veya tam tersi kötülük etse bile onun mutluluğu benim için yeter. Çünkü ben onu seviyorum. Sevgi en güzel duygudur. Ama şiddetli sevgi yerini şiddetli nefrete bırakır orası ayrı. her insana göre değişir... :) paylaşım için sagol.. :) Yazan arkadaş gerçekten yürekten yazmımış. :)

Sonuçta sevgide güzel ve salih bir ameldir. Unutmayınız. :)

teşekkür ederim.. aşşağı yukarı aynı şeyleri yaşamışız.. biz birbirimizi anlamazsak bizi kim anlayacak..
bu arada şiir çok güzel.. cuk diye oturdu yani.. yüreğine sağlık..

eksık olma allmoon ikimiz birbirimizi gayet ıı anlıoz boswer :)
awd anlasılan senın hıc cıddı boyutlarda aşktan agzın yanmamıs we dılerım asla benım cektıgım sekılde aşk acısı çekmezsın....mutluluklar dılerım...
ama sölemden gecemıycem :) aşk emek gerektırır fedakarlık gerektırır tmm belkı karsılık beklemden bunları werırsın yerıne getırırsın ama karsındakı ınsanın bı noktadan sonra senın verdıklerıne karsılık nankörluk ederse o zman içine oturur we onu sewdıgın için hiç birşey yapamazsın...kendini yer bitirirsin....
çok sevdiğim bir söz var we ben bu sözün kurbanları arasındayım:
"bir kişiye hak ettiğinden fazla değer werirsen
ya onu KAYBEDERSİN
ya kendini KAHREDERSİN..."

herksın mutlu mesut we yanındakı ınsanla beraber huzur dolu yıllar geçirmesi dılegıyle...

temennilerine aynen katılıyorum ela..

"bir kişiye hak ettiğinden fazla değer werirsen
ya onu KAYBEDERSİN
ya kendini KAHREDERSİN..."
bu söz çok güzelmiş ela yaa.. imzam olarak kullanabilir miyim??

azadgirl' Alıntı:
elacım sen varya bi harikasın bu kadar mukemmel olma:) paylasım ıcın bınlerce kez mınnetarımm devamını beklıyorum ve bende senın ıcın bı sıır koyucam begenmen dılegıylee :))
eheheh öle deme ya benden çok daha iyileri :utan var ama begenmıs olmana sewındım....senın şiirinide merakla beklıyorum....

allmoon tabiki imzan olrak kullanabılırsın o sözü hatta bundan son derece mutlu olurum....:victory

Çok beğendim ellerin dert görmesin :D

Bende ona benzer birşey var eklemek isterim...

Son Beddua

Dinle ey karanlık ruhlu gözleri sahte!
Duymuyormusun feryadımı katı yürekli khp. !..

Bu yazdığım satırlar zehir olup akacak
Bu sana son bedduam seni içten yıkacak

Seni sevmiş diyordum ne yazık aldanmışım
O sahte gülüşüne budalaca kanmışım

Beni aşka çağıran dudakların morarsın
Beynini ateş gözünü kan bürüsün
Gecenin elinde koynuna aç köpkeler girsin
Hastalığına çare bulamasın doktorlar

"Seni tanıyan herkes khp. olarak bilsin"

Aç iğrenç kollarını yalvar tanrıya
Ölmek için feryad et ağlaya ağlaya

İşte bu son nefesin son haykırışındır!
beni bulacağın yer mahşerin kapısıdır...

nekadar kızsamda kıyamam okadar büyük beddualar edemem :(

Geri