!!!!!sevgi mesajları duymadığımızmış ;)

evrenbesiktas

kartalizma
Reaction score
0
çaresizliğin yalnızlıkla dertleştiği yerden....
DÜNYADA SENI SEVEN 4 KISI VARSA UNUTMA BU 4 KISIDEN BIRI BENIM.DÜNYADA SENI SEVEN 3 KISI VARSA UNUTMA BU 3 KISIDEN BIRI BENIM.DÜNYADA SENI SEVEN 2 KISI KALMISSA UNUTMA BUNLARDAN BIRI BENIM.DÜNYADA SENI SEVEN 1 KISI KALMISSA UNUTMA BU MUTLAKA BENIM.DÜNYADA SENI SEVEN KIMSE KALMADIYSA BEN AHIRETTEYIM...

Sen Güllere Özenme Güller Sana Özensin.üzme Tatli Canini Sen Güllerden Güzelsin.sevgi Kadar Özgür,özgürlük Kadar Vazgeçilmezsin.sen Varya Sen Herzaman Bitanesin

Dünyada üç seyi sevdim.Seni, kaibimi, ümit etmeyi.Seni sevdim sensin diye.Kalbimi sevdim seni sevdi diye. Ümit etmeyi sevdim belki seversin diye.Seni SEVILyorum...

FATIHIN ÖNÜNE ISTANBULU ÇIKARAN KADER GÖNLÜNÜ FETHEDEYIM DIYE KARSIMA SENI ÇIKARDI AMA GEL GÖRKI SENIN GÖNLÜNÜ FETHETMEK ISTANBULU FETHETMEKTEN DAHA ZORMUS BILEMEMISIM .......

(alıntı)

çok az bunlar dostum ve biliniyo bunlar daha degişik şeyler lazım

al 1 de burdan yak

"arzularım arzularının arzuladığı arzuları arzulamayı sdf vs.vs.."

Gülüm senden baska bir sey istemem, uzaktan uzaga baksamda olur, yeterki kalbinde bir yerim olsun, atesten atese atsanda olur.

Ben sende imkansizliklari sevdim fakat asla umutsuzluklari degil

Her sey paylasildikca kücülür, paylasildikca kücülmeyen tek sey sevgidir

Dal Rüzgari affetmistir, ama kirilmistir bir kere

Ne içimde seni unutmak gibi bir çaba var, ne de askimi körükleyen bir rüzgar. Ne seni görmeden yasayacak kadar güçlüyüm, ne de seni görmeye dayanacak kalbim var

Seni yildizlara Benzetiyorum Onlar kadar Uzak ve onlar kadar Degerlisin ama aranizda tek bir fark ve Onlar Milyonlarca Sen BIRTANESIN

Ask kaçmaktan çok kovalamayi sever,görmekten çok özlemeyi,dokunmaktan çok düslemeyi ve ask öyle haindir ki!Nerde imkansiz varsa onu sever

Nasil uzaktaki yildiz parlak gelirse insana,uzakta oldugun için tutkunum sana,hani en güzel asklar imkansiz gelir ya insana,imkansiz oldugun için asigim sana

Hayatta 3 seyi sevdim.Seni, kalbimi, umit etmeyi.Seni sevdim sensin diye, kalbimi sevdim seni sevdi diye, umit etmeyi sevdim belki seversin diye

Kumlardan kalem denizlerden mektup yaptim ve binlerce kez seni seni seviyorum yazdim sende inandin oysa ben seni sevmedim sana taptim

Uçurumun kenarindayim.Tutundugum tek dal sensin.Düsmekten degil ama seni kirmaktan korkuyorum

Yatagini gül yapraklariyla rüyalarini papatyalarla süsledim üzerini sevgimle örtüp kabuslarinida ben aldimki en güzel rüyalari göresin diye

Gülüsüne Bin Kursun SIksada Zulüm! Unutmaki Umuda Kursun Islemez gülüm
Ne seni unutacak kadar zaman geçecek,ne geçen zaman seni unutmaya yetecek.Birakip gitsende unuturum sanma zaman alismayi ögretir ama unutmayi asla

Soytarilik etmeden seni güldürebilmek, ekmek çalmadan doyurabilmek ve haksizlik etmeden dogan günesi bütün aydinligiyla içine sindirebimek gibi mülteci isteklerim oldu arasira biliyorsun.Artik sigarayi üç pakete çikardim günde olsun gözüm olsun ne olacaksa olsun

Insanlari tanidim yildizlar gibiydi, hepside parliyorlardi, Ben seni günesim sectim ve bir Günes icin bin yildizdan vazgectim

Seni Her Düsündügümde Kalbime Bir Yildiz Çiziyorum,Kaçtane Oldu Bilemiyorum Ama Artik Benimde Bir Gökyüzüm Var

Seni Tanimadan Önce Ben Bende Degildim,Oysa Seni Tanidiktan Sonra Bendeki Bensizligin Aslinda Sensizlik Oldugunu Anladim

Sensizligin Karanliginda Kendimi Kaybetmisim.Kendimi Bulmak Için Yanlizca Bir Umut Var! O Da SEN

Dünde Bugün de Yüregin Kadar Yakindayim,Kendini Yanliz Hissetiginde Elini Yüregine Koy Ben Hep Ordayim

Alaca karanligi hic sevmem ya gündüz olmali ya gece , kursun ya namluda durmali ya en derinden vuramli, sevgili dedigin ya adam gibi sevmeli ya da birakip gitmeli

Hep arayip durdugum ani buldum seninle, al sorgusuz sualsiz mahkum et yüregine, al beni de zamansiz sürgün et gözlerine

Ehu ehu benide kendinize benzettiniz :)

ALINTI....

Ask, iyi geceler öpücügünü uzun tutmaktir. Beklentidir.

Ask, delicesine severken yanindakinin hiçbir þey yapmama hakkini teslimetmektir. Saygidir.

Ask, zaaflariniz oldugunu ortaya çikarir. Kabullenmektir.

Ask, simdi zamani degil diye beklemeyi bilmektir. Sabirdir.

Ask, saçlarda baslayip topuklarda biten bir gezintidir. Kesiftir

Ask, seviselim demeden sevismek, yanindakinin ne istedigini bilmektir. Anlasmaktir.

Ask, baglandigini sandiginda, karsisindakine hayit deme sansini tanimaktir. Inceliktir.

Ask, korumaktir. Sorumluluktur.

Ask, durma yoksa seni öldürürüm lafini duymaktir. Sehvettir.

Ask, evinizdeki her seyin yerinin degistirilmesini kabullenmektir. Teslimiyettir.

Ask, sevgilinizin ne oldugunu bütün çiplakligiyla görmektir. Gerçektir.

Ask, saatin kaç oldugunu bilip aldirmamaktir. Nesedir.

Ask, sizi kucaklayan kollarin, gittikçe daha çok sarilmasidir. Mutluluktur.

Ask, gecenin bir vaktinde sen uyu, benim gitmem gerek dediginizde, uyanik kalip seni biraz daha görmeyi tercih ederim cevabini almaktir. Sicakliktir.

Ask, tanidiginizi zannettiginiz insanin yeni yanlarini kesfetmektir. Tazeliktir.

Ask, uyandiignizda rüyanizi yaninizda bulmanizdir. Düslerin gerçek olmasidir.

Ask, kocaman yatagin üçte birine sýkismaktir. Yakinliktir.

Ask, evin anahtarindan bir kopya daha yaptirmaktir. Güvendir.

Ask, hosçakal dedikten sonra tekrar karsilasacagini bilmektir. Kaderdir

Ask, gerindiginde sizlayan vücut lafinin anlamini bilmektir. Derstir.

Ask, ecza dolabini açtiginda, dismacunu kapagini kapatilmamis bulmaktir. Uyumdur.

Ask, pencereden disariya baktiginda kiminle oldugunu hatirlamaktir. Düsüncedir.

Ask, rüzgarin agaçlarin arasinda dolasirken çikardigi sesi dinleyip, sevgilisinin yaninda olmadigina hayiflanmaktir. Yalnizliktir.

Seninle olmak için cehenneme gidilir.sair olmak için sana asik olmak yeter.dünyanin en aci çeken insani olmak için senden ayrilmak yeter!!!...

Belki bir gün yüregin burkulur gözlerin dolar kapilinca bir vefasiza bahari görmeden gençligin solar.

SEN UNUTTUN FAKAT UNUTULMADIN BENSE UNUTULDUGUMU BILIYORUM AMA UNUTAMIYORUM INAN UNUTMAYA ÇALISTIGIM GÜN SENI TEKRAR DELICESINE SEVMEMI SAGLIYOR...

Sevmeyi ögrettin. Sevdim. Tapmayi ögrettin, taptim. Simdi unut diyorsun! Unutmayida ögretsene.

Eger sen bana gözlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin,seni ne kadar sevdigimi çok iyi anlardin..

Gün gelir aklina düsersem eger;beni degil;sevgimi hatirla!Aglayisimi degil;gidisini hatirla!Sensiz olusumu degil;bana elveda deyiste,ÖLDÜRDÜGÜN GÜNÜ HATIRLA!

Sen seni özleyenlerin özleminden habersiz özlemle özletendin sen özlenenler arasinda encik özlenendin ama habersizce çekip gittin...

Çekip giden sensin ,pes edende .. Bir an gelir seven sensin ,sevmeyende .. Ama ask iste bu ,neyapicaksin Sayende alismayida ögrendim Beni sevsende ,sevmesende...

(alıntı)

abi boşverin bu kadar uzununu '' :) '' işareti koy yolla (nasıl olsa mesajla beleş) evren kullanıyoruz ama sonra telif hakkı falan isteme eline sağlık..

Solariz' Alıntı:
çok az bunlar dostum ve biliniyo bunlar daha degişik şeyler lazım

ahanda solarizden beklenecek bir cvp.. bay muhalefet konustu :D sus bakiim sen ablan varken sana konusmak düşermi :p

bencede solariz e katılıyorum.farklı sözler lazım bu yazdıklarınız dilden dile dolaşıyor zaten...

duymadığınız görmediğiniz hazır mesajlar ;)

Sevgiliye Sözler

- Hani seni seviyorum derken titremek vardır ya, hani bal rengi gözlerine bakınca ağlamak vardır ya, hani bir kez olsun elin elime değince kalbimin orada attığını hissetmek vardır ya, işte budur benim için A$K...

- Bu gece kayarken yıldızlar gökyüzünden, ve gözümden yaşlar süzülürken dilek tutmadım ilk defa, sadece teşekkür ettim Tanrı'ya herzaman yanımda olduğun için...

- Ne haz var senden ayrı, ne bir tat senden öte. Bir yüzünü görmek değer binbir zahmete. Vereceğin her acı gönülden kabulümdür. Sendeki cehennemi değişmem bir cennete...

- Beni özlersen gökyüzüne bak.Yıldızların kuyruğuna kalbimin parçaları takılı. Yalnızlık seni üzerse elini kalbine koy gözlerini kapa. Ruhum orada çakılı.

- Aşkın yolunda tam yirmi yıl geçti...Ama yolun haritası hala çizilemedi.Bazen muzaffer oldum,çoğu kez fethedildim.Yirmi yıl geçti,hala birinci sayfasında aşk defteri...

- Tut ki ben bir yağmur damlasıyım, toprağa düştüm mü dağılırım. Düşün ki ben bir kar tanesiyim, suya değdiğim anda eririm. Anla ki sen benim canımsın, seni kaybettim mi ölürüm...

- Ruhumu yerlere serip hasret cektirende olsan, ne askina bedduam nede sana kinim var,Deryada akar gibi binbir dertle dolsamda, seni mahsere kadar sevmeye yeminim var!

- Sözlerin aklımda yada aklımın ardında, Hayalin karşımda yada sesin kulağımda, Ya ben çıldırıyorum, yada çok özlüyorum, Ya özlemek, yada özlenen çok özel BİRTANEM.

- Bir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim, Ve sen hangi alemde hangi düşlerde isen gel, Çünkü gülüşünü çok özledim...

- O sessiz aksamda ay ışığı geceme girdi, karanlıkta kalan kalbimi aydınlattı, ardından yakamozun ışıltıları ressamları kıskandıran resmini yansıttı deryaların kalbine bebeğim...

- Eğer şu an konuşacak durumda olsaydım, Sesini duymak için neler vermezdim, Seni ne kadar çok sevdiğimi anlatamam, Yolunu bulabilseydim zaten şu anda çile çekmezdim..

- Gecenin karanlığındasın, güneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma...

- Sevgimi bir yerde gökyüzüne yerleştirdim, Kimse beni farketmedi, gözyaşı olup yağdım, Sıcak günlere inat, Yağmurun gözyaşı olduğunu kimse anlamadı, Sen bile...

- Yüreğim umulmayan yaralarla başedemezken, Bir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim, Ve sen hangi alemde hangi düşlerde isen gel, Çünkü gülüşünü çok özledim...

- Kimine göre ateştim cayır cayır yanan, Kimine göre bir yıldız hep parlayan, Kimi çiçeğe benzetirdi hiç solmayan, Ama ben senin için su olmak isterdim hep muhtaç olunan.

- Elbet rüzgar ve deniz taşır emanetlerini, Bekle gün gelir güneşim bulacaktır seni, Akşamları balkona çık, gözlerini kapat, Rüzgar benim yerime öpecek seni...

- Sana Binlerce Gül Vermek Isterdim Ama Güller Solar, Sana ömrümü Vermek Isterdim Ama Bir Gün ölecegim, Sana Sadece Sevgimi Veriyorum Sonsuza Dek Süreceği Için...

- Sevgiyi Gostereceksin Soylemek Yetmez,sevgi Gozlerinde Olacak Sozlerin Yetmez, Sevgi Herseydir Kalbe Hapsedilmez, Seveceksin Benim Gibi Ama Yuregin Yetmez

- Gökyüzünden Bir Yıldız Seç Bu Gece. Gözlerin Gibi Parlak Ve İşıl İşıl Olsun. Benim Içinde Bir Yıldız Seç. Parlak Olmasına Gerek Yok. Sana Yakın Olsun Yeter...

- Dost deniz kenarindaki ta$lara benzer, önce birer birer toplarsin. Sonra birer birer atmaya ba$larsin. Yalniz bazilarini atmaya kiyamazsin. I$te sen onlardansin..

- ßir gün öLe çok SevmeLiyimki Sonsuza dek içimdE kaLmaLı, kar$ımdaki inSan kar$ı koyamamaLı, ßir gün öLe çok SevmeLiyimki beni yaktıkLarında biLe kaLbim sapasağLam kaLmaLı, bu Sevgiden utanmamaLı, bu Sevgiyi boşa harcamamaLı..

- Seni tanıdığım gün,Hiç ihtimal vermemiştim aşk'a,Dudaklarımda gecenin ıslaklığı,Ben sendeydim,istanbul suskun, istanbul mağrur istanbulda yapayalnız bir geceydim,Zamandı yüreğim, Zaman seni tanıdığım her güne, Alışkanlıktı bildiğim,Hep araya girerlerdi oysa, İlk görüşte değil, İlk öpüşte öldü bütün duygularım..

- Bu aşkın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsun, biliyorum git Ama ardında ağlayan bir çift göz Paramparça bir yürek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan Çek silahı daya sırtıma Titrersem namerdim Sen vurdun da ben ölmedimmi

- Sesin Değdiğinde Yüreğime Yüreğim Titriyorsa Avuçlarında ve Her Kapayışta Gözlerimi Üşüyen Bakışlarım Isınıyorsa Bakışlarında Tek Çarem Fısıldamaksa Eğer Avazım Çıktığı Kadar Fısıldayacağım...Seni seviyorum.

- Çilgin gibi sevmistik, Kullar ayirdi bizi. Kader degil sevgilim, Diller ayirdi bizi...

- İliklerimde ki seni sensizlige ilikliyemedim...

- aLaca KaranLıkta oLsun öLümüm Kısın LambaLarı Kısın aLın GötüRün BüTün umutLarımı Kaderim DünYada KaLsın...okuSun öLüm FeRmanımı SaVcı TopLansın üÇ BeŞ dosT oN YaBaNcı KuruSun aRtıK DaRaĞcı...BeNi HayaLLeRimin BiTTiği YerDe aSın.

- Ben çiçek gibi taşımıyorum göğsümde aşkı Ben aşkı göğsümde kurşun gibi taşıyorum Gelmiş dayanmışım demir kapısına sevdanın Ben yaşamıyor gibi yaşamıyor gibi yaşıyorum Ben aşkı göğsümde kurşun gibi taşıyorum..

- Deprem gibi girdin içime, fay hattı çizdin kalbime, enkazlar bIraktın üstümde, artçılar hala devam etmekte yüreğimde... Özlenmektesin bir tanem 8,4 şiddetinde....

- Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, masum ve abartısız.. Ayrılıktır bu! Yaşanmadıkça bilinmez amansız.. Acı çekiyor bedenim, dönmek istiyor sana, Ama ruhum kararsız

- Hani Gözler Vardır ya Sözleri Anlatır Hani Sözler Vadır ya Gözleri Ağlatır Hani Anılar Vardır ya Değeri Geç Anlaşılır Birde Aşk Vardır Sseni Anlatır..!! Dostluk Kura Bİlmek İçin Zorlukları AŞmaya Gerek Yok. Dost Olabilmek İçin Tatlı Bİr Tebessüm Bİle Yeter İnan

- Biz kimleriz diye sorma, biz hayata bosvermislerdeniz. Bize hayat nedir diye sorma, biz hayat deryasinda yüzenlerdeniz. Bizi arama lüks meyhanelerde ,biz dost sarabı icenlerdeniz.Bize dost, arkadas nedir diye sorma, biz onlar için ölüme gidenlerdeniz.

- ÖLüMü TeSLimALDı HüZüN İçİmDe SeNdeN KaLaN CaM KıRıKLaRı AyNaDa SenSiz HüzüN SeNSiz HiçKiMSe DinDiReMeDi Bu HıçKıRıKLaRı BiRGeCe YaRıSı AnSıZıN GöReCeKSiN KöŞe BaŞıNdA NöBeT TuTuYoRDu HüzüN ÖyLe KoLaY DeĞiLDiR BeNi UnUtMaK HaLa SoKaKLaRıMDaDıR AYaK İzİM..

- seNi YıLdızLara Benzetiyorum onLar Kadar etkiLeyici,Çekici ve GüzeLsin Ama AraNızda Tek Fark Var OnLar MiLyonLarca Sen BirtanesiN

- Sesini duyamasam Yüzünü göremesem Varlığını hissetmesem Seni özlemesem Yüreğini sevmesem Yazılarını okuyamasam da Yanımdasın Biliyorum... SENİN YANINDA SENİN ELLERİNLE YAPMAK İSTİYORUM HER ŞEYİ SENİNLE YÜRÜMEK SENİNLE KONUŞMAK SENİNLE PAYLAŞMAK SEVGİYİ VE.... SENİNLE YAŞAYABİLMEK HER ANI...

- HER BAKTIGIMDA SENİ GÖRÜYORSAM, HER İSİTTİGİMDE SENİ DUYUYORSAM, HER DOKUNDUGUNDA SENİ HİSSEDİYORSAM, Bu Seni ÇOK ÖZLEDİGİMDENDİR

- Kalk gel hangi uzak yerdeysen,erimeden karlar.gel gör daldaki beyazını soğunu havanın..Duy sesini yağanın,havadaki sessizligin sensizligini..Karlar erimeden GEL...

- AŞK DENİZİNDE YÜZÜYORUM, BOGULMAMAK İÇİN KULAÇLARIMI SIKLAŞTIRIYORUM,AMA NE FAYDA O DENİZİN İÇİNDE BOĞULUYORUM VE VE BİR BAŞKA ALEME GEÇİYORUMBU ALEMDE NE NEFRET NE İKİ YÜZLÜLÜK VAR.SADECE MASMAVİ DENİZİNDE AŞKIN VAR...

- SENI SEVDIM; GOZLERIN ICIN SENI SEVDIM; SOZLERIN ICIN SENI SEVDIM; GULUSLERIN ICIN SENI SEVDIM; KENDIMI SENDE BULDUGUM ICIN GORMEZ OLDU BU GOZLERIM,HER GECE SENIN ICIN AGLAMAKTAN; KALBIM IFLAS ETTI ARTIK,SUREKLI BU ACIYLA YASAMAKTAN....

- İçimden bir şiir yazmak geldi, Yazıyorum,çünkü seviyorum, Seviyorum,çünkü hissediyorum, Hissediyorum,çünkü yaşıyorum, Yaşıyorum,çünkü seninleyim!...

- Sabahları seninle dogar içimdeki güneşin,gülücüklerinle sıcaklıgımı arttırır ve batmazcasına daha çok ısınırım...Kaynagı sevgi olan ne batar ki hayatta ?

- Şu anda ağlıyorum ama sevinçten.. Niye mi??? sana sahip oldum için,sevgilim birtanem,minik kelebegim,aşkım,dağ çilegim....

- Soguk havalarda hiç üşümedim biliyo musun??? Hep senin sıcaklıgın ısıttı beni... sevginin sıcaklığıydı beni ısıtan.kalbime yazılmışsın bir tanem....

- Ben,Sende sevdim gülümsemeyi, Sende gördüm bakışların en derinini,Yaralı bir kuşu okşar gibi, usulca... Yüreğime yavaş yavaş dolan kelimeleri sende duydum. Bu hasret kalmışlığımızı, gözlerinde parlayanyıldızlarla vurdum. Ben senin, o gamzeli gülüşlerine vuruldum. Kaybettiğim aşk anahtarını ben, senin yüreğindebuldum. Gamzeli gülüşlerine güldüm ben en çok... Bir de bana bakan minicik o kara gözlerine.Ben, bir tek sana güldüm içten, Bir tek seni sevdim, yürekten.Bir tek, seninle birlikte, başbaşa söylediğimiz şarkıyı doladım dilime.Ben senin gamzeli gülüşlerini sevdim, Öylesine içten, öylesine deli dolu, öylesine berrak........

- Sana öyle muhtacım ki, telefondaki sesine, erkeğim diyen diline, seni seviyorum diyen kalbine.. Sana öyle muhtacım ki o ufacık ellerine bana öyle bakan, dokunmaya kıyamadığım tenine...

- Birgün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana, Bir gün gelipte ayrılacak olursak
Aradaki mesafe ,yollar ve menziller
Ne kadar uzak olursa olsun
Sen yine de omzunu bir yokla
Elimi yine orada hissedeceksin !!!

- Sen çatlayan dudaklarıma Bir damla su ıçimdeki yaşama Tutkusu Avuçlarıma düşen Bir kartanesi Sen Sevgilim, sevdigim,taptıgım HERŞEYiMSiN... Seni ne kadar sevdiğimi bilmek istersen Gökyüzünden düşen yağmur damlacıklarını Tek tek tutmaya çalış Tutamadığın her damla Seni sevdiğimin ispatıdır...

- Gerçek aşkı bana tattıransın Özlemle tanrıdan dilediğim, hayatımın anlamısın Gözlerinde içimin titrediği tek insansın Bir tanem, sevdiğim, herşeyimsin aşkım Sabırsız gecem, derin nefesimsin Sevgisine doyamadığım, en güzelisin en güzel çiçeğin Yaşama sebebimsin, herşeyimsin aşkım Bir tanem, sevdiğim, herşeyimsin tatlım Dalgın bakışım, buğulu gözlerimsin Yokluğuna dayanamadığım diğer yarımsın Yürek atışım, gönülden sevdiğimsin

Damardan Sözler

- Aşkından deli divane olsamda, geceler boyu uykusuz kalsamda, gökyüzüne sensiz baksamda, her an hayalinle yaşasamda, sana tapsamda, sen bunu ASLA BİLMEYECEKSİN!..

- Ne zaman sağır bir ressam bir gül yaprağının kristal bir zemin üstüne düştüğünde çıkardığı sesin resmini çizebilirse, sana olan sevgim işte o zaman bitecek...

- Güneşe bakarım ama yüzüne asla, ateşi tutarım ama elini asla, canımdan geçerim ama senden asla, dünü unutsam bile seni asla...

- Dünyada herşeyim, ahirette cennetimsin bebeğim...

- Sen Tanrı'ya dilenen dilek göklere uzanan ellerimsin, sen gözümden süzülen yaş tek düşüncem hasretimsin, sen yaşadığım ömür en güzel günlerimsin, sen her gece rüyalarıma giren biricik sevgilimsin...

- Seni düşünmeden aldığım solukları saymıyorum nefesten, seni içime sığdıramadığım damlaları saymıyorum gözyaşından, saymıyorum tebesümden sensiz kahkahalarımı, nefes alamıyorum sen yanımda yokken...

- Asla sevme, seversen ihanet etme, ihanet edeni asla affetme!..

- Seni tanımadan önce aslında ben değildim. Seni tanıdıktan sonra bendeki bensizliğin, aslında sensizlik olduğunu anladım.

- Umutlarının bittiği yerde düşlerine sarıl, düşlerini paylaşacak birini ararsan ben burdayım.

- Öfkeni yapraklara yaz sonbaharda dökülsün, dertlerini rüzgara yaz estikçe uzaklara götürsün, sevgimi kalbine yaz öldüğünde seninle gömülsün...

- Bir gün hayatın tüm güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasız gitmek istersen, yanıma gel ki sana sensiz yaşamanın, sensiz olmanın ölümden beter olduğunu göstereyim...

- Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın!..

- Uzun ve sessiz bir geceden çıktım, yorulmuş rüyalara astım resmini, her sabah söyledim gün ışığının bile silemediği ismini, herkes duydu bir sen duymadın...

- Kahramanlık ne sade bir yükseliş demektir nede güneşler gibi parlayıp sönmemektir. ölmezliği düşünmek boşuna bir emektir kahramanlık gidipte bir daha dönmemektir.

- Her insanda iki göz,iki yürek, iki de dudak,ama onda iki güzel boncuk göz,iki elma yanak,iki de kiraz dudak...

- Benim silahım kalbimde sarjörü takılı bekliyor, sevgime yalan söyleyene şeytan çıkar da sık diyor...

- Bunca çilenin sonu değil mi bir avuç toprak, ölümden yana korkum yok, tek korkum UNUTULMAK !!

- Ayrilik Ble Ağlardi Ayriliği Yaşasaydi, Utanirdi Yaptiğindan Eğer Aşki Tanisaydi!.

- Unutmak zor anlatmak ise imkansız çünkü sen unutuldukça hatırlanan anlatıldıkça bitmeyensin..

- Biten bir a$k için bukadar aci çekilmez,Giden sevgiliden artik vefa beklenmez,Bir gün gücüm yeterde isyan edersem.Beni o isyankar sevdalara gömün...

- Tüm organlarımı bagısladım bir gözlerimi bıraktım kendime.. Kimse sana benim baktığım gözlerle bakmasın diye...

- Beni benden alan , beni yanlız koyan , o hain gözlere , sahte sözlere , kapandığım dizlere ELVEDA...

- Erkekler mi daha akilli yoksa kadinlar mi , cevap vermek çok zor ama siz hiç bacaklari güzel diye bir erkegin arkasindan kosan kadin gördünüz mü?

- Seni benim kadar sevenler , sana benim kadar hasret kalsin

- Sen , benim anilarla bitip giden rüyama hiç bir zaman ses vermeyen dogamsin

- Yaninda benden yakin baska biri de olsa , her seyi inkar etmis inandirmis olsanda , ve ona duygulanmis sevdalanmis olsanda , biliyorum bu gece beni düsüneceksin.

- Seni düsünür , seni özlerim , sevgilerin özlemlerin derinliginde ne olur kır seytanin bacagini birkez beni hatirla , bir sonbahar serinliginde..

- En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme , unutmaki en yumusak ilik en sert kemigin içinden çikar.

- Ayrilik küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tipki rüzgarin mumu söndürüp yangini güçlendirdigi gibi

- Gülmek senin için bir tutku olsun , olurda bir gün aglarsan o da mutluluktan olsun

- Kaplanla göz göze gelmis bir ceylan gibi , ürkek bakislarimda sensizlik , iskalanmis hayallerimde gençligim ,eremedigim vuslatlarda ümidin.

- Sokakta bir kiz gördüm takildi gözlerim gözlerine, Asigim zannetti beni kendine, Halbuki ne bilsin, Benziyordu GÖZLERI GÖZLERINE

- Rüzgara hakim olamiyorsan yelkenlerini ona göre ayarla ve unutma ki hayat karsilastigin güçlüklerle degil gemiyi limana getirip getiremediginle ilgilenir

- Bir silahim olsaydi, bir silahim..Yoksullugu sakagindan,Kaybetmeyi kalbinden,Ve sensizligi alnin tam ortasindan vururdum.

- Ayrilik ; küçük bir aski söndürür , büyük bir aski daha da güçlendirir.

- Hayatta üç seyi sevdim; Seni, kalbimi, ümit etmeyi...Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye...

- Dostlar irmak gibidir, kiminin suyu az, kiminin çok... Kiminde ellerin islanir yalnizca kiminde ruhun yikanir boydan boya

- Ask karsindakini bulunmaz hint kumasi sanmanla hiyarin teki oldugunu anlaman arasinda geçen zamandi.

- Uçurumun kenarinda bile olsan gülümse.Sirf hayata giciklik olsun diye

- Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalacak kadal asil dir

- Seni seviyorum derken hiç yalan söylemedim, yalan söylerken hiç seni seviyorum demedim!!!

- Basini gögsüme yasladiginda tek bir düsmanim vardir:geçip giden zaman

- MAVILER GIYER DENIZ OLURUM.YESILLER GIYER BAHAR OLURUM.BELI OLMAZ BELKI BIR GÜN BEYAZLAR GIYER SENIN OLURUM

- SEN BAZEN EN ZIFIRI KARANLIK GECEMIN GÜNESI, SEN BAZEN YASANACAK HAYATIN CESARET VERECEK MUTLULUK YANI, SEN BAZEN VE HER ZAMAN SEVGIMIN TEK NEDENI...

- GÖZLERIMDE BIR DAMLA YAS OLSAYDIN EGER,SENI KAYBETMEMEK IÇIN HIÇ AGLAMAZDIM...

- DUSLERIM VARDI GÖRMEKTEN KORKTUGUM,HISLERIM VARDI ANLATMAKTAN KORKTUGUM,SIMDI SEN VRSIN KAYBETMEKTEN KORKTUGUM...

- ANSIZIN UYANIRSAM GECENIN BIR YAISINDA,GÖZLERIN DALARSA SONSUZ KARANLIGA,BIR SICAKLIK DUYARSAN ÜSÜYEN AVUCLARINDA,BILKI SENI DUSUNUYORUM...

- SAKIN SEVMEKTEN KORKMA,KURSUN SESI KADAR HIZLI GECER YASAMAK,AMA ÖYLE ZORKI KURSUNU HAVADA,SEVDAYI SICACIK YUREKTE TUTMAK...

alıntıdır

Jilet Sözler

Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret, ve sevgiline hasret olduğun kadar ona yakınsın. Unutma, yağmurun yağdığı kadar ıslaksın, güneşin seni ısıttığı kadar sıcak...

--------------------------------------------------------------------------------

Seni, saçaklarda titreyen minik bir serçenin kanat çırpması kadar masum ve bir anne duası kadar içten seviyorum.

--------------------------------------------------------------------------------

Hey Galatasaraylılar Vernel (yumuşatıcı) Lorant Feneri Şampiyon Yapacakmış, Peh Sen Ancak Onları Yumuşatırsın Bu Senede Cimbom Şampiyon!

Arayışlarının Kuklası Yada Kölesi Veya Kurbanı, İnsancıklar Değilde;arayışlarına Hakim Insanlar Gerekli, Paylaşimlar Için..

Gözlerin Nehir Kaşların Köprü Olsa Tam Ortasından Geçerken Ipler Kopsa Yanagından Süzülüp Düşsem Dudagına. Beni Öpermisin Yoksa Bir Göz Yaşı Gibi Silermisin.. ?

Bizim Buralarda Her Yildiz Kaydiginda Biri Ölür.sizde Ise Dilek Tutulur Sizin Dileklerinizin Gerceklesmesi Icin Bizden Birinin Olmesimi Gerekir

Güzelsin, şirinsin, şahanesin. Çektiğim çileme tek bahanesin. Melek mi, şeytan mı bilmem ki nesin.

Rüyaların en güzelini görürken tanrının sana gönderdiği meleklerin kanatları o kadar büyük olsun ki en masum anında bile sana kimse sana zarar veremesin.

Küçük kelebeğin tül kanatlarının pırıltılı tozları parmak uçlarıma karıştı onlar ordan ne zaman uçarlar sen yüreğimden ne zaman?

Bazı aşklar okyanus gibidir görmesende sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin,
şimdi okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi.Görmesemde sonunu biliyorum sonsuza kadar bitmeyecek..

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, ben sana onuncu köyden sesleniyorum. Seni çok ama çok seviyorum....

Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, kalbin içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece
seni sonsuza kadar seveceğim.

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
her şey olurda şu kalbim bir tek aşık olamaz..

Ömrüm seni beklemekle geçecekse ve ölüm seni beklerken gelecekse bilki seni ordada bekliyeceğim....

Tuzaktan tuzağa atsan da olur ben seni seviyorum sen sevmesende olur.

Sen desem seni bilirmisim. Sen diye bir desen çize bilirmisin. Bir mesken bulamadım kendime.
Büyük aşklar vardır bilirmisin.

Eller bana kalpsizsin diyorlar, doğru çünkü kalbimin sende olduğunu bilmiyorlar!!!

Seni her özlediğimde kalbime bir yıldız çiziyorum. Seni ne kadarmı özledim?
Artık kalbimde bir gökyüzüm var. Çünkü seni seviyorum.

Duyuyorum sana dokunmanın ezikliğini ve düşünüyorum aşık olmanın rezilliğini
inan yanındayken çekiyorum en çok hasretini!!

Yıllardır sevgimin öyle çok muhafızı ve öyle çok düşmanı oldu ki inan ben seninle onları aştım.
Ve inanki seni seviyor olmak bile büyük bir nimet benim için

Nasıl doldurduysan hayatımı varlığınla, Ben de yazmak isterim adımı defalarca Dudaklarımla dudaklarına..

Uçurumdan düşerken tutunacak dalım olsan ölmekten değil seni kırmaktan korkarım...

Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tüm yollara adını yazdım
hangi yoldan geçersen geç seni sevdiğimi okuyacaksın...

Kuyruklu yıldızlar vardır,dünyaya yetmiş yılda bir gelirler.İnsanlar onu hayatları boyunca ya bir kez ya da hiç görmezler. Ben gördüm; O da sensin Birtanem...

Aşkım var dağlar bilemez, sevgim var kimsenin aklı alamaz, birde sen varsın ya bir tanem dünyada kimse böyle sevemez...

En güzel deniz gidilmemiş olandır,en güzel çocuk daha büyümedi, en güzel günlerim seninledir
ve sana söylemek istediğim en güzel söz daha söylenmemiş olandır: Seni Seviyorum...

Bir ilk gibi yaşayacağım içimde,kalan son sevgi parçasını seninle, sakın ayrılmayalım aşkım ölsem bile ellerinde...

Sen engin acılarla kavrulan biçare yüreğimde,
sevgi dağının doruğundaki erişilmez buzulu eriten KIZIL GÜNEŞ...

AŞK GÜLÜ DİKENİYLE AVUÇLAMAYA BENZER! ELLERİN KAN İÇİNDE KALIR AMA DİKENLERİN HESABINI GÜLDEN SORAMAZSIN

BİRGÜN DUDAKLARIN KURURSA OKYANUSU GETİRİRİM SANA AKŞAM AYAZINDA TİTRERSEN GÜNEŞİ GETİRİRİM SANA EĞER GÖNLÜN BİR SEVGİ ARARSA KALBİMİ SÖKÜP GETİRİRİM SANA

BATARYASI ZAYIF RÜYALARIMIZA ŞEBEKE HATASI SEBEBİYLE BİRSÜRE ULAŞILAMADI. ŞİMDİ İSE FULL ÇEKEN HATTIMLA SENİNLEYİM.

SESİNİ DUYSAMDA HERAN YÜZÜNÜ GÖRMEK GİBİ DEĞİL ÖZLEDİĞİMİ BİL HERAN HİÇBİR ŞEY SENİ SEVMEK GİBİ DEĞİL

YATAĞINI GÜL YAPRAKLARIYLA RÜYALARINI PAPATYALARLA SÜSLEDİMÜZERİNİ SEVGİMLE ÖRTTÜM TÜM KABUSLARINIDA BEN ALDIM Kİ SEN RAHAT UYU BİRTANEM!

AŞKIM YATAĞIN, SEVGİM YORGANIN, YÜREĞİM YASTIĞIN OLSUN İYİ UYU BİR TANEM.

SEN SENİ SEVENİ GÖRMEYECEK KADAR KÖRSEN. ODA SANA SEVGİSİNİ SÖYLEMEYECEK KADAR GURURLUDUR.
BİZİM ÖMRÜMÜZDE IRMAKLAR VARDIR. SULARINDA HAYALLERİMİZİ YÜZDÜRDÜĞÜMÜZ. BİZİM ÖMRÜMÜZDE DOSTLARIMIZ VARDIR GÜNLERİMİZ AYRI GEÇTİĞİNDE ÜZÜLDÜĞÜMÜZ.

BEN SEVDANIN SOKAĞINDA OTURUYORUM GECELER HİÇ BİTMİYOR. BEN HİÇ UYUMUYORUM.

BİR YAĞMUR DAMLASI SENİ SEVİYORUM ANLAMINI TAŞISAYDI VE SEN BANA SENİ KADAR SEVDİĞİMİ SORACAK OLSAYDIN İNANKİ BİR TANEM HERGÜN YAĞMUR YAĞARDI.

YÜREĞİM HAFİF ISLAKTIR BENİM KUYTU KÖŞELERDE AĞLAMAKTAN VE RENGİ HAFİF UÇUKTUR KURUSUN DİYE KAÇ KEZ GÜNEŞE ASMAKTAN.

SENİ UNUTMAK İÇİN AND İÇTİM GÖZLERİN GELDİ AKLIMA VAZGEÇTİM. HADİ UYANDIR BENİ SÖYLE GÖRDÜĞÜM ZAMANSIZ BİR DÜŞMÜ HADİ GİT, UZAKLAŞ, YOKLUĞUNA İNANDIR BENİ GERÇEKTEN YORULDUM HER BULDUĞUM YERDE SENİ KAYBETMEKTEN.

GÖZLERİN NEHİR KİRPİKLERİN KÖPRÜ OLSA BEN ÜZERİNDEN GEÇERKEN İPLER KOPSA VE DÜŞTÜĞÜM YER DUDAKLARIN OLSA.

NE SENİ UNUTMAK İÇİN BİR ÇABAM VAR İÇİMDE NEDE AŞKIMI KÖRÜKLEYEN BİR RÜZGAR NE SENİ GÖRMEDEN DURABİLECEK KADAR GÜÇLÜYÜM NEDE GÖRMEYE DAYANACAK KALBİM VAR.

BİR GÜN HAYATIN BÜTÜN GÜZELLİKLERİNDEN VAZGEÇİP SESSİZ SEDASIZ ÖLÜME GİTMEK İSTERSEN YANIMA GELKİ SANA SENSİZ YAŞAMANIN SENSİZ OLMANIN ÖLÜM OLDUĞUNU GÖSTEREYİM.

alıntı

evren :)))))) muahhaahha yıkıldım vallaburda..ne nispeti lem halkımıza yararlı bişiler yapmaya çalışıyorum :D

Milletin içi kan aglıyomuş ya!!!! bu ne böle.......wah gardaşlarım benim......

Solariz Kendi Sözlerimi Yaziorum İşte Sana Bak

Giden Gitmiştir Gittiği Gün Gün Bitmiştir Gideni Ben Değil Giden Beni Kaybetmiştir..

Biz Aşkı Yıllar Önce Bir Denizin Altındaki Bir Mağarada Toprağını Altına Gömerek Geldik.!

Sen Olmasan Bile Gözlerime Nefret Edeceğim...!

Mezarların Arasında Bir Mezar Mezarın İçinde Bir Kefen Kefenin İçinde Ben Benim İçimde Sensin Ben Gülüm...!

Bugün Günlerden Umut, Bugünlerden Yarın....!

Arkadaşlar İnş Sözlerimi Beğenmişsinizdir Saygılar...

Son Sözü Yanlış Yazmışım bea:D

Bugün Günlerden Umut. Bugün Günlerden Yarın...!

Geri